Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 812 / 812

Options

Wat Nous Finirons Ensemble voor ons zo goed maakt, is dat ook hier alles weer klopt. Wederom. Review

10

List

Rate

2019-06-05

2019

Een indrukwekkend en toch wel redelijk gemakkelijk scenario, waarbij je niet weet wat en wie nu echt is. Review

8.0

List

Rate

2019-06-02

2019

La prière is misschien net niet de film die we verwacht hadden, maar het verhaal is duidelijk en het acteerwerk overtuigend. Review

6.0

List

Rate

2019-05-29

2019

Een prettige film van een talentvolle regisseuse. Briljant acteerwerk, een goed script en enkele gniffelmomenten maken deze film voor ons geslaagd. Review

7.0

List

Rate

2019-05-27

2019

De film zelf is op sommige punten best wel heel interessant en ‘leent’ uit andere tijdreisfilms – vooral uit het eerder genoemde Back To The Future. Dat is niet altijd even succesvol, want daardoor weet je vaak al wat gaat gebeuren. Toch blijft de film vermakelijk en leuk om te zien. Review

6.0

List

Rate

2019-05-22

2019

Heel kort en krachtig, maar met een heel duidelijke boodschap. Review

8.0

List

Rate

2019-05-20

2019

Een beetje arthouse en een beetje commercie verpakt in één film. Voor ieder wat wils dus. Daarnaast heeft de film drama, een lach en ook nog een hoog feelgood gehalte. Review

7.0

List

Rate

2019-05-19

2019

Wine Country is een heerlijk humoristische film over echte problemen, met echte vrouwen. Pak een wijntje erbij, kruip onder een dekentje en meer hoef je niet te doen. Review

7.0

List

Rate

2019-05-14

2019

Alles wat over Ted Bundy gaat is op voorhand interessant. Alleen jammer dat de film verre van interessant is. Het was zelfs een regelrechte tegenvaller. Review

3.0

List

Rate

2019-05-12

2019

Wild Rose is een heerlijke film met swingende muziek. Soms voorspelbaar, maar dat maakt echt geen ene donder uit. Review

7.0

List

Rate

2019-05-08

2019

Nergens is hij top en nergens is hij flop. Review

6.0

List

Rate

2019-05-07

2019

Net wat meer inhoud en, eerlijk is eerlijk, we zijn inmiddels gewend aan lolbroek Wade. Dat laatste maakt het leuker om te kijken. Review

7.0

List

Rate

2019-05-05

2019

Net wat meer inhoud en, eerlijk is eerlijk, we zijn inmiddels gewend aan lolbroek Wade. Dat laatste maakt het leuker om te kijken. Review

7.0

List

Rate

2019-05-05

2019

De documentairemaker laat – heel goed – voor- en tegenstanders aan het woord. Review

8.0

List

Rate

2019-05-01

2019

Mission: Impossible – Fallout slaagt met vlag en wimpel in het actiegedeelte. Weinig films kunnen daar aan tippen. Inhoudelijk en wat betreft de voorspelbaarheid kon het wel wat beter. Review

7.0

List

Rate

2019-04-28

2019

Recreo is een pure film, die echt is en gewoon vertelt hoe het is om kinderen te hebben. Blijf elkaar aandacht geven. Dat is moeilijk, maar de les is duidelijk. Review

7.0

List

Rate

2019-04-24

2019

Flesh City is een prima film als je kijkt naar het budget dat beschikbaar was, al komt hij op de inhoud wel te kort. Review

5.0

List

Rate

2019-04-22

2019

Twee uiterste die toch op de een of andere manier een band ontwikkelen. Dat je daarbij af en toe plat ligt van het lachen is een pluspunt, net als dat de film ook choqueert en triest is. Review

8.0

List

Rate

2019-04-21

2019

Dat de film voorspelbaar is weet je al van tevoren. Dat is ook verre van erg, want Le Grand Bain laat je hoe dan ook lachen. En wie wil dat nou niet? Een feelgoodfilm zoals alleen Fransen die lijken te kunnen maken! Review

6.0

List

Rate

2019-04-17

2019

Een voorspelbare film, maar de nieuwsgierigheid en het onderwerp maken het voor ons een geslaagde film. Review

6.0

List

Rate

2019-04-14

2019

Dat obsessieve is perfect verbeeld en tot in perfectie opgebouwd. Door dat obsessieve gedrag is de film zeker als eng te betitele... Review

7.0

List

Rate

2019-04-12

2019

Het verhaal is traag en blijft traag. Niet raar ook, want juist het verhaal staat centraal. Dat trage kan daardoor wel helaas wat de aandacht bij jou als kijker verslappen. Het is ook een film waarin Sophie Thatcher laat zien dat ze wel wat in haar mars heeft. Review

6.0

List

Rate

2019-04-11

2019

Capharnaüm is een film over oneerlijkheid en wanhoop. Een wanhoop die Zain in ieder geval drijft om zijn eigen ouders aan te klagen. Bereid je in ieder geval maar voor op kippenvel, want daar ontkom je niet aan. Review

8.0

List

Rate

2019-04-10

2019

Een heerlijke film die buiten de lijntjes kleurt. Niets is voorspelbaar en als je van een beetje obscuriteit houdt dan is deze film zeker een aanrader! Review

8.0

List

Rate

2019-04-09

2019

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English