Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 988 / 988

Options

Een met drama verweven sciencefictionfilm die draait om de inhoud. Neem het goede camerawerk en het spannende verhaal en je hebt zeker te weten genoeg kijkplezier. Review

7.0

List

Rate

2018-12-10

2018

Een trage film die wel veel woede in je oproept. Dat allemaal danzij het goede acteerwerk van hét talent van Mexico: Nancy Talamantes. En ook de cameraman verdient een applaus, want de beelden zijn fraai. Beelden zeggen alles in deze film. Review

7.0

List

Rate

2018-12-09

2018

Het verhaal van Noredin is een revolutie in het klein en laat perfect het gevoel van de Egyptische burger zien. Review

7.0

List

Rate

2018-12-05

2018

Een coming of age film waarin marihuana een belangrijke rol speelt, maar bij lange na niet het belangrijkste is. Review

7.0

List

Rate

2018-12-03

2018

Een prachtige film, maar schiet inhoudelijk tekort. Ook stoort hij door het Engelse taalgebruik. Review

6.0

List

Rate

2018-12-02

2018

Verwacht geen typische Steve McQueen film met heel veel drama. Drama is uiteraard aanwezig, maar overheerst bij lange na niet. Het is met name de opbouwende spanning wat goed in deze film is verwerkt. Review

7.0

List

Rate

2018-11-28

2018

Cam

Niet uitdagend genoeg voor een film die over webcammeisjes gaat. Zeker niet als je de film als horrorfilm betitelt. Mysterisch is hij wel. Dat komt ook door het goede scenario, al hebben we op het einde toch nog wel wat vragen. Review

6.0

List

Rate

2018-11-26

2018

Droge humor, lekker muziekje en energiek. Review

6.0

List

Rate

2018-11-25

2018

Vonden we toch tegenvallen. Nog steeds een meer dan prima film, maar we missen Felix’ zijn handtekening. Review

7.0

List

Rate

2018-11-21

2018

Touch Me Not daagt de kijker uit. Review

7.0

List

Rate

2018-11-19

2018

Een hartverwarmende documentaire, waar wij volwassenen ook nog wel wat van kunnen leren. Review

7.0

List

Rate

2018-11-18

2018

Cinematografisch gezien briljant. Zwart-wit doet het altijd goed, maar het concept van deze film is uniek te noemen. Review

7.0

List

Rate

2018-11-15

2018

Het is geen film op zichzelf. Het is een heel duidelijk vervolg op en er volgt nog een film. Maar ja, dat weegt niet op tegen de werkelijkwaar fantastische cgi, de heerlijke droge humor tussendoor en het meeslepende avontuurlijke. Review

7.0

List

Rate

2018-11-15

2018

Waar de film mat begint, ontvouwt zich later een interessant verhaal. Oké een beetje cliché is hij wel, ondanks de plotwendingen. Review

7.0

List

Rate

2018-11-14

2018

Een mooie combinatie tussen coming of age en slow cinema. Spannend? Nee, tenzij jij als kijker de spanning zelf weet te ontdekken. Review

6.0

List

Rate

2018-11-12

2018

Eén van die filmhuispareltjes is Incendies, die een onvergetelijke indruk achterlaat. Review

9.0

List

Rate

2018-11-11

2018

De klapper is toch wel Rami Malek als Freddie. Niet zijn uiterlijk maar de acteerprestatie die hier wordt neergezet is bijzonder. Review

6.0

List

Rate

2018-11-10

2018

Een zwak aftreksel van Braveheart. Filmisch nog fraai, maar op alle andere vlakken schiet hij tekort. Er is niets episch aan! Review

4.0

List

Rate

2018-11-09

2018

Best wel sterk. Want in de korte tijd dat de film duurt, kom je eigenlijk best veel te weten over Oscar en zijn vrouw. Review

7.0

List

Rate

2018-11-09

2018

Zo een ontzettend pijnlijke film. Niet alleen voor Lara, maar ook voor jou als kijker. Hij beklijft van begin tot eind, mede door de ingehouden emoties. Review

8.0

List

Rate

2018-11-08

2018

Chaotisch, maar wel positief chaotisch. Op het begin is het goed opletten, maar op het einde valt het allemaal op zijn plek. Geduld is een schone zaak. En de beelden zijn om je vingers bij af te likken. Review

7.0

List

Rate

2018-11-07

2018

De film is uitdagend en onvoorspelbaar van begin tot eind. Gräns is een soort film waarvan je er maar een paar in het jaar ziet. En dan ook nog eens tamelijk briljant. Review

9.0

List

Rate

2018-11-06

2018

De documentaire gaat goed in op verschillende niveaus van beveiliging. Van het bewaken van een supermarkt, tot onze kerncentrale in Borssele. En iedere beveiliger geeft daar weer zijn eigen invulling aan. Review

6.0

List

Rate

2018-11-05

2018

Het acteerwerk is wel prettig en vooral Olivia Lonsdale kan ons bekoren. Review

6.0

List

Rate

2018-11-02

2018

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English