Movie reviews of Wilco Born

These are all the movies and series that Wilco has reviewed. Read more at: Wilco Born.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 41 / 41

Options

Poster for Death Wish

Death Wish

4

Memorabele momenten. Helaas ga je niet naar een film voor 15 minuten, maar zit je twee uur in een stoel naar een scherm te staren.

9 march

9 mar

Poster for Mute

Mute

2

Het pijnlijke van dit alles is dat ik door dit gebrekkige, saaie, plotloze verhaal ik deze gratis film gewoon niet kan aanraden.

2 march

2 mar

Poster for Black Panther

Black Panther

6

Zit wel erg goed in elkaar als drama en actiefilm.

23 february

23 feb

Poster for Life

Life

7

En hoewel de film dus wat voorspelbaar is, is het acteerwerk prima en zal vooral het einde zal ons bijblijven.

11 february

11 feb

Poster for Power Rangers

Power Rangers

7

Geen hersenloze superheldenfilm. Wel zit het diep geworteld in de voorspelbare structuur.

2017.03.22

2017

Poster for John Wick

John Wick

9

Een heerlijke actiefilm...

2017.02.08

2017

Poster for John Wick: Chapter 2

John Wick: Chapter 2

7

Ik ben nog steeds enorm onder de indruk van de vette gevechten, maar het heeft niet meer die emotionele en exploratieve basis waar ik van hield.

2017.02.08

2017

Poster for The Founder

The Founder

7

De film was wel een fijn tussendoortje – een Euroknaller ofzo.

2017.01.17

2017

Poster for The Odyssey

The Odyssey

6

Van subtiliteit hebben ze denk ik nog nooit gehoord.

2017.01.13

2017

Poster for The Star Wars Holiday Special

The Star Wars Holiday Special

3

Het is zo slecht dat het (pijnlijk) grappig wordt.

2016.12.26

2016

Poster for La La Land

La La Land

10

De magische sfeer, de romantiek en Romantiek die de film uitstraalt, het is heerlijk.

2016.12.23

2016

Poster for Complete Unknown

Complete Unknown

6

De film was prima, maar het concept intrigerend.

2016.12.19

2016

Poster for Hardcore Henry

Hardcore Henry

7

Dit geeft actiefilms een hele nieuwe laag.

2016.04.22

2016

Poster for Trumbo

Trumbo

8

Niet alleen is het prachtig om Los Angeles uit de jaren ’50 te zien, ook speelt Bryan Cranston zijn rol fantastisch.

2016.04.20

2016

Poster for Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

8

Het is vreemd dat ik de eerste keer heel negatief was over Batman v Superman en de tweede keer dolenthousiast.

2016.04.18

2016

Poster for Demolition

Demolition

6

Nu vond ik de film niet bijzonder goed, maar wel een belangrijke boodschap hebben die ik toch even wil toelichten.

2016.04.15

2016

Poster for The Walking Dead

The Walking Dead

8

Helaas vond ik zelf de finale wat tegenvallen.

2016.04.06

2016

Poster for Grimsby

Grimsby

7

Grimsby is niet bepaald een goede film. Dat hoeft ook niet, want dan had het een hele andere film moeten wezen.

2016.03.30

2016

Poster for The Forest

The Forest

6

De film is best geinig en heeft een aantal jump scares waarbij ik naderhand even mijn hart moest checken. Verwacht alleen niet teveel van de film.

2016.03.28

2016

Poster for Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

8

Eerlijk gezegd denk ik niet dat er binnenkort nog een goede film in dit universum zal verschijnen.

2016.03.25

2016

Poster for Marvel's Daredevil

Marvel's Daredevil

8

De serie komt net wat sneller op gang dan vorig jaar. Helaas weten de Punisher en Elektra de slechterik uit seizoen 1 niet te overtreffen.

2016.03.23

2016

Poster for Allegiant

Allegiant

6

We zullen Allegiant niet herinneren als dat ultieme deel van de Divergent serie. Wel was het een erg toffe film om naar te kijken.

2016.03.12

2016

Poster for 10 Cloverfield Lane

10 Cloverfield Lane

8

Tijdens de complete film heb ik op het puntje van mijn stoel gezeten.

2016.03.11

2016

Poster for Knielen op een bed violen

Knielen op een bed violen

5

Als er al een boodschap in de film zat, snap ik niet welke die is of waarom ze die willen overbrengen.

2016.03.05

2016

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit