Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 988 / 988

Options

Daarnaast is het scenario best rommelig. Origineel is de film dan wel weer te noemen, mede door de onvoorspelbaarheid. Review

5.0

List

Rate

2020-01-17

2020

Monstri. is een intrigerende film waarin het beeldformaat een toegevoegde waarde heeft. Een ingetogen echtscheidingsdrama, waarbij de druk van buitenaf pijnlijk zichtbaar is. Review

7.0

List

Rate

2020-01-15

2020

Dat Brabantse accent is wel waar het aan rammelt, maar voor de rest is Hemelrijken een meer dan prima film. Met name het acteerwerk van Jennifer Welts en Esmée van Kampen is zeer solide te noemen. Review

7.0

List

Rate

2020-01-13

2020

Honeyland is een prachtig geschoten documentaire, die eens te meer duidelijk maakt wat concurrentie kan doen. Review

8.0

List

Rate

2020-01-08

2020

Zo is het satirisch, maar misten we de echte humor die daar bijhoort. Daarnaast was het verhaallijn van de twee concurrenten die ineens geliefden zijn, ongeloofwaardig. Review

6.0

List

Rate

2020-01-06

2020

BulBul Can Sing is een prachtige rauwe en echte film, maar weet door het acteerwerk niet genoeg te overtuigen. Review

6.0

List

Rate

2020-01-01

2020

La Belle Époque kende een stroeve start, maar het laatste deel redde de film. Daar komt alles samen wat ze in het eerste deel van de film al duidelijk proberen te maken. Review

6.0

List

Rate

2020-01-01

2020

Een mysterieuze film die je als kijker wel wat denkwerk laat verrichten. Review

8.0

List

Rate

2020-01-01

2020

Wei

Wei is een mooie en pijnlijke documentaire over dementie. Review

7.0

List

Rate

2019-12-24

2019

Touché is het eerste wat we dachten na het zien van deze grappige en satirische film. Suleiman zegt bijna geen woord, maar toch weet hij ons duidelijk te maken wat hij bedoelt. Review

7.0

List

Rate

2019-12-18

2019

Wat een heerlijk ongewone film is Deerskin. Grappig, nooit voorspelbaar en vreemd tot en met. En dat alles op een leuke en grappige manier verwerkt. Review

7.0

List

Rate

2019-12-16

2019

Leave No Trace is een verstilde dramafilm, van begin tot eind. Verwacht vooral geen actie en snelheid, want dan kom je bedrogen uit in dit overlevingsdrama. Review

8.0

List

Rate

2019-12-15

2019

Echo vinden wij een moeilijke film. Sowieso is je aandacht nodig, want iedere scène vertelt iets anders, waarbij je als kijker soms niet weet waar je moet kijken. Review

5.0

List

Rate

2019-12-11

2019

King of the Cruise legt de vinger op de zere plek bij de Baron. Een man die een narcist is en nog zelfingenomen ook. Maar toch is het een goede documentaire. Review

7.0

List

Rate

2019-12-09

2019

2001: A Space Odyssey is een klassieker van jewelste die zijn tijd ver vooruit was, en nog tijdloos is. Review

9.0

List

Rate

2019-12-08

2019

Marriage Story is een echt verhaal en echt een hele goede film. Noah Baumbach is daar wel meester in, om films te maken over het echte leven. Review

9.0

List

Rate

2019-12-07

2019

Eigenlijk gaat niets in deze film zoals je vooraf zou verwachten. Een film die ook veel vermakelijker is dan je vooraf denkt. Het is allemaal ook gewoon heel origineel. Wij hebben in ieder geval nog niet vaak zo een film gezien. Hij verrast, is echt wel heel grappig, choquerend, heftig, spannend en dus onvoorspelbaar. Review

8.0

List

Rate

2019-12-04

2019

Oma en Chris & de Rode Auto laat zien dat autisme helemaal niet beperkend hoeft te zijn. Gebruik iemand in zijn of haar kracht en je krijgt er veel voor terug. Chris is lief, zorgzaam, behulpzaam en ondernemend. En dat is juist wat zijn oma op haar leeftijd nodig heeft. Eén plus één is twee dus! Review

7.0

List

Rate

2019-12-03

2019

The Invisible Life of Euridice Gusmao is misschien wel de beste Braziliaanse film die we ooit gezien hebben. Hoop is iets moois, maar kan tegelijkertijd ook heel pijnlijk zijn. Wij hielden het in ieder geval niet droog. Leg de zakdoekjes dus maar klaar. Review

9.0

List

Rate

2019-12-02

2019

Ken Loach watch out, want er is a new kid in town. Lemonade kunnen wij in ieder geval aanraden om te gaan kijken. Review

7.0

List

Rate

2019-11-29

2019

The Irishman is een lange zit, maar wel één van de inhoud. Misschien geen rasechte maffiafilm, maar wel een die vol humor zit en waarbij ook grof geweld niet wordt geschuwd. Review

7.0

List

Rate

2019-11-28

2019

The Trial is een verzameling van historische beelden en meer niet. Een lege documentaire, die we beter niet hadden kunnen kijken. Geen aanrader dus, tenzij je graag twee uur lang naar een saai showproces kijkt. Review

2.0

List

Rate

2019-11-27

2019

De documentaire is een groots verhaal dat net zo goed verfilmd had kunnen worden. Het lijkt wel poëzie, zo mooi en ontroerend is het. Review

9.0

List

Rate

2019-11-22

2019

Mi Vida is een hele fijne en grappige coming of age, waarvan we er in Nederland niet zoveel hebben. Review

7.0

List

Rate

2019-11-20

2019

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English