Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 986 / 986

Options

The Social Dilemma doet je twijfelen over social media. Want zij laten jou alleen zien wat jij wilt zien. Althans, dat is wat deze documentaire ons doet geloven, want hij is ook wel heel eenzijdig. Review

5.0

List

Rate

2020-09-27

2020

Mooi gefilmd en meer dan prima geacteerd. Plus ook nog eens de prachtige kleuren met bijbehorende natuur van het eiland. Het verhaal ging soms wel iets te snel, maar dat ligt dan weer aan de korte speelduur van de film. Review

7.0

List

Rate

2020-09-23

2020

A Girl Missing is een trage film waarin op het einde alles op zijn plek valt. Soms een beetje raar, maar gezien het verhaal, past dat ook wel. Want je bepaalt niet altijd je eigen leven. Review

6.0

List

Rate

2020-09-21

2020

Joaquin Phoenix acteert fantastisch in Joker. Review

6.0

List

Rate

2020-09-20

2020

Frida Kahlo is een mooie documentaire over Frida. Prachtig hoe zij realisme met surrealisme zo gedetailleerd heeft samengevoegd. Alleen dat acteren tussendoor is echt niet nodig hoor. Review

7.0

List

Rate

2020-09-10

2020

En wat een prachtige natuur zeg. Zonder panter zouden ze dat gebied ook gewoon moeten beschermen. De liefde voor natuur is er dan ook volop van Sidik. Hij ademt die natuur uit. Hij is een met de natuur. Review

8.0

List

Rate

2020-09-07

2020

Unicorn Store is een humoristische en licht satirische coming of age film. Oké hij slaat een beetje door in de manier waarop ze de boodschap overbrengen, maar dromen moet je altijd blijven doen. Review

7.0

List

Rate

2020-09-06

2020

Snap je die wiskundige opgave, dan zit je helemaal goed bij deze film die boordevol met spetterende actiescènes zit. Het acteerwerk was wel wat gladjes, wat dan weer wel bij de film past. Review

8.0

List

Rate

2020-09-02

2020

Prachtig gefilmd met veel donker en natuurlijk licht en aandacht voor de hoofdrolspelers. Review

6.0

List

Rate

2020-09-01

2020

Lake Michigan Monster is een heerlijk foute B-film die consequent gebruik heeft gemaakt van haar eigen artistieke vrijheid. Een flinterdun verhaal, maar wel een vermakelijk film met geweldige special effects. Review

6.0

List

Rate

2020-08-31

2020

Wij zijn onder de indruk van Resin. Een rauwe coming of age verhaal, wat zich ook vertaalt in beeld en geluid. Diepzinnig, beestachtig en schokkend. Review

8.0

List

Rate

2020-08-30

2020

Blood Machines is als het op de CGI aankomt indrukwekkend, maar het acteerwerk en het verhaal zijn dat niet. Review

5.0

List

Rate

2020-08-29

2020

Last Sunrise voelt aan als een realistische rampenfilm. Een film met een boodschap die stof tot nadenken geeft. En daar krijg je dan ook nog gratis wat humor en een vleugje romantiek bij ook. Review

7.0

List

Rate

2020-08-28

2020

Mooi verbeeld door de regisseuse in een waardige documentaire. Review

7.0

List

Rate

2020-08-26

2020

Je kunt het je haast niet voorstellen dat een documentaire over schoenen kijken zo leuk, maar vooral informatief kan zijn. Review

8.0

List

Rate

2020-08-24

2020

Het acteerwerk is naturel en haast emotieloos, wat ook aansluit bij de personages en gebeurtenissen. Hetzelfde geldt voor het camerawerk. Review

8.0

List

Rate

2020-08-23

2020

Once Were Brothers is een lekkere documentaire, met dank aan de muziek en achtergrondverhalen. Alleen jammer van die vervelende stem van Robbie Robertson. Wat kan die man leuke verhalen saai vertellen zeg. Review

7.0

List

Rate

2020-08-19

2020

Een film die weinig vertelt en vooral beeldend is. De liefde voor de dieren is daarbij overduidelijk, maar daar houdt het voor ons, op de laatste beelden na, wel zo een beetje op. Review

5.0

List

Rate

2020-08-18

2020

Sibyl schiet heel veel informatie op je af, waardoor wij het overzicht een beetje kwijtraakten. Wel sterk geacteerd door een ieder die meespeelde en soms nog grappig ook. Review

6.0

List

Rate

2020-08-17

2020

Dat alles is wel duidelijk na het zien van deze film, die misschien net wat te lang duurt. Het einde was wel erg sterk. V... Review

7.0

List

Rate

2020-08-16

2020

The Kingmaker, Imelda Marcos laat heel goed twee kanten van het verhaal zien. Aan de ene kant zien we een lachwekkend en zelfingenomen persoon, maar aan de andere kant gelukkig ook de harde waarheid. Review

7.0

List

Rate

2020-08-10

2020

Voor volwassenen vonden we de film te simpel, daar waar deze film voor jongeren misschien wel te moeilijk is. Review

6.0

List

Rate

2020-08-05

2020

Een fijne filmbeleving, waarbij we vanuit verschillende perspectieven van de personages meer te weten komen over de keuzes die zij maken. Review

7.0

List

Rate

2020-08-04

2020

De erotiek is gewaagd, maar altijd met klasse. Tel daarbij op de typische jaren 90 muziek die bij de spanning van de film hoort en je zit zo in de film. Het acteerwerk is matig, dat wel. Dat doet echt afbreuk aan de film. Review

7.0

List

Rate

2020-08-03

2020

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English