Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 863 / 863

Options

Words on Bathroom Walls was een zware tegenvaller. Te geforceerd en teveel is er gekeken naar wat de kijker wil zien. Daardoor is er weinig tot geen creativiteit te zien. Godzijdank speelden Charlie Plummer en Andy Garcia nog mee, want die zorgden ervoor dat het geen hele dikke onvoldoende was. Review

4.0

List

Rate

2021-07-25

2021

Jolt voelt te onsamenhangend en leeg. Ja, vermakelijk is de film zeker en lachen zal je zeker, maar dat is bij verre niet genoeg om te overtuigen. Review

4.0

List

Rate

2021-07-22

2021

Strawberry Mansion is een bijzondere en aangename film. Maak je klaar voor een carnavaleske kleurenexplosie waarin dromen centraal staan. Een film die je eigenlijk gewoon blanco in moet gaan. Review

7.0

List

Rate

2021-07-19

2021

In Aznavour le Regard de Charles krijgt de muziek van Aznavour beeld, een stem en een uitleg. Op het einde van de rit weinig spannends en redelijk eenzijdig. Niet raar, aangezien het een biopic is waarbij de man zelf de camera hanteerde. Review

6.0

List

Rate

2021-07-14

2021

Le Sorelle Macaluso is een aangrijpende coming of age. De pijn is duidelijk zichtbaar, met dank aan de overmatige grimes. De zee is mooi, maar voor de zussen is de zee vooral confronterend. Review

7.0

List

Rate

2021-07-12

2021

Only You is een lief klein filmpje waaruit blijkt dat je relatie wel heel goed moet zijn wil die stand houden in een dergelijk situatie. Dat zag ik bijvoorbeeld eerder ook al in het prachtige maar ook betere Private Life. Jammer alleen dat ik de film niet op alle momenten voelde zoals ik die zou moeten voelen, ondanks het herkenbare verhaal. Review

6.0

List

Rate

2021-07-11

2021

Un Homme et une Femme is een prachtige, liefdevolle, intieme, maar ook pijnlijke film. De liefde spat van het beeld af. Niet alleen door het overtuigende acteerwerk, maar ook door de cinematografie. Bravo! Review

9.0

List

Rate

2021-07-07

2021

Een fraaie tekenstijl die het moet hebben van de eenvoud. De film zelf is eigenlijk helemaal niet simpel, want er zitten nogal wat leermomenten in voor de kijker. Review

7.0

List

Rate

2021-07-04

2021

Daughters of the Dust is een film die kijkt als een toneelstuk in een documentaire-stijl. Perfecte aankleding, mooi gefilmd en een boeiend verhaal. Toch gaat het na een uur ook vervelen en is het een lange zit. Review

6.0

List

Rate

2021-06-30

2021

Bad Luck Banging or Loony Porn is licht komisch, kent een expliciete start en een heerlijk einde. Met name het eerste en derde deel konden mij bekoren, maar het tweede deel deed mij niet zoveel. Review

6.0

List

Rate

2021-06-29

2021

Au, au, au, au, wat een pijnlijk mooie film is Sin Señas Particulares. In zijn eenvoud een bikkelharde film over innerlijke pijn. Hoop doet leven, maar de wanhoop blijft bestaan. Review

8.0

List

Rate

2021-06-28

2021

Le Milieu de L’horizon is bij tijd en wijlen een zwoele zomerfilm, die helaas wel wat voorspelbaar aanvoelt. Review

6.0

List

Rate

2021-06-23

2021

Lourdes is een intiem en respecterend portret over hoopvolle gelovigen. Allen geloven ze in God en houden ze zich aan hem vast. Review

7.0

List

Rate

2021-06-21

2021

Lumina is filmisch gezien echt meer dan fraai. Een kunstwerk, waardoor je weer zin krijgt om door Italiaanse stadjes te struinen. Doordat de film traag is en op het einde van de rit uiteindelijk ook saai, was hij toch niet aan mij besteed. Review

5.0

List

Rate

2021-06-19

2021

Op het einde van de rit is het naar mijn mening vooral een vrij lange documentaire voor de liefhebbers van zijn muziek. Review

6.0

List

Rate

2021-06-16

2021

Gunda is een filmisch zeer fraaie coming of age over onder andere varkens. Review

7.0

List

Rate

2021-06-15

2021

Petite Fille laat een gezin zien dat ontzettend liefdevol en krachtig is. En wat zijn ze veerkrachtig, want ga er maar eens aanstaan als veel mensen je raar aankijken omdat je dochter zichzelf niet mag zijn. Blijf lekker jezelf, Sasha. Graag meer mensen zoals jij en je gezin! Review

8.0

List

Rate

2021-06-14

2021

I Don’t Wanna Dance is een prima film met een talenvolle cast. Ik miste alleen wel kracht en overtuiging in het toch wel voorspelbare verhaal. Review

6.0

List

Rate

2021-06-08

2021

Het verhaal blijft mij wat onduidelijk, maar de documentaire-achtige rauwe stijl sprak mij aan. Net als het geweldige acteerwerk van hoofdpersoon Paul Aràmbula. Review

7.0

List

Rate

2021-06-07

2021

The Blue Danube is een leuke film waarin de kracht van herhaling een meerwaarde heeft, maar op een gegeven moment ook gaat vervelen. Komisch, strak geregisseerd en uiteindelijk gewoon duidelijk in wat het wil vertellen. Review

6.0

List

Rate

2021-06-06

2021

De emoties zijn zichtbaar en de personages ontwikkelen zich naarmate de film vordert. En dat einde zal nog wel even beklijven. Review

7.0

List

Rate

2021-06-04

2021

Jammer alleen dat ik de spanning miste. De film ontbrandt eigenlijk nooit, ook niet op momenten dat het de bedoeling is. Review

6.0

List

Rate

2021-06-04

2021

Scarecrow is een grauwe dramafilm in de diepste krochten van Rusland. Een dramafilm met subtiele horror-achtige elementen, maar die ondanks de korte speelduur toch lang leek te duren. Review

6.0

List

Rate

2021-06-03

2021

OK Computer is een vermakelijk foute Indiase actieserie. Door de droogkomische humor neem je het verhaal alleen niet altijd even serieus, terwijl de boodschap wel serieus te nemen is. Review

6.0

List

Rate

2021-06-03

2021

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English