Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 988 / 988

Options

Liefde voor deze film van Bas Devos, want de wereld is niet zo verrot als dat zij soms lijkt! Review

8.0

List

Rate

2020-06-10

2020

Een prachtig mooie film over een gewild maar ook ongewild tijdelijk afscheid. Review

8.0

List

Rate

2020-06-08

2020

The Prestige is een film die voorspelbaar is, maar door de goochelaspecten wel lekker nostalgisch aanvoelt. Review

7.0

List

Rate

2020-06-07

2020

Die emotie voelden wij te weinig, waardoor het gewenste schokeffect uitbleef. Review

6.0

List

Rate

2020-06-01

2020

The Squid and the Whale is de verre voorloper van Marriage Story. Rauw en goed acteerwerk en waarin maar weer eens blijkt dat iemand adoreren niet altijd goed uitpakt. Review

8.0

List

Rate

2020-05-31

2020

Filles de Joie viel ons op het einde van de rit wat tegen, omdat de film bij ons niet het gevoel overbrengt wat ze over zou moeten brengen. Net te braaf allemaal. Review

6.0

List

Rate

2020-05-27

2020

I See You is van begin tot eind spannend en heeft ons zeer positief verrast. De vernuftigheid doet het hem in dit geval, want geen moment wisten wij wat komen ging. Review

8.0

List

Rate

2020-05-25

2020

Een vermakelijke documentairefilm... Review

7.0

List

Rate

2020-05-24

2020

Goud laat ons met een onbevredigend gevoel achter. Het lijkt wel om de makers te hard hun best doen om origineel en rauw over te komen, daar waar wij van mening zijn dat te veel open (film)deurtjes worden ingetrapt. Cinematografisch gezien wel fraai! Review

5.0

List

Rate

2020-05-18

2020

Leef je droom, jaag hem na, dat is de boodschap die The Peanut Butter Falcon uitdraagt. Krijg je er nog een lach voor terug ook, want dat is wat deze feelgood film zeker doet. Lekker muziekje ook trouwens! Review

7.0

List

Rate

2020-05-17

2020

The Half of It is een highschoolfilm, maar weet goed de balans te vinden tussen kunst en kitch. Review

7.0

List

Rate

2020-05-11

2020

Een liefdevolle film dus, Paddleton, die gewoon alles voor elkaar overhebben. Mooi en klein. Klein maar fijn. Review

7.0

List

Rate

2020-05-10

2020

The Disaster Artist is flauwe en niet grappige meuk. Het acteerwerk van James Franco is goed, maar voor het overige kan het ons niet bekoren. Review

5.0

List

Rate

2020-05-03

2020

Noura’s Dream is een film over een krachtige vrouw die een keuze moet maken. Welke keuze dat is laten we in het midden, maar dat Hind Sabri meer dan goed kan acteren, dat is overduidelijk! Review

7.0

List

Rate

2020-04-27

2020

Days of Cannibalism was voor ons te contextloos en te saai. Meer achtergrondinformatie had meer duidelijk gemaakt. Toch hebben we ook genoten van het landschap, moesten we stiekem best wel lachen en is de boodschap duidelijk. Review

5.0

List

Rate

2020-04-23

2020

Chanson Douce is het eerste uur ongemakkelijk, grappig en ook saai. Maar dan dat laatste half uur, waar een twist ervoor zorgt dat je verbijsterd achterblijft. Voor ons maakte dat alles meer dan goed. Review

7.0

List

Rate

2020-04-22

2020

Niet alleen vanwege het verhaal, maar ook van het zeer overtuigende acteerwerk. Review

9.0

List

Rate

2020-04-20

2020

Mammal is een rauwe film die zich op het randje van het toelaatbare begeeft. En toch grijpt de film je net niet genoeg bij de keel. Review

6.0

List

Rate

2020-04-19

2020

J’Accuse is een waargebeurd historisch drama die zeer zeker spannend is te noemen. Review

7.0

List

Rate

2020-04-13

2020

Vooral een erg trage en emotieloze film, die veel langer lijkt te duren dan daadwerkelijk het geval is. Review

5.0

List

Rate

2020-04-12

2020

Een lieve film die, denken wij, goed inzichtelijk maakt hoe iemand met autisme denkt en doet. Review

7.0

List

Rate

2020-04-02

2020

Op het randje van langdradigheid, maar gelukkig winnen de diepgang en de spanning het. Review

7.0

List

Rate

2020-03-30

2020

Lekker luchtig met her en der wat zelfspot. Review

6.0

List

Rate

2020-03-29

2020

Jumbo is een rare film, maar op een zeer leuke manier. Liefdevol en intiem, daar waar je dat bij een verliefdheid op een kermisattractie niet bepaald verwacht. Met uiterste precisie heeft de debuterende regisseuse dan ook buiten de lijntjes gekleurd. Gewaagd en gedurfd, maar zeer zeker geslaagd. Review

8.0

List

Rate

2020-03-23

2020

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English