Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

Bioscoopaanbevelingen overal in Nederland

2019-09-06 09:00

In 2018 hebben een totaal van 480 films gedraait in Nederlandse bioscopen. Zelfs als je elke dag een film zou kijken met een extra per dag in het weekeinde zou je 10 tekort komen. Er zijn veel opties in de bioscopen tegenwoordig!

En in het grote onbekende van al die films zijn er vast films die je graag zou zien. Dus heb ik het bioscoopaanbod van 114 bioscopen van Cineville, Kinepolis, Pathé, Vue, en een paar anderen toegevoegd en gekoppeld aan je persoonlijke aanbevelingen.

Afbeelding van de aanbevelingen in de bioscoop-pagina waarbij de films Blinded by the Light en Once Upon a Time in Hollywood worden aanbevolen aan een gebruiker in Utrecht.

Nu kan je makkelijk zien welke films een bioscoopbezoek waard zijn! En natuurlijk welke matig zijn en welke je beter kan vermijden.

Je top vier aanbevelingen worden op de thuispagina weergegeven. Je kan zien of een film in de (of jouw) bioscopen draait op de films informatiepagina en in het voorkijkje dat opent als je op een film klikt (zoals op de aanbevelingenpagina).

Afbeelding van het voorkijkje van Booksmart, met rechtsonder een link naar de bioscopen waar de film draait.

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands