Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

Betere verwante films

2019-06-12 12:31

Om de eeuwenoude vraag hoe verwant zijn Inception en The Matrix beter te beantwoorden heb ik drie veranderingen uitgevoerd in hoe verwante films worden berekend.

Veel mensen hebben voorgesteld om acteurs, regisseurs, en andere mensen betrokken bij het maken van een film te gebruiken. Dat vond ik een goed idee. Over het algemeen, wat is er meer verwant dan twee komedies? Twee komedies met Jim Carrey in de hoofdrol!

Ik gebruik ook de beoordelingen op Metacritic om een voorsprong te krijgen bij het leren over nieuwe films en zo dat de berekening naar meer mensen en beoordelingen kijkt. En tot slot geef ik meer gewicht aan beoordeling van rond dezelfde tijd ten opzichte van zeg maar meerdere jaren er tussen.

Tot slot geef ik meer gewicht aan beoordeling van rond dezelfde tijd ten opzichte van zeg maar meerdere jaren er tussen.

En om de vraag te beantwoorden, niet 83.4 maar 83.8. Als je de ene leuk vindt, vind je de ander waarschijnlijk ook leuk.

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands