Blog

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

Het afgelopen jaar heb ik mijn bachelor in taalkunde afgerond en heb ik een verbeterde manier om de sterkte van elk voetballand te berekenen ontwikkeld, waarover ik momenteel schrijf in mijn blog, Wisano.

Maar ik ben dit jaar ook bezig geweest met Veboli. Dat uit zich vandaag in het nieuwe ontwerp. Ik heb, zo goed ik het in mijn eentje kan, Veboli een responsief en interactief ontwerp gegeven. Responsief ontwerp is een chique term voor een ontwerp dat zich aanpast aan de grootte van je scherm; interactief ontwerp is een chique term voor een ontwerp dat reageert op wat je doet.

Hieronder heb ik drie screenshots van de landingspagina bij verschillende breedtes:

900 pixels: op een computer zie je Veboli meestal zo.

Ontwerp 5: schermafdruk van de nieuwe thuispagina voor grote schermen. De dominante kleuren zijn lichte tinten van grijs en gedempte tinten van donkerblauw, waarbij oranje ingezet wordt om belangrijk elementen te benadrukken.

650 pixels: bij kleinere schermen zoals tablets of horizontale smartphones zie je Veboli meestal zo.

Ontwerp 5: schermafdruk van de nieuwe thuispagina voor middelgrote schermen. De dominante kleuren zijn lichte tinten van grijs en gedempte tinten van donkerblauw, waarbij oranje ingezet wordt om belangrijk elementen te benadrukken.

400 pixels: op smartphones en andere kleine schermen zie je Veboli meestal zo.

Ontwerp 5: schermafdruk van de nieuwe thuispagina voor kleine schermen. De dominante kleuren zijn lichte tinten van grijs en gedempte tinten van donkerblauw, waarbij oranje ingezet wordt om belangrijk elementen te benadrukken.

Kijk naar de links en knoppen om de interactiviteit te zien. Als je er over zweeft met de muis verandert de kleur enigszins om te laten weten dat je op het punt staat een actie te ondernemen.

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands

Toevoegen aan...

Ga naar je lijsten

Eigen recensie...

Recensie ge├╝pdatet

Verzenden