Movie reviews of Pim Wijers

These are all the movies and series that Pim has reviewed. Read more at: The Cult Corner.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 47 / 47

Options

Poster for Dark Shadows

Dark Shadows

6

Grote redder van de film is de relatie tussen Johnny Depp en Eva Green. Hun samenspel doet soms vergeten dat de inhoud weinig meeslepend is.

2012.01.30

2012

Poster for Safe

Safe

7

En Jason Statham doet waar hij goed in is: beuken.

2012.01.28

2012

Poster for The Avengers

The Avengers

8

Als complete superheldenfilm een kroon op de reeks die eraan vooraf ging.

2012.01.27

2012

Poster for Battleship

Battleship

7

Ik geef grif toe dat de film überslecht is. Maar heb ik me vermaakt? Affirmative!

2012.01.25

2012

Poster for Quiz

Quiz

7

Onder regie van Dick Maas wordt de meest platte kitsch nog topvermaak. Een goede film is het niet echt, maar Quiz is leuk.

2012.01.21

2012

Poster for The Hunger Games

The Hunger Games

4

Een adaptatie van de populaire boekentrilogie, maar is ondanks de belofte van een goed verhaal gewoon... saai.

2012.01.19

2012

Poster for Contraband

Contraband

6

Voor verrassingen hoef je niet naar Contraband, maar de voorspelbaarheid heeft ook een voordeel: je weet wel waar je aan toe bent.

2012.01.14

2012

Poster for War Horse

War Horse

5

Violenmuziek en dikke tranen, daar gooit Spielberg het op, zodat het publiek dat nuance verwacht niet bediend gaat worden.

2012.01.04

2012

Poster for 900 Days

900 Days

6

Wat ruw in het uiterlijk en de afwerking, en compleet afhankelijk van de heftige inhoud.

2011.03.24

2011

Poster for Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Sherlock Holmes: A Game of Shadows

7

Downey Jr. is lekker sarcastisch, gevat en hij heeft een goede timing.

2011.03.22

2011

Poster for Tinker Tailor Soldier Spy

Tinker Tailor Soldier Spy

8

Rustig, beheerst en gestileerd.

2011.03.21

2011

Poster for Carnage

Carnage

8

Jodie Foster, John C. Reilly, Kate Winslet en Christoph Waltz zijn alle vier fantastisch.

2011.03.20

2011

Poster for Immortals

Immortals

5

Tarsem Singh kiest er voor om ingetogener te werk te gaan dan hij gewend is en probeert weg te blijven van een hapklare brok kitsch.

2011.03.16

2011

Poster for Beginners

Beginners

7

Door visuele grapjes en goed geschreven personages is Beginners een clichéarme romcom die weinig troost biedt, maar wel aandoenlijk is.

2011.03.06

2011

Poster for Melancholia

Melancholia

8

Hoe kan een film tegelijkertijd zo deprimerend maar ook zo geruststellend en vreselijk mooi zijn?

2011.02.21

2011

Poster for Super 8

Super 8

6

Abrams toont vakmanschap als filmmaker, maar een door Michael Bay murwgeslagen popcornknabbelaar komt niet aan zijn trekken.

2011.02.19

2011

Poster for The Beaver

The Beaver

5

De kracht van The Beaver schuilt juist in de kleine momenten, maar in een film die in de basis zo kleinschalig is zijn Fosters intenties wat hoogdravend.

2011.02.14

2011

Poster for Blitz

Blitz

5

Jason Statham is cool maar zijn rollenkeuze minder. Blitz zal dan ook niet met hoofdletters op diens cv prijken.

2011.02.10

2011

Poster for Transformers: Dark of the Moon

Transformers: Dark of the Moon

2

Een goede kijktip is trouwens om het woord ‘waarom' uit je vocabulaire te schrappen, want de regisseur maalt niet om logica.

2011.02.08

2011

Poster for My Son, My Son, What Have Ye Done

My Son, My Son, What Have Ye Done

8

Werner Herzog maakt wederom een ongrijpbare film. Het is knap hoe hij koorddanst op de lijn tussen drama en komedie.

2011.02.05

2011

Poster for 22 Mei

22 Mei

7

Met zijn postapocalyptische reis door de geest toont regisseur Koen Mortier zeldzaam vakmanschap.

2011.01.29

2011

Poster for Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

4

De potentie van dit deel wordt nog niet eens benaderd.

2011.01.28

2011

Poster for Battle: Los Angeles

Battle: Los Angeles

8

Wij lachten erom vanuit plezier en niet vanuit ergernis, maar we hebben je gewaarschuwd.

2011.01.21

2011

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit