Movie reviews of Pim Wijers

These are all the movies and series that Pim has reviewed. Read more at: The Cult Corner.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 47 / 47

Options

Poster for Dark Shadows

Dark Shadows

6.0

2012, Fantasy, Comedy

Grote redder van de film is de relatie tussen Johnny Depp en Eva Green. Hun samenspel doet soms vergeten dat de inhoud weinig meeslepend is.

2012.01.30

Poster for Safe

Safe

7.0

2012, Action, Suspense, Crime

En Jason Statham doet waar hij goed in is: beuken.

2012.01.28

Poster for The Avengers

The Avengers

8.0

2012, Adventure, Action, Science fiction

Als complete superheldenfilm een kroon op de reeks die eraan vooraf ging.

2012.01.27

Poster for Battleship

Battleship

7.0

2012, Adventure, Action, Suspense, Science fiction

Ik geef grif toe dat de film überslecht is. Maar heb ik me vermaakt? Affirmative!

2012.01.25

Poster for Quiz

Quiz

7.0

2012, Drama, Suspense

Onder regie van Dick Maas wordt de meest platte kitsch nog topvermaak. Een goede film is het niet echt, maar Quiz is leuk.

2012.01.21

Poster for The Hunger Games

The Hunger Games

4.0

2012, Adventure, Fantasy, Science fiction

Een adaptatie van de populaire boekentrilogie, maar is ondanks de belofte van een goed verhaal gewoon... saai.

2012.01.19

Poster for Contraband

Contraband

6.0

2012, Drama, Action, Suspense, Crime

Voor verrassingen hoef je niet naar Contraband, maar de voorspelbaarheid heeft ook een voordeel: je weet wel waar je aan toe bent.

2012.01.14

Poster for War Horse

War Horse

5.0

2011, Drama, War

Violenmuziek en dikke tranen, daar gooit Spielberg het op, zodat het publiek dat nuance verwacht niet bediend gaat worden.

2012.01.04

Poster for 900 Days

900 Days

6.0

2011, Documentary

Wat ruw in het uiterlijk en de afwerking, en compleet afhankelijk van de heftige inhoud.

2011.03.24

Poster for Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Sherlock Holmes: A Game of Shadows

7.0

2011, Adventure, Action, Crime, Mystery

Downey Jr. is lekker sarcastisch, gevat en hij heeft een goede timing.

2011.03.22

Poster for Tinker Tailor Soldier Spy

Tinker Tailor Soldier Spy

8.0

2011, Drama, Suspense, Mystery

Rustig, beheerst en gestileerd.

2011.03.21

Poster for Carnage

Carnage

8.0

2011, Drama, Comedy

Jodie Foster, John C. Reilly, Kate Winslet en Christoph Waltz zijn alle vier fantastisch.

2011.03.20

Poster for Immortals

Immortals

5.0

2011, Fantasy, Drama, Action

Tarsem Singh kiest er voor om ingetogener te werk te gaan dan hij gewend is en probeert weg te blijven van een hapklare brok kitsch.

2011.03.16

Poster for Beginners

Beginners

7.0

2010, Drama, Comedy, Love

Door visuele grapjes en goed geschreven personages is Beginners een clichéarme romcom die weinig troost biedt, maar wel aandoenlijk is.

2011.03.06

Poster for Melancholia

Melancholia

8.0

2011, Drama, Science fiction

Hoe kan een film tegelijkertijd zo deprimerend maar ook zo geruststellend en vreselijk mooi zijn?

2011.02.21

Poster for Super 8

Super 8

6.0

2011, Suspense, Science fiction, Mystery

Abrams toont vakmanschap als filmmaker, maar een door Michael Bay murwgeslagen popcornknabbelaar komt niet aan zijn trekken.

2011.02.19

Poster for The Beaver

The Beaver

5.0

2011, Drama

De kracht van The Beaver schuilt juist in de kleine momenten, maar in een film die in de basis zo kleinschalig is zijn Fosters intenties wat hoogdravend.

2011.02.14

Poster for Blitz

Blitz

5.0

2011, Action, Suspense, Crime

Jason Statham is cool maar zijn rollenkeuze minder. Blitz zal dan ook niet met hoofdletters op diens cv prijken.

2011.02.10

Poster for Transformers: Dark of the Moon

Transformers: Dark of the Moon

2.0

2011, Adventure, Action, Science fiction

Een goede kijktip is trouwens om het woord ‘waarom' uit je vocabulaire te schrappen, want de regisseur maalt niet om logica.

2011.02.08

Poster for My Son, My Son, What Have Ye Done

My Son, My Son, What Have Ye Done

8.0

2009, Drama, Suspense, Crime

Werner Herzog maakt wederom een ongrijpbare film. Het is knap hoe hij koorddanst op de lijn tussen drama en komedie.

2011.02.05

Poster for 22 Mei

22 Mei

7.0

2010, Fantasy, Drama, Suspense

Met zijn postapocalyptische reis door de geest toont regisseur Koen Mortier zeldzaam vakmanschap.

2011.01.29

Poster for Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

4.0

2011, Adventure, Fantasy, Action

De potentie van dit deel wordt nog niet eens benaderd.

2011.01.28

Poster for Battle: Los Angeles

Battle: Los Angeles

8.0

2011, Action, Science fiction

Wij lachten erom vanuit plezier en niet vanuit ergernis, maar we hebben je gewaarschuwd.

2011.01.21

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit