Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 973 / 973

Options

Een poging om Raphael tot leven te wekken en hem een gezicht te geven door een film in de docu te verweven, vonden we te kinderachtig en weinig toevoegen... Review

5.0

List

Rate

2018-08-22

2018

Hij slaat de spijker op zijn kop. Keer op keer weer. Review

7.0

List

Rate

2018-08-20

2018

Een lekker tussendoortje, maar bij lange na geen topper, daarvoor mist hij de kracht die de wijn zelf naar verluid wel heeft. Review

6.0

List

Rate

2018-08-19

2018

Een film die veel aan de verbeelding overlaat, spannend is en je tot het einde in het ongewisse laat. Review

8.0

List

Rate

2018-08-15

2018

Echt beklijven doet Nina ons niet. En dat terwijl het scenario hier toch wel mogelijkheden voor biedt. Review

6.0

List

Rate

2018-08-14

2018

Je smaakpapillen gaan er van tintelen. Review

8.0

List

Rate

2018-08-12

2018

Drukt ons op een heel subtiele maar ook haast satirische manier met de neus op de feiten. Review

7.0

List

Rate

2018-08-08

2018

Vaak is de film namelijk te kinderachtig en neemt het de oudere kijker niet serieus. Review

5.0

List

Rate

2018-08-05

2018

Ontbrandt nooit helemaal. Braaf en binnen de lijntjes. Review

6.0

List

Rate

2018-08-01

2018

Het nodigde ons uit de film te zien. En dat was helemaal niet erg. Hoewel horrorfilm misschien wel heel erg zwaar klinkt, is de film wel retespannend. Review

7.0

List

Rate

2018-07-30

2018

Erg vlak en alles speelt zich af op een hotelkamer. We willen meer zien van het wereldje. Review

5.0

List

Rate

2018-07-29

2018

Te vlak en met weinig emotie. Kleine foutjes irriteerde ons ook. De film had wat ons betreft wat meer peper nodig. Review

6.0

List

Rate

2018-07-25

2018

Op de huid, snelle afwisselende beelden, schokkerig en alsof je er zelf bij bent. Alleen zo krijg je een beetje mee wat er zich die zondag moet hebben afgespeeld. Review

10

List

Rate

2018-07-23

2018

Het scenario is goed bedacht, alleen aan de uitvoering schort het een beetje. Van een thriller mag je wel wat meer spanning verwachten. Review

4.0

List

Rate

2018-07-22

2018

Rustig, beheerst, maar wel met de juiste energie op de momenten dat de film daarom vraagt,... Review

9.0

List

Rate

2018-07-18

2018

Een heerlijke roadmovie die je de nodige dosis energie geeft. Review

8.0

List

Rate

2018-07-16

2018

Niet zo bijzonder. Maar als we verder kijken, dan zijn er zeker enkele mooie dingen te ontdekken. Review

6.0

List

Rate

2018-07-12

2018

Het scenario is overigens zeer goed, waarin de spanning zich langzaam opbouwt. Het acteerwerk laat her en der wel te wensen over. Review

7.0

List

Rate

2018-07-11

2018

Hilarisch. Op de huid gefilmd, prachtige beelden en emoties genoeg. Review

8.0

List

Rate

2018-07-09

2018

De documentaire had misschien net wat meer pit mogen hebben. Nu kijkt het toch meer als een opsomming van de keuzes van van Gogh. Review

6.0

List

Rate

2018-07-08

2018

Een meer dan prima film met diepgang. Daar moet je dan alleen wel voor openstaan. Review

7.0

List

Rate

2018-07-04

2018

Weer zo een vertrouwde, dramatische en rauwe film van Dolan. Review

8.0

List

Rate

2018-07-02

2018

Voel je je klote, dan zorgt deze feelgood-film er wel voor dat dat klotegevoel verdwijnt. Toch is het niet alleen maar feelgood, maar ook treurnis. Review

8.0

List

Rate

2018-07-01

2018

Een prachtige, lieve en bij tijden ook emotionele film met een scenario waar je je vingers bij kunt aflikken. Review

9.0

List

Rate

2018-06-27

2018

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English