Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 830 / 830

Options

Verrassend spannend en laat je op het puntje van je stoel zitten. Mede doordat je fantasie veel moet doen. Wij houden daar wel van. Review

7.0

List

Rate

2019-01-07

2019

Een cinematografisch hoogtepunt, maar inhoudelijk gezien niet. Nog steeds een film waar je jezelf heerlijk mee kunt vermaken, want daar is Lanthimos toch echt wel een meester in. Review

7.0

List

Rate

2019-01-06

2019

Wij vinden in ieder geval dat Unaware of the Nightmare potentie heeft, maar dat de uitwerking nog niet helemaal optimaal is. Review

6.0

List

Rate

2019-01-03

2019

Een mooie en pure film. Een film die het vooral van de kleine details moet hebben. Review

8.0

List

Rate

2018-12-23

2018

Een bijzondere en soms ook rare film. Toch is de liefde de grote winnaar, want dat is wat Antonia je zeker geeft. Kijk, leer en heb lief! Review

7.0

List

Rate

2018-12-21

2018

Het goede camerawerk was ook nog wel fraai. Vooral de tocht van moeder en zoon naar de grote brand maakte indruk. Het verhaal is alleen waar het echt aan schort. Te voorspelbaar. Review

4.0

List

Rate

2018-12-19

2018

Grappig is The Darjeeling Limited zeker. En mooi uiteraard ook. Maar ook te kinderachtig om echt de diepgang te kunnen zien. Review

6.0

List

Rate

2018-12-17

2018

Een mislukte mockumentary was het. Een bittere nasmaak is het gevolg, want we hadden er zeker verwachtingen van... Review

5.0

List

Rate

2018-12-16

2018

één van de mooiste films van het jaar... Review

10

List

Rate

2018-12-14

2018

Het is ook geen superslechte film hoor. Daarmee zouden we hem tekort doen. Het onderwerp had alleen wat spannender kunnen zijn. Die spanning ontbreekt, terwijl de maker deze spanning wel wil laten zien. Review

6.0

List

Rate

2018-12-12

2018

Een met drama verweven sciencefictionfilm die draait om de inhoud. Neem het goede camerawerk en het spannende verhaal en je hebt zeker te weten genoeg kijkplezier. Review

7.0

List

Rate

2018-12-10

2018

Een trage film die wel veel woede in je oproept. Dat allemaal danzij het goede acteerwerk van hét talent van Mexico: Nancy Talamantes. En ook de cameraman verdient een applaus, want de beelden zijn fraai. Beelden zeggen alles in deze film. Review

7.0

List

Rate

2018-12-09

2018

Het verhaal van Noredin is een revolutie in het klein en laat perfect het gevoel van de Egyptische burger zien. Review

7.0

List

Rate

2018-12-05

2018

Een coming of age film waarin marihuana een belangrijke rol speelt, maar bij lange na niet het belangrijkste is. Review

7.0

List

Rate

2018-12-03

2018

Een prachtige film, maar schiet inhoudelijk tekort. Ook stoort hij door het Engelse taalgebruik. Review

6.0

List

Rate

2018-12-02

2018

Verwacht geen typische Steve McQueen film met heel veel drama. Drama is uiteraard aanwezig, maar overheerst bij lange na niet. Het is met name de opbouwende spanning wat goed in deze film is verwerkt. Review

7.0

List

Rate

2018-11-28

2018

Cam

Niet uitdagend genoeg voor een film die over webcammeisjes gaat. Zeker niet als je de film als horrorfilm betitelt. Mysterisch is hij wel. Dat komt ook door het goede scenario, al hebben we op het einde toch nog wel wat vragen. Review

6.0

List

Rate

2018-11-26

2018

Droge humor, lekker muziekje en energiek. Review

6.0

List

Rate

2018-11-25

2018

Vonden we toch tegenvallen. Nog steeds een meer dan prima film, maar we missen Felix’ zijn handtekening. Review

7.0

List

Rate

2018-11-21

2018

Touch Me Not daagt de kijker uit. Review

7.0

List

Rate

2018-11-19

2018

Een hartverwarmende documentaire, waar wij volwassenen ook nog wel wat van kunnen leren. Review

7.0

List

Rate

2018-11-18

2018

Cinematografisch gezien briljant. Zwart-wit doet het altijd goed, maar het concept van deze film is uniek te noemen. Review

7.0

List

Rate

2018-11-15

2018

Het is geen film op zichzelf. Het is een heel duidelijk vervolg op en er volgt nog een film. Maar ja, dat weegt niet op tegen de werkelijkwaar fantastische cgi, de heerlijke droge humor tussendoor en het meeslepende avontuurlijke. Review

7.0

List

Rate

2018-11-15

2018

Waar de film mat begint, ontvouwt zich later een interessant verhaal. Oké een beetje cliché is hij wel, ondanks de plotwendingen. Review

7.0

List

Rate

2018-11-14

2018

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English