Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 973 / 973

Options

Lijkt niet serieus te nemen, maar dat is het zeker wel. Meer dan dat zelfs. Review

7.0

List

Rate

2018-04-30

2018

Wat is er nu daadwerkelijk zo speciaal aan? In onze ogen niet zoveel. Review

6.0

List

Rate

2018-04-29

2018

Toont je prachtige landschappen, een reis naar het onbekende, goed acteerwerk, mooie muziek... Review

8.0

List

Rate

2018-04-24

2018

Veel potentie had Passengers, jammer dat die niet is benut. Review

5.0

List

Rate

2018-04-22

2018

Dus gewoon een film die je moet zien... Review

8.0

List

Rate

2018-04-18

2018

Vaag en met wisselende tijdlijn, zoals zo vaak bij Malick. Intrigerend? Zeer zeker. Review

7.0

List

Rate

2018-04-15

2018

Daagt je uit, maar als je die uitdaging aangaat, dan krijg je er ook wel wat voor terug. Review

7.0

List

Rate

2018-04-14

2018

Vele boeiende en veelzijdige blikken, die de documentaire zeer interessant, leuk en leerzaam maakt om te kijken. Review

7.0

List

Rate

2018-04-13

2018

Een echte psychologische thriller. Review

8.0

List

Rate

2018-04-12

2018

Fijne film, al is het ook geen topper. Een feest der herkenning is het wel. Review

7.0

List

Rate

2018-04-11

2018

De mindfucks vliegen je namelijk om te oren. Beklijven doet de film wat minder, mede door het niet overtuigende en een beetje geforceerde acteerwerk. Review

7.0

List

Rate

2018-04-10

2018

Ondanks dat toch wat voorspelbare scenario, is het toch nog steeds een spannende thriller. Review

6.0

List

Rate

2018-04-09

2018

Dankzij die acteurs, en het goede scenario, hebben wij een meer dan vermakelijke film gezien. Review

7.0

List

Rate

2018-04-08

2018

Gewoon een goede film. Vooral als je, net als wij, een kitchen sink drama wel kunt waarderen. Review

8.0

List

Rate

2018-04-06

2018

Haast po√ętisch, waarbij we het camerawerk ook nog willen benoemen. Fraaie shots. Review

7.0

List

Rate

2018-04-04

2018

Het rustige tempo van Cobain moet je overigens wel liggen, maar bijna aan het einde van de film word je rijkelijk beloond. Review

9.0

List

Rate

2018-04-02

2018

Gewoon een hele fijne film. Review

8.0

List

Rate

2018-04-01

2018

Een goede eerste aanzet, waar vooral het kleurgebruik opvalt. Review

6.0

List

Rate

2018-03-31

2018

Katie Says Goodbye heeft plus- en minpunten, al gokken we dat dit misschien nog wel een groeiertje is. Review

6.0

List

Rate

2018-03-28

2018

Het scenario is briljant bedacht en het verhaal is haast onvoorspelbaar. Review

6.0

List

Rate

2018-03-25

2018

Op een wel erg trage manier komen we steeds meer over de situatie van Abbas en zijn kinderen te weten. Review

6.0

List

Rate

2018-03-24

2018

De liefde die die mensen van VLOT geven, verwarmt ons hart. Net als de fraaie illustraties. Review

6.0

List

Rate

2018-03-21

2018

Is door zijn voorspelbaarheid niet uitzonderlijk en onderscheidend genoeg, maar weet ons wel te raken. Review

7.0

List

Rate

2018-03-20

2018

Vooral de eenzaamheid van Benjamin is mooi verbeeld. Wel jammer dat die focus niet optimaal is benut, waardoor de spanning ontbreekt. Review

6.0

List

Rate

2018-03-19

2018

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English