Blog

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

2016.09.14 09.32

Ik heb de manier waarop aanbevelingen en beoordelingen worden weergegeven vereenvoudigd. Nu zijn er twee makkelijke uitgangspunten. Punt 1: rood is slecht, groen is goed. Punt 2: vierkant is een beoordeling, rond is een aanbeveling.

Laten we even kijken naar hoe dit in de praktijk zit.

Hieronder staat hoe beoordelingen op een filmpagina worden weergegeven. Als eerste hebben we wat ik van de film vond, gevolgd door wat Veboli voorspeld dat ik hem zou beoordelen, wat alle Veboli gebruikers van de film vonden, en wat alle Veboli recensenten van de film vonden.

Schermafdruk van de beoordeling van de film Ex Machina, inclusief mijn beoordeling, mijn aanbeveling, de gemiddelde beoordeling van gebruikers en de gemiddelde beoordeling van recensenten.

Hieronder staat een selectie van Andy Samberg films. Als eerste is er eentje die ik niet heb gezien en waarvoor Veboli nog geen aanbeveling heeft. Daarna hebben we een film die ik enigszins goed vond, een film die mij enigszins word aanbevolen, en een serie die ik leuk vond.

Poster van 7 Days in Hell met een onbekende beoordeling.
Poster van Neighbors met een beoordelingen van 6.
Poster van Het Regent Gehaktballen 2 met een aanbeveling van 6.
Poster van Brooklyn Nine-Nine met een beoordelingen van 8.

Trouwens, Veboli recensenten? Wat zijn dat? Blijf kijken :)

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands

Toevoegen aan...

Ga naar je lijsten

Eigen recensie...

Recensie geüpdatet

Verzenden