Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 988 / 988

Options

Recreo is een pure film, die echt is en gewoon vertelt hoe het is om kinderen te hebben. Blijf elkaar aandacht geven. Dat is moeilijk, maar de les is duidelijk. Review

7.0

List

Rate

2019-04-24

2019

Flesh City is een prima film als je kijkt naar het budget dat beschikbaar was, al komt hij op de inhoud wel te kort. Review

5.0

List

Rate

2019-04-22

2019

Twee uiterste die toch op de een of andere manier een band ontwikkelen. Dat je daarbij af en toe plat ligt van het lachen is een pluspunt, net als dat de film ook choqueert en triest is. Review

8.0

List

Rate

2019-04-21

2019

Dat de film voorspelbaar is weet je al van tevoren. Dat is ook verre van erg, want Le Grand Bain laat je hoe dan ook lachen. En wie wil dat nou niet? Een feelgoodfilm zoals alleen Fransen die lijken te kunnen maken! Review

6.0

List

Rate

2019-04-17

2019

Een voorspelbare film, maar de nieuwsgierigheid en het onderwerp maken het voor ons een geslaagde film. Review

6.0

List

Rate

2019-04-14

2019

Dat obsessieve is perfect verbeeld en tot in perfectie opgebouwd. Door dat obsessieve gedrag is de film zeker als eng te betitele... Review

7.0

List

Rate

2019-04-12

2019

Het verhaal is traag en blijft traag. Niet raar ook, want juist het verhaal staat centraal. Dat trage kan daardoor wel helaas wat de aandacht bij jou als kijker verslappen. Het is ook een film waarin Sophie Thatcher laat zien dat ze wel wat in haar mars heeft. Review

6.0

List

Rate

2019-04-11

2019

Capharnaüm is een film over oneerlijkheid en wanhoop. Een wanhoop die Zain in ieder geval drijft om zijn eigen ouders aan te klagen. Bereid je in ieder geval maar voor op kippenvel, want daar ontkom je niet aan. Review

8.0

List

Rate

2019-04-10

2019

Een heerlijke film die buiten de lijntjes kleurt. Niets is voorspelbaar en als je van een beetje obscuriteit houdt dan is deze film zeker een aanrader! Review

8.0

List

Rate

2019-04-09

2019

Leden van een voor ons bekende band 110 minuten aan het woord laten is voor ons niet genoeg. Dan heeft de documentaire net wat meer pit nodig. Aan de andere kant, we kennen ze nu wel, dus daar is de documentaire – die toch informatief moet zijn – in geslaagd. Review

5.0

List

Rate

2019-04-06

2019

Niet onze humor en Jim Cummings stond wat betreft het acteerwerk op eenzame hoogte, waardoor hij de rest ondersneeuwde en dit ten koste ging van de film. Review

4.0

List

Rate

2019-04-04

2019

Rudeboy: the Story of Trojan Records! is een documentaire die je doet dansen, maar je ook meer te weten laat komen over de oorsprong van reggae en Trojan Record. En iedere geïnterviewde had ook echt een toegevoegde waarde. Heerlijke documentaire dus. Review

8.0

List

Rate

2019-04-03

2019

The Strange Sound of Happiness is een documentaire waarin Panarello zichzelf niet serieus lijkt te nemen, maar de Siberiërs zeker wel. Het is een luchtige documentaire die grappig is, maar nooit haar doel uit het oog verliest. Review

7.0

List

Rate

2019-04-01

2019

Wij waren blij om The Hummingbird Project gezien te hebben. We gingen er met niet zoveel verwachting in, maar kwamen voldaan de bioscoop uit. Eerlijk is eerlijk, het einde heeft daar zeker aan bijgedragen. Review

7.0

List

Rate

2019-03-31

2019

On the Basis of Sex is een prettige en voorspelbare film. Het verhaal was vroeger al van belang, maar vandaag de dag nog steeds. Review

6.0

List

Rate

2019-03-27

2019

Tintoretto: A Rebel in Venice is wederom een herkenbare en leerzame documentaire in de reeks van Arts in Cinema. Door deze documentaire hebben wij bijvoorbeeld zin om morgen nog naar Venetië te vertrekken en het werk van de betreffende kunstenaars te bekijken. Review

6.0

List

Rate

2019-03-25

2019

José is een film waarvan er vele zijn. Door het vele onderzoekswerk dat vooraf is gedaan, verplaats je jezelf alleen wel veel makkelijker in José zelf. Foutjes hebben wij dan ook niet kunnen vinden in dit liefdesdrama, waarin een innerlijke worsteling gaande is. Review

7.0

List

Rate

2019-03-24

2019

Ademloos is een schokkende documentaire over de dodelijke gevolgen van asbest. Review

7.0

List

Rate

2019-03-22

2019

En hoewel de film constant intrigerend is, kon hij ons geen moment pakken. Verwacht dan ook geen spectaculaire en sensationele ruimtefilm. Nee, verwacht een film die het moeten hebben van de inhoud. Inhoud die in onze ogen nog wel eens de plank misslaat. Review

4.0

List

Rate

2019-03-20

2019

Een typisch Amerikaanse coming-of-age-film, die het vooral van de conversaties moet hebben. Eigenlijk is het gewoon een hele enge film, die je haren overeind laat staan. Review

7.0

List

Rate

2019-03-18

2019

De humor ligt ons niet helemaal, vandaar dat de film voor ons niet werkt. Het idee van The Death of Stalin snappen we wel en wat dat betreft zit de film wat betreft het scenario ook heel goed in elkaar. Het is alleen niet genoeg voor ons. Review

5.0

List

Rate

2019-03-17

2019

Mid90s is een zeer geslaagd regiedebuut van Jonah Hill. Een coming of age-film zoals je die graag ziet. Puur, oprecht en vanuit het hart gemaakt. Review

8.0

List

Rate

2019-03-13

2019

Stalker is een hoogwaardige sciencefictionfilm die verdomd spannend is. Een film die jou als kijker ook werk laat doen en misschien nog wel met vragen achterlaat ook. Review

8.0

List

Rate

2019-03-11

2019

Een rauwe film waar de wanhoop vanaf spat. En dat terwijl het aan de voorkant allemaal zo leuk lijkt. Is het niet. Review

8.0

List

Rate

2019-03-06

2019

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English