Movie reviews of Gwen Becoolsodapop

These are all the movies and series that Gwen has reviewed. Read more at: Be Cool, Sodapop.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 411 / 411

Options

Poster for Nightcrawler

Nightcrawler

8.0

2014, Drama, Suspense, Crime

Een goede, actuele en sinistere film met een fantastische Jake Gyllenhaal.

2015.03.30

Poster for Choose

Choose

4.0

2011, Drama, Horror, Suspense, Crime

Zeker niet één van de slechtste films die ik ooit heb gezien, maar wel één die niets toevoegt aan het genre.

2015.03.26

Poster for Chef

Chef

8.0

2014, Comedy

Zorg ervoor dat je Chef niet kijkt op een lege maag!

2015.03.23

Poster for The Equalizer

The Equalizer

6.0

2014, Action, Suspense, Crime

Ik las dat ze een sequel willen maken. Ik vond één deel genoeg.

2015.03.20

Poster for Horns

Horns

8.0

2013, Fantasy, Drama, Horror, Suspense

Een soort kruising tussen een komedie en een crime thriller met Bijbelse elementen.

2015.03.13

Poster for American Sniper

American Sniper

8.0

2014, Action, War

Al met al is American Sniper een goede film met een geweldige Bradley Cooper.

2015.03.06

Poster for Rapture-Palooza

Rapture-Palooza

7.0

2013, Fantasy, Horror, Comedy

Een leukere film dan het vergelijkbare This Is the End.

2015.03.02

Poster for Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles

6.0

2014, Adventure, Fantasy, Action, Comedy, Science fiction

Een redelijk vermakelijke film die het vooral van de nostalgie en van Megan Fox moet hebben.

2015.02.27

Poster for The Theory of Everything

The Theory of Everything

7.0

2014, Drama, Love

The Theory of Everything moet het vooral van de acteerprestaties van Redmayne en Jones hebben.

2015.02.24

Poster for Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey

5.0

2015, Drama, Suspense, Love

De film was zo slecht dat het toch vermakelijk was.

2015.02.20

Poster for Tusk

Tusk

6.0

2014, Drama, Horror, Comedy, Suspense

En heel vreemde film met scènes die voorlopig nog op mijn netvlies staan gebrand helaas.

2015.02.15

Poster for Stonehearst Asylum

Stonehearst Asylum

6.0

2014, Suspense

Een interessant verhaal, maar de film als geheel is niet goed uitgewerkt.

2015.02.11

Poster for The Best of Me

The Best of Me

4.0

2014, Drama, Love

Het script is één grote cliché en de dialogen zijn af en toe cringe worthy...

2015.02.06

Poster for Enemy

Enemy

8.0

2013, Suspense, Mystery

Een film die ik eigenlijk meteen nog een keer wil zien om te kijken of ik de puzzelstukjes goed in elkaar heb gelegd.

2015.01.29

Poster for Mystic River

Mystic River

8.0

2003, Drama, Suspense, Crime, Mystery

Mystic River is een vrij trage film, maar het mysterie is onderhoudend en het acteerwerk is uitstekend.

2015.01.25

Poster for The Imitation Game

The Imitation Game

8.0

2014, Drama, History, Suspense, War

The Imitation Game is een interessante film...

2015.01.22

Poster for All About Evil

All About Evil

6.0

2010, Horror

Als je zin hebt in een campy horror film dan is All About Evil een aanrader. Ik heb me in ieder geval prima vermaakt.

2015.01.20

Poster for 21 & Over

21 & Over

7.0

2013, Comedy

Teller en Astin maken het beste van hun gênante rollen en doen schaamteloos hun ding.

2015.01.16

Poster for Preservation

Preservation

6.0

2014, Horror, Suspense

Ondanks dat de film voorspelbaar is, heb ik me toch prima vermaakt met Preservation.

2015.01.13

Poster for Unbroken

Unbroken

7.0

2014, Drama, War

Ondanks het bijzondere verhaal vond ik de film zelf niet pakkend.

2015.01.08

Poster for Event 15

Event 15

6.0

2013, Suspense, Mystery

Het idee erachter zet je aan het denken, al wordt het niet goed uitgewerkt.

2015.01.04

Poster for The Fault in Our Stars

The Fault in Our Stars

8.0

2014, Drama, Love

The Fault in Our Stars is een mooie film, één waarbij ik zeker een traantje moest wegpinken.

2015.01.02

Poster for Boyhood

Boyhood

7.0

2014, Drama

Boyhood is een uniek project en voor filmliefhebbers een must see vanwege het concept.

2014.12.30

Poster for You're Not You

You're Not You

7.0

2014, Drama

Swank en Rossum tillen met hun uitstekende acteerprestaties deze zeer middelmatige film naar een hoger niveau.

2014.12.28

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit