Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 986 / 986

Options

Een voorspelbare TV-film. Dit ondanks het goede acteerwerk van Maggie Gyllenhaal. Maar met acteerwerk alleen red je het niet. Het verhaal moet ook kloppen, en dat doet het niet voor ons. Review

4.0

List

Rate

2018-10-29

2018

Hoewel de bedoeling goed is, is de documentaire ronduit saai. Saaie mensen – wel weer met genoeg passie – en geen energieke documentaire, waar je wel op hoopt. Review

4.0

List

Rate

2018-10-28

2018

Een mooi in beeld gebrachte film over prestatiedrang in combinatie met jezelf blijven. Welke keuze je daarin maakt ligt geheel bij jezelf en niet bij een ander. Review

8.0

List

Rate

2018-10-26

2018

Als kijker moet je altijd alert zijn en de spanning bouwt zich op. Tel de toevoeging van het geluid daarbij op, en je hebt een spannende psychologische thriller te pakken. Review

7.0

List

Rate

2018-10-25

2018

Het begin was pakkend en neemt je mee. Het tussenstuk was echter te langdradig en misschien wel teveel van hetzelfde. Gelukkig pakt de film aan het einde van de film de draad weer op, met een kippenvelmoment als resultaat. Review

7.0

List

Rate

2018-10-24

2018

Soms duister, vaak uitdagend en constant wisselend tussen fictie en realiteit. Review

5.0

List

Rate

2018-10-23

2018

Een filmisch orgasme, met de juiste energie. Een feestje om te kijken en een drama om te beleven. Review

8.0

List

Rate

2018-10-22

2018

Onvoorspelbare voorspelbaarheid, of een voorspelbare onvoorspelbaarheid. De beelden zijn overigens prachtig. Zowel van de omgeving, maar ook de manier van filmen en het kleur- en lichtgebruik. Review

7.0

List

Rate

2018-10-21

2018

Een ietwat popiejopie film met een boodschap. Op acteergebied hebben we niets te klagen. Review

6.0

List

Rate

2018-10-19

2018

Hoewel de spanning zich opbouwt, is de film redelijk voorspelbaar en duurt hij erg lang. Toch roept hij ook vragen op, wat hem het kijken de moeite waard maakt. Review

6.0

List

Rate

2018-10-17

2018

De drie hoofdstukken geven je als kijker de nodige structuur. Structuur die ook wel nodig is, want door de verschillende tijden waarin het verhaal zich afspeelt, moet je goed bij de les blijven. Review

7.0

List

Rate

2018-10-16

2018

Pawlikowski is wat dat betreft echt een meester. Beeld en verhaal gaan perfect samen. Review

10

List

Rate

2018-10-14

2018

Het acteerwerk is ingetogen en past bij het onderwerp. Daarnaast hebben we cinematografisch en filmisch gezien weinig op te merken. Review

7.0

List

Rate

2018-10-12

2018

Een acteur en actrice ook die gemaakt zijn voor dit soort rollen. Geen opsmuk, maar het echte leven. Review

9.0

List

Rate

2018-10-11

2018

Uniek en staat ook open voor interpretatie. Verwacht geen uitgewerkt script en verwacht zeker ook geen antwoorden op al je vragen. Review

7.0

List

Rate

2018-10-10

2018

Op een hele simpele manier doen ze dat, waardoor je als kijker nog steeds de hoofdlijn weet. Knap gedaan en heel belangrijk. Review

6.0

List

Rate

2018-10-09

2018

Een schitterende, ingetogen maar ook trieste roadmovie. Review

9.0

List

Rate

2018-10-07

2018

Meric Yildiz (Bora) acteert ook zoals bij de rol hoort. Met dank aan de regisseur, die zeker een overtuigende korte film achterlaat. Review

7.0

List

Rate

2018-10-05

2018

Dat neemt niet weg dat je af en toe moet snikken, want dat is haast onvermijdelijk. Review

5.0

List

Rate

2018-10-03

2018

Een film die zicht ontwikkelt terwijl je kijkt. Weliswaar op een hele trage manier, maar in beeld en geluid van een hoog niveau. En dan krijg je er de gortdroge humor gratis bij. Review

6.0

List

Rate

2018-10-02

2018

Een genot om te zien en een genot om te beleven. Al is het maar omdat ze altijd zichzelf zijn. Review

9.0

List

Rate

2018-09-30

2018

Een echte filmhuisfilm, waarvan er misschien wel te weinig te zien zijn. Jammer, want ook deze is zeker de moeite waard! Review

8.0

List

Rate

2018-09-29

2018

Net een zoete suikerspin. De eerste hap is lekker, maar na twee happen ben je er ook wel klaar mee. Te zoet, te gemaakt. En dat terwijl Paddy Considine nog meer dan behoorlijk acteert. Review

5.0

List

Rate

2018-09-26

2018

Mooie klassieke muziek, een zoals zo vaak schitterende Emma Thompson en een uitdagend verhaal maken het compleet. Review

7.0

List

Rate

2018-09-24

2018

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English