Movie reviews of Gwen Becoolsodapop

These are all the movies and series that Gwen has reviewed. Read more at: Be Cool, Sodapop.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 407 / 407

Options

Poster for Horns

Horns

8.0

2013, Fantasy, Drama, Horror, Suspense

Een soort kruising tussen een komedie en een crime thriller met Bijbelse elementen.

2015.03.13

Poster for American Sniper

American Sniper

8.0

2014, Action, War

Al met al is American Sniper een goede film met een geweldige Bradley Cooper.

2015.03.06

Poster for Rapture-Palooza

Rapture-Palooza

7.0

2013, Fantasy, Horror, Comedy

Een leukere film dan het vergelijkbare This Is the End.

2015.03.02

Poster for Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles

6.0

2014, Adventure, Fantasy, Action, Comedy, Science fiction

Een redelijk vermakelijke film die het vooral van de nostalgie en van Megan Fox moet hebben.

2015.02.27

Poster for The Theory of Everything

The Theory of Everything

7.0

2014, Drama, Love

The Theory of Everything moet het vooral van de acteerprestaties van Redmayne en Jones hebben.

2015.02.24

Poster for Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey

5.0

2015, Drama, Suspense, Love

De film was zo slecht dat het toch vermakelijk was.

2015.02.20

Poster for Tusk

Tusk

6.0

2014, Drama, Horror, Comedy, Suspense

En heel vreemde film met scènes die voorlopig nog op mijn netvlies staan gebrand helaas.

2015.02.15

Poster for Stonehearst Asylum

Stonehearst Asylum

6.0

2014, Suspense

Een interessant verhaal, maar de film als geheel is niet goed uitgewerkt.

2015.02.11

Poster for The Best of Me

The Best of Me

4.0

2014, Drama, Love

Het script is één grote cliché en de dialogen zijn af en toe cringe worthy...

2015.02.06

Poster for Enemy

Enemy

8.0

2013, Suspense, Mystery

Een film die ik eigenlijk meteen nog een keer wil zien om te kijken of ik de puzzelstukjes goed in elkaar heb gelegd.

2015.01.29

Poster for Mystic River

Mystic River

8.0

2003, Drama, Suspense, Crime, Mystery

Mystic River is een vrij trage film, maar het mysterie is onderhoudend en het acteerwerk is uitstekend.

2015.01.25

Poster for The Imitation Game

The Imitation Game

8.0

2014, Drama, History, Suspense, War

The Imitation Game is een interessante film...

2015.01.22

Poster for All About Evil

All About Evil

6.0

2010, Horror

Als je zin hebt in een campy horror film dan is All About Evil een aanrader. Ik heb me in ieder geval prima vermaakt.

2015.01.20

Poster for 21 & Over

21 & Over

7.0

2013, Comedy

Teller en Astin maken het beste van hun gênante rollen en doen schaamteloos hun ding.

2015.01.16

Poster for Preservation

Preservation

6.0

2014, Horror, Suspense

Ondanks dat de film voorspelbaar is, heb ik me toch prima vermaakt met Preservation.

2015.01.13

Poster for Unbroken

Unbroken

7.0

2014, Drama, War

Ondanks het bijzondere verhaal vond ik de film zelf niet pakkend.

2015.01.08

Poster for Event 15

Event 15

6.0

2013, Suspense, Mystery

Het idee erachter zet je aan het denken, al wordt het niet goed uitgewerkt.

2015.01.04

Poster for The Fault in Our Stars

The Fault in Our Stars

8.0

2014, Drama, Love

The Fault in Our Stars is een mooie film, één waarbij ik zeker een traantje moest wegpinken.

2015.01.02

Poster for Boyhood

Boyhood

7.0

2014, Drama

Boyhood is een uniek project en voor filmliefhebbers een must see vanwege het concept.

2014.12.30

Poster for You're Not You

You're Not You

7.0

2014, Drama

Swank en Rossum tillen met hun uitstekende acteerprestaties deze zeer middelmatige film naar een hoger niveau.

2014.12.28

Poster for Annie

Annie

6.0

2014, Drama, Comedy

Annie is op zich een aardige update van het bekende verhaal, maar verwacht er niet teveel van.

2014.12.27

Poster for As Above, So Below

As Above, So Below

6.0

2014, Horror, Suspense

Een verfrissende horrorfilm in het huidige landschap die uitstekend een beklemmend sfeertje neerzet.

2014.12.24

Poster for Dead Snow 2: Red vs. Dead

Dead Snow 2: Red vs. Dead

6.0

2014, Horror, Action, Comedy

Al met al, een verrassend leuke film en een prima vervolg.

2014.12.15

Poster for Sharknado 2: The Second One

Sharknado 2: The Second One

5.0

2014, Horror, Suspense, Science fiction

De film neemt zichzelf niet serieus en dat maakt het ook weer leuk.

2014.12.13

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit