Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 718 / 718

Options

Cam

Niet uitdagend genoeg voor een film die over webcammeisjes gaat. Zeker niet als je de film als horrorfilm betitelt. Mysterisch is hij wel. Dat komt ook door het goede scenario, al hebben we op het einde toch nog wel wat vragen. Review

6.0

List

Rate

2018-11-26

2018

Droge humor, lekker muziekje en energiek. Review

6.0

List

Rate

2018-11-25

2018

Vonden we toch tegenvallen. Nog steeds een meer dan prima film, maar we missen Felix’ zijn handtekening. Review

7.0

List

Rate

2018-11-21

2018

Touch Me Not daagt de kijker uit. Review

7.0

List

Rate

2018-11-19

2018

Een hartverwarmende documentaire, waar wij volwassenen ook nog wel wat van kunnen leren. Review

7.0

List

Rate

2018-11-18

2018

Cinematografisch gezien briljant. Zwart-wit doet het altijd goed, maar het concept van deze film is uniek te noemen. Review

7.0

List

Rate

2018-11-15

2018

Het is geen film op zichzelf. Het is een heel duidelijk vervolg op en er volgt nog een film. Maar ja, dat weegt niet op tegen de werkelijkwaar fantastische cgi, de heerlijke droge humor tussendoor en het meeslepende avontuurlijke. Review

7.0

List

Rate

2018-11-15

2018

Waar de film mat begint, ontvouwt zich later een interessant verhaal. Oké een beetje cliché is hij wel, ondanks de plotwendingen. Review

7.0

List

Rate

2018-11-14

2018

Een mooie combinatie tussen coming of age en slow cinema. Spannend? Nee, tenzij jij als kijker de spanning zelf weet te ontdekken. Review

6.0

List

Rate

2018-11-12

2018

Eén van die filmhuispareltjes is Incendies, die een onvergetelijke indruk achterlaat. Review

9.0

List

Rate

2018-11-11

2018

De klapper is toch wel Rami Malek als Freddie. Niet zijn uiterlijk maar de acteerprestatie die hier wordt neergezet is bijzonder. Review

6.0

List

Rate

2018-11-10

2018

Een zwak aftreksel van Braveheart. Filmisch nog fraai, maar op alle andere vlakken schiet hij tekort. Er is niets episch aan! Review

4.0

List

Rate

2018-11-09

2018

Best wel sterk. Want in de korte tijd dat de film duurt, kom je eigenlijk best veel te weten over Oscar en zijn vrouw. Review

7.0

List

Rate

2018-11-09

2018

Zo een ontzettend pijnlijke film. Niet alleen voor Lara, maar ook voor jou als kijker. Hij beklijft van begin tot eind, mede door de ingehouden emoties. Review

8.0

List

Rate

2018-11-08

2018

Chaotisch, maar wel positief chaotisch. Op het begin is het goed opletten, maar op het einde valt het allemaal op zijn plek. Geduld is een schone zaak. En de beelden zijn om je vingers bij af te likken. Review

7.0

List

Rate

2018-11-07

2018

De film is uitdagend en onvoorspelbaar van begin tot eind. Gräns is een soort film waarvan je er maar een paar in het jaar ziet. En dan ook nog eens tamelijk briljant. Review

9.0

List

Rate

2018-11-06

2018

De documentaire gaat goed in op verschillende niveaus van beveiliging. Van het bewaken van een supermarkt, tot onze kerncentrale in Borssele. En iedere beveiliger geeft daar weer zijn eigen invulling aan. Review

6.0

List

Rate

2018-11-05

2018

Het acteerwerk is wel prettig en vooral Olivia Lonsdale kan ons bekoren. Review

6.0

List

Rate

2018-11-02

2018

De film heeft eigenlijk nog best wel wat humor in zich. Niet dat ze veel grappen maken, maar de subtiliteit is mooi verwerkt. Net als het camerawerk, waarbij scherpte en diepte de focus op de belangrijkste personages legt. Review

7.0

List

Rate

2018-10-31

2018

Een absurdistische film die echt wel het kijken waard is. Maak je op voor spektakel, want stilzitten doe je niet. Net als de film, die blijft boeien. Review

8.0

List

Rate

2018-10-30

2018

Een voorspelbare TV-film. Dit ondanks het goede acteerwerk van Maggie Gyllenhaal. Maar met acteerwerk alleen red je het niet. Het verhaal moet ook kloppen, en dat doet het niet voor ons. Review

4.0

List

Rate

2018-10-29

2018

Hoewel de bedoeling goed is, is de documentaire ronduit saai. Saaie mensen – wel weer met genoeg passie – en geen energieke documentaire, waar je wel op hoopt. Review

4.0

List

Rate

2018-10-28

2018

Een mooi in beeld gebrachte film over prestatiedrang in combinatie met jezelf blijven. Welke keuze je daarin maakt ligt geheel bij jezelf en niet bij een ander. Review

8.0

List

Rate

2018-10-26

2018

Als kijker moet je altijd alert zijn en de spanning bouwt zich op. Tel de toevoeging van het geluid daarbij op, en je hebt een spannende psychologische thriller te pakken. Review

7.0

List

Rate

2018-10-25

2018

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English