Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 814 / 814

Options

Het moge duidelijk zijn, wij vinden Babyteeth een meesterwerk. Review

10

List

Rate

2020-01-29

2020

Desterro was een echt niemendalletje voor ons. Een film waarin de filmmaakster iets teveel diepgang heeft willen stoppen. Review

2.0

List

Rate

2020-01-28

2020

Top acteerwerk, een mooie cinematografie, humor en een nachtmerrie ineen. Het kan! Review

8.0

List

Rate

2020-01-27

2020

Hallali is een moderne western, die meer dan bijzonder is. Gedegen acteerwerk, een goed scenario en puike cinematografie maken deze film toegankelijk voor velen onder ons. Review

7.0

List

Rate

2020-01-27

2020

Rosa Pietra Stella zorgt ervoor dat je de hoofdpersoon echt gaat haten. Wij doen dat in ieder geval wel. Want wat een egoïstisch, egocentrisch en manipulatief persoon is Carmela. Heel knap gedaan van de regisseur, die een meer dan prima debuut aflevert. Review

7.0

List

Rate

2020-01-26

2020

Los Fantasmas is een onderhoudende, overzichtelijke en ingetogen film die weinig woorden nodig heeft. Review

8.0

List

Rate

2020-01-26

2020

Die onderhuidse spanning maakt het voor de kijker intrigerend om te kijken, ondanks de rust die heel de film lang te ervaren is. Review

7.0

List

Rate

2020-01-26

2020

Air Conditioner is een gewaagde film waar veel lef in zit, maar voor ons toch echt te kunstzinnig is. Review

4.0

List

Rate

2020-01-25

2020

Het perfecte voorbeeld waarom wij graag naar IFFR gaan. Een film die naar alle waarschijnlijkheid niet in de bioscopen verschijnt, maar zeer zeker de moeite waard is om te kijken. Review

8.0

List

Rate

2020-01-25

2020

Alsof er überhaupt geen script was. Uiteindelijk pakt dit voor ons goed uit, maar je moet ervan houden. Review

7.0

List

Rate

2020-01-25

2020

Een film die zeker prima te noemen is, maar door de hoeveelheid informatie die je om de oren vliegt, niet altijd even goed te volgen is. Spannend is het zeker, al weet je eigenlijk wel waar het verhaal naartoe gaat. Review

6.0

List

Rate

2020-01-24

2020

VHYes deed ons hard lachen en is daarmee erg vermakelijk. De documentairestijl en het feit dat alles op VHS is opgenomen doet je haast geloven dat het waar is wat je ziet. Jammer dat het verhaal wel wat rammelt, maar vermakelijk is de film zeker. Review

6.0

List

Rate

2020-01-24

2020

De film is zeker duidelijk in haar verhaal. De fraaie composities dragen daar aan bij. Alles is namelijk gefilmd vanuit een vast standpunt. Terugkomend op de verwachtingen. Dat heeft te maken met de spanning die wij meer hadden verwacht, daar waar de film eigenlijk een politiek verhaal vertelt. Review

5.0

List

Rate

2020-01-23

2020

De film maakt je boos, is misselijkmakend, is vies en tegelijkertijd ook eng. Knap van de filmmaakster dat al deze emoties bij de kijker naar boven worden gehaald. Dat alles uiteraard door het gewaagde verhaal. Review

7.0

List

Rate

2020-01-22

2020

The Whistlers is een onvoorspelbare crime met een bijzonder plot. Review

7.0

List

Rate

2020-01-21

2020

King of the Road doet naar onze mening teveel aan stereotypering. Wel is het wantrouwen in elkaar goed verbeeld, is sprake van opbouwende spanning en is het onverwachtse einde goed. Maar of we iets leren van deze film. We denken het niet… Review

5.0

List

Rate

2020-01-20

2020

Hellhole brengt je rust, daar waar je dat misschien niet verwacht. Review

7.0

List

Rate

2020-01-19

2020

Daarnaast is het scenario best rommelig. Origineel is de film dan wel weer te noemen, mede door de onvoorspelbaarheid. Review

5.0

List

Rate

2020-01-17

2020

Monstri. is een intrigerende film waarin het beeldformaat een toegevoegde waarde heeft. Een ingetogen echtscheidingsdrama, waarbij de druk van buitenaf pijnlijk zichtbaar is. Review

7.0

List

Rate

2020-01-15

2020

Dat Brabantse accent is wel waar het aan rammelt, maar voor de rest is Hemelrijken een meer dan prima film. Met name het acteerwerk van Jennifer Welts en Esmée van Kampen is zeer solide te noemen. Review

7.0

List

Rate

2020-01-13

2020

Honeyland is een prachtig geschoten documentaire, die eens te meer duidelijk maakt wat concurrentie kan doen. Review

8.0

List

Rate

2020-01-08

2020

Zo is het satirisch, maar misten we de echte humor die daar bijhoort. Daarnaast was het verhaallijn van de twee concurrenten die ineens geliefden zijn, ongeloofwaardig. Review

6.0

List

Rate

2020-01-06

2020

BulBul Can Sing is een prachtige rauwe en echte film, maar weet door het acteerwerk niet genoeg te overtuigen. Review

6.0

List

Rate

2020-01-01

2020

La Belle Époque kende een stroeve start, maar het laatste deel redde de film. Daar komt alles samen wat ze in het eerste deel van de film al duidelijk proberen te maken. Review

6.0

List

Rate

2020-01-01

2020

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English