Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 973 / 973

Options

Het rare plot is onvoorspelbaar, al gebeurt er in de korte tijd dat de film duurt misschien wel net teveel. Review

5.0

List

Rate

2018-01-31

2018

Lange takes, erg minimalistisch, veel observeren en zonder al te veel conversaties. Saaaaaaaaaaaaaai! Review

4.0

List

Rate

2018-01-31

2018

Wat een heftige en intrigerende film zeg. Review

9.0

List

Rate

2018-01-30

2018

De muziek is altijd sfeerbepalend en het verloop is geen enkel moment voorspelbaar. Review

8.0

List

Rate

2018-01-29

2018

De spanning is dus iets wat je voelt en daarna nog wel even blijft voelen. Van een hoge hartslag, tot klamme handjes en zweetoksels. Review

8.0

List

Rate

2018-01-28

2018

Toch moet je open kunnen staan voor een dergelijke film. Hij is wat zweverig en haast poëtisch. Review

6.0

List

Rate

2018-01-27

2018

Was voor ons geen succes, maar laat geschiedkundig wel zien hoe belangrijk iemand als de Wavrin was. Review

4.0

List

Rate

2018-01-25

2018

Beter acteerwerk ga je waarschijnlijk niet meer krijgen dit jaar. Review

8.0

List

Rate

2018-01-24

2018

Beklijft en laat niet meer los, dat is toch wel de eindconclusie. Review

8.0

List

Rate

2018-01-21

2018

Een zeer goede film die perfect zou zijn geweest als hij net een half uur korter had geduurd... Review

9.0

List

Rate

2018-01-18

2018

Een film die je eigenlijk gewoon het complete pakket aanbiedt en ook nog eens origineel en ingenieus is. Review

8.0

List

Rate

2018-01-17

2018

De poëtisch klinkende taal, de prachtige gebouwen en het romantische leven aldaar. Dat is Italië op zijn top. Review

7.0

List

Rate

2018-01-15

2018

Het voorbeeld van hoe je een film over verdeeldheid en feminisme naar het scherm brengt. Review

7.0

List

Rate

2018-01-14

2018

Natuurlijk zijn er herkenningspunten en kun je het lachen niet onderdrukken, maar alles daarom heen voelt een beetje nep en aangedikt. Review

6.0

List

Rate

2018-01-10

2018

Een film die ons erg heeft verrast en die iedereen eigenlijk zou moeten zijn. Review

8.0

List

Rate

2018-01-07

2018

Een gewaagde film. Review

7.0

List

Rate

2018-01-03

2018

Flauw, zit vol geforceerde humor en Sy kan door het slechte scenario geen moment ‘shinen’. Review

3.0

List

Rate

2017-12-30

2017

Een beetje langdradig, dat wel, al zorgt de komst van een baby voor een verfrissende wending. Review

6.0

List

Rate

2017-12-26

2017

Een goed voorbeeld van een bijna perfecte coming-of-age film. Review

8.0

List

Rate

2017-12-24

2017

De humor is gevat en ergens deed de film ons denken aan een kruising tussen Carnage en Nebraska. Review

8.0

List

Rate

2017-12-20

2017

Cinematografisch en qua scenario sterk... Review

7.0

List

Rate

2017-12-16

2017

Een heerlijke coming of age film waarvoor je naar de bioscoop gaat. Review

8.0

List

Rate

2017-12-13

2017

Dat drama is redelijk zoetsappig, waardoor de film niet altijd boeit. Review

5.0

List

Rate

2017-12-10

2017

De animaties zijn fraai en door de vormgeving ook uitermate grappig. Review

6.0

List

Rate

2017-12-08

2017

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English