Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 973 / 973

Options

Bad Luck Banging or Loony Porn is licht komisch, kent een expliciete start en een heerlijk einde. Met name het eerste en derde deel konden mij bekoren, maar het tweede deel deed mij niet zoveel. Review

6.0

List

Rate

2021-06-29

2021

Au, au, au, au, wat een pijnlijk mooie film is Sin Señas Particulares. In zijn eenvoud een bikkelharde film over innerlijke pijn. Hoop doet leven, maar de wanhoop blijft bestaan. Review

8.0

List

Rate

2021-06-28

2021

Le Milieu de L’horizon is bij tijd en wijlen een zwoele zomerfilm, die helaas wel wat voorspelbaar aanvoelt. Review

6.0

List

Rate

2021-06-23

2021

Lourdes is een intiem en respecterend portret over hoopvolle gelovigen. Allen geloven ze in God en houden ze zich aan hem vast. Review

7.0

List

Rate

2021-06-21

2021

Lumina is filmisch gezien echt meer dan fraai. Een kunstwerk, waardoor je weer zin krijgt om door Italiaanse stadjes te struinen. Doordat de film traag is en op het einde van de rit uiteindelijk ook saai, was hij toch niet aan mij besteed. Review

5.0

List

Rate

2021-06-19

2021

Op het einde van de rit is het naar mijn mening vooral een vrij lange documentaire voor de liefhebbers van zijn muziek. Review

6.0

List

Rate

2021-06-16

2021

Gunda is een filmisch zeer fraaie coming of age over onder andere varkens. Review

7.0

List

Rate

2021-06-15

2021

Petite Fille laat een gezin zien dat ontzettend liefdevol en krachtig is. En wat zijn ze veerkrachtig, want ga er maar eens aanstaan als veel mensen je raar aankijken omdat je dochter zichzelf niet mag zijn. Blijf lekker jezelf, Sasha. Graag meer mensen zoals jij en je gezin! Review

8.0

List

Rate

2021-06-14

2021

I Don’t Wanna Dance is een prima film met een talenvolle cast. Ik miste alleen wel kracht en overtuiging in het toch wel voorspelbare verhaal. Review

6.0

List

Rate

2021-06-08

2021

Het verhaal blijft mij wat onduidelijk, maar de documentaire-achtige rauwe stijl sprak mij aan. Net als het geweldige acteerwerk van hoofdpersoon Paul Aràmbula. Review

7.0

List

Rate

2021-06-07

2021

The Blue Danube is een leuke film waarin de kracht van herhaling een meerwaarde heeft, maar op een gegeven moment ook gaat vervelen. Komisch, strak geregisseerd en uiteindelijk gewoon duidelijk in wat het wil vertellen. Review

6.0

List

Rate

2021-06-06

2021

De emoties zijn zichtbaar en de personages ontwikkelen zich naarmate de film vordert. En dat einde zal nog wel even beklijven. Review

7.0

List

Rate

2021-06-04

2021

Jammer alleen dat ik de spanning miste. De film ontbrandt eigenlijk nooit, ook niet op momenten dat het de bedoeling is. Review

6.0

List

Rate

2021-06-04

2021

Scarecrow is een grauwe dramafilm in de diepste krochten van Rusland. Een dramafilm met subtiele horror-achtige elementen, maar die ondanks de korte speelduur toch lang leek te duren. Review

6.0

List

Rate

2021-06-03

2021

OK Computer is een vermakelijk foute Indiase actieserie. Door de droogkomische humor neem je het verhaal alleen niet altijd even serieus, terwijl de boodschap wel serieus te nemen is. Review

6.0

List

Rate

2021-06-03

2021

Chemie zien we ook genoeg, net als spanning, door de verschillende plotwendingen. Een meer dan geslaagde film! Review

7.0

List

Rate

2021-06-02

2021

Careless Crime kon mij het eerste uur niet bekoren, maar daarna zeer zeker wel. Een film waarin ze een film vertonen, die dan weer een film vertoont. Allemaal in verschillende tijdsperiodes, maar toch verweven. Vernuftigheid ten top! Review

8.0

List

Rate

2021-06-02

2021

En juist die onzekerheden zijn een heel belangrijk element in deze film. Luisteren en begrip tonen spelen daarin een grote rol. Iedereen is een buitenbeentje. Die wisselwerking is goed te zien, ook door het bij tijd en wijlen onstuimig ogende maar wel toepasselijke camerawerk. Review

7.0

List

Rate

2021-06-01

2021

Filmisch fraai, een goede score met prachtig slotnummer en zelfs een heuse horror-achtige scene waarin gekmakende muziek tot de kijker komt. Review

8.0

List

Rate

2021-05-31

2021

Ondanks de voorspelbaarheid kon ik desondanks wel waarderen dat de nadruk niet alleen op het onderzoek zelf lag, maar ook om alles daaromheen. Review

7.0

List

Rate

2021-05-29

2021

City of Lies is zeker spannend te noemen, maar zorgde bij mij soms ook voor verwarring. Degelijke rollen voor Depp en Whitaker in een film waarin maar weer eens blijkt dat de juiste vrienden hebben loont. Review

6.0

List

Rate

2021-05-27

2021

100UP is een optimistische documentaire over 100-plussers. Een feelgood die je doet beseffen dat je ook op jongere leeftijd wat meer mag proberen te leven. Review

7.0

List

Rate

2021-05-26

2021

The Killing of Two Lovers is een beklemmend krachtige en rauwe film. Review

8.0

List

Rate

2021-05-24

2021

De film is typisch Brits te noemen, maar dit keer wel zonder de humor. Ook is de film, ondanks het pittige onderwerp, erg zoet. Review

5.0

List

Rate

2021-05-23

2021

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English