Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 986 / 986

Options

Zo een film die vies is, omdat het waar is, maar waarvan het toch genieten is om te zien. Mede met dank aan de humor, waardoor je haast niet gelooft dat het waargebeurd is! Review

7.0

List

Rate

2019-06-17

2019

Een familiefilm dus, die, ondanks het ontbreken van de tranen, wel ontroert. En nogmaals, zo lief. Review

7.0

List

Rate

2019-06-16

2019

Le Semeur heeft een briljant scenario, maar mist de spanning die je daarbij verwacht. Tenzij jij die spanning vindt in de dialogen, want dan zit je gebeiteld. Review

6.0

List

Rate

2019-06-14

2019

De film zelf is een mooie mix tussen musical, drama en humor. Die drie vloeien lekker in elkaar over. Review

8.0

List

Rate

2019-06-12

2019

Carmen & Lola deed ons pijn om te zien. Zoveel liefde is er te zien, maar als elkaar dat niet wordt gegund, dan is dat niet lief. Daar word je gewoon boos om. Review

7.0

List

Rate

2019-06-10

2019

L’amant Double is een film met een trage start, maar maakt dat daarna ruimschoots goed. Een film zoals je die kunt verwachten van François Ozon, die het talent heeft om net het randje op te zoeken, maar er net niet overheen te gaan. Review

7.0

List

Rate

2019-06-09

2019

Chernobyl is een miniserie die je moet zien. Ga je eenmaal kijken dan kun je niet meer stoppen. Top acteerwerk en macht in het kwadraat. Review

8.0

List

Rate

2019-06-08

2019

Wat Nous Finirons Ensemble voor ons zo goed maakt, is dat ook hier alles weer klopt. Wederom. Review

10

List

Rate

2019-06-05

2019

Een indrukwekkend en toch wel redelijk gemakkelijk scenario, waarbij je niet weet wat en wie nu echt is. Review

8.0

List

Rate

2019-06-02

2019

La prière is misschien net niet de film die we verwacht hadden, maar het verhaal is duidelijk en het acteerwerk overtuigend. Review

6.0

List

Rate

2019-05-29

2019

Een prettige film van een talentvolle regisseuse. Briljant acteerwerk, een goed script en enkele gniffelmomenten maken deze film voor ons geslaagd. Review

7.0

List

Rate

2019-05-27

2019

De film zelf is op sommige punten best wel heel interessant en ‘leent’ uit andere tijdreisfilms – vooral uit het eerder genoemde Back To The Future. Dat is niet altijd even succesvol, want daardoor weet je vaak al wat gaat gebeuren. Toch blijft de film vermakelijk en leuk om te zien. Review

6.0

List

Rate

2019-05-22

2019

Heel kort en krachtig, maar met een heel duidelijke boodschap. Review

8.0

List

Rate

2019-05-20

2019

Een beetje arthouse en een beetje commercie verpakt in één film. Voor ieder wat wils dus. Daarnaast heeft de film drama, een lach en ook nog een hoog feelgood gehalte. Review

7.0

List

Rate

2019-05-19

2019

Wine Country is een heerlijk humoristische film over echte problemen, met echte vrouwen. Pak een wijntje erbij, kruip onder een dekentje en meer hoef je niet te doen. Review

7.0

List

Rate

2019-05-14

2019

Alles wat over Ted Bundy gaat is op voorhand interessant. Alleen jammer dat de film verre van interessant is. Het was zelfs een regelrechte tegenvaller. Review

3.0

List

Rate

2019-05-12

2019

Wild Rose is een heerlijke film met swingende muziek. Soms voorspelbaar, maar dat maakt echt geen ene donder uit. Review

7.0

List

Rate

2019-05-08

2019

Nergens is hij top en nergens is hij flop. Review

6.0

List

Rate

2019-05-07

2019

Net wat meer inhoud en, eerlijk is eerlijk, we zijn inmiddels gewend aan lolbroek Wade. Dat laatste maakt het leuker om te kijken. Review

7.0

List

Rate

2019-05-05

2019

Net wat meer inhoud en, eerlijk is eerlijk, we zijn inmiddels gewend aan lolbroek Wade. Dat laatste maakt het leuker om te kijken. Review

7.0

List

Rate

2019-05-05

2019

De documentairemaker laat – heel goed – voor- en tegenstanders aan het woord. Review

8.0

List

Rate

2019-05-01

2019

Mission: Impossible – Fallout slaagt met vlag en wimpel in het actiegedeelte. Weinig films kunnen daar aan tippen. Inhoudelijk en wat betreft de voorspelbaarheid kon het wel wat beter. Review

7.0

List

Rate

2019-04-28

2019

Recreo is een pure film, die echt is en gewoon vertelt hoe het is om kinderen te hebben. Blijf elkaar aandacht geven. Dat is moeilijk, maar de les is duidelijk. Review

7.0

List

Rate

2019-04-24

2019

Flesh City is een prima film als je kijkt naar het budget dat beschikbaar was, al komt hij op de inhoud wel te kort. Review

5.0

List

Rate

2019-04-22

2019

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English