Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 986 / 986

Options

Sputum schiet zijn doel een beetje voorbij. Een fraaie film om te zien, maar uiteindelijk ook te experimenteel en te warrig om te kunnen overtuigen. Less is more! Review

5.0

List

Rate

2022-11-21

2022

Call Jane is een voorspelbare film waarbij men vooral binnen de lijntjes kleurt. De politiek correcte boodschap kun je niet zoveel op tegen hebben, maar uiteindelijke is het geen denderende film. Deze crowdpleaser is gewoon niet aan mij besteed. Review

5.0

List

Rate

2022-11-07

2022

Moonbound is een vermakelijke en flitsende animatiefilm voor jong en oud. Review

7.0

List

Rate

2022-10-18

2022

Ze heeft vooral zelf wat aandacht nodig. De filmmaker slaagt erin dit goed over te brengen. Review

6.0

List

Rate

2022-10-07

2022

Cow

Cow is de allereerste documentaire van Andrea Arnold. Doet ze er gewoon even bij. Prachtige beelden, liefde en winstbelang ineen, met melkkoe Luma in het middelpunt. Review

7.0

List

Rate

2022-10-05

2022

Het acteerwerk van Stephen Graham valt positief op, met gelaatsuitdrukkingen die spreken. Review

9.0

List

Rate

2022-10-03

2022

Beautiful Beings is in meerdere opzichten een fraaie film. Een film met energie, maar ook een duisteren kant. En de vier jonge jongens hebben een chemie waar je u tegen zegt! Review

7.0

List

Rate

2022-09-28

2022

Femi is een goede film die, met op de achtergrond het grauwe Eindhoven, het pittige leven van Dennis is korte tijd weet te schetsen. De complimenten gaan met name uit naar Jozefzoon, die weet te overtuigen in zijn rol van Dennis. Review

7.0

List

Rate

2022-09-24

2022

Dealer stelde mij teleur. De rauwigheid en het goede acteerwerk konden mij bekoren, maar het overvolle verhaal doet deze Belgische met prijzen overladen dramafilm de das om. Review

5.0

List

Rate

2022-09-19

2022

Mijn filmmoeheid is weer wat verdwenen door The Last Ones. Hier krijg ik energie van, los van dat het verhaal helemaal geen energie geeft. Review

8.0

List

Rate

2022-09-08

2022

In Sundown speelt Tim Roth de pannen van het dak als timide, ingetogen en mysterieus persoon. Ook is hij onbevangen en lijkt gevoelloos. Daar schuilt wel wat achter, in deze interessante en nieuwsgierig makende film. Review

7.0

List

Rate

2022-09-05

2022

Lingui, The Sacred Bonds is een fraaie film, niet alleen in wat je ziet, maar ook in wat je niet ziet. Ingehouden woede van vrouwen die niets anders willen dan gezien en gehoord worden. Een stille en langdurige oorlog voeren ze. Review

7.0

List

Rate

2022-08-22

2022

Coupez! kent een zeer trage start, maar het laatste uur geeft duiding aan het eerste half uur. Knap en creatief gefilmd, met als eindresultaat een vermakelijke film. Review

7.0

List

Rate

2022-08-15

2022

Supereroi is een zomerfilm waar je lekker bij weg zwijmelt. Soms rommelig, maar dat past wel bij het personage van Anna. Verliefdheid is zo mooi en soms ook pijnlijk. Review

8.0

List

Rate

2022-08-03

2022

Niet altijd even overtuigend acteerwerk, maar de wijze levenslessen van deze coming of age zijn duidelijk. Daarnaast oogt de film lekker rauw, wat past bij het verhaal. Review

6.0

List

Rate

2022-08-01

2022

Kokon is een zeer fijne coming of age film. Een film die je zin doet krijgen in de zomer, mede door het gelige laagje. Een kleine film, maar juist de boodschap is groots. Verrassend goed acteerwerk ook! Review

8.0

List

Rate

2022-07-18

2022

Piccolo Corpo is een trage en uiteindelijk ook saaie film. Een mooi geschoten film met indrukwekkende landschappen en een verhaal met boodschap, maar ook een film die niet weet te raken. Review

5.0

List

Rate

2022-07-13

2022

Las Consecuencias is een zorgvuldig opgebouwde en onderhoudende film die de kijker uitdaagt. Ze zetten je wellicht zelfs op het verkeerde been. Review

7.0

List

Rate

2022-07-12

2022

Een rauwe film over kinderen met paranormale krachten, waarbij er helden en antihelden zijn. De verbeeldingskracht speelt een grote rol, waarbij we bijna alles vanuit het perspectief van de kinderen zien. En de spanning neemt alsmaar toe… Review

9.0

List

Rate

2022-07-11

2022

Encore is een feelgood film waarin je steeds meer verliefd wordt op Élise. Een film waarbij je zin krijgt om te dansen en lekker te eten. Een fijne sfeer en bijpassende muziek zorgen ervoor dat deze film het kijken waard is. Review

7.0

List

Rate

2022-07-06

2022

Een prima documentaire, over de de teloorgang van een gevallen en niet meer zo stilzwijgende comedian. Alleen jammer dat men hem liever niet zag praten, want hij zei echt wel betekenisvolle dingen. Review

6.0

List

Rate

2022-07-04

2022

Incroyable Mais Vrai is een typische Quentin Dupieux-film. Absurd, vermakelijk en heerlijke humor. Hoe krijg je het überhaupt verzonnen, zo een verhaal. Review

7.0

List

Rate

2022-06-27

2022

Spanning, humor en drama verweven met prachtig licht en een prachtige natuur. Een grote ontdekkingstocht! Review

8.0

List

Rate

2022-06-20

2022

To Olivia spreekt, net als de boeken van Roald Dahl, tot de verbeelding. Over rouwen, waarbij je valt en weer opstaat. Een sympathieke film met een traan en een lach. Review

7.0

List

Rate

2022-06-15

2022

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English