Movie reviews of Gwen Becoolsodapop

These are all the movies and series that Gwen has reviewed. Read more at: Be Cool, Sodapop.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 416 / 416

Options

Poster for Event Horizon

Event Horizon

8.0

1997, Horror, Science fiction, Mystery

Event Horizon is zeker een aanrader als je fan bent van het ‘horror op een spaceship’ genre.

2015.04.14

Poster for Marvel's Daredevil

Marvel's Daredevil

7.0

2015, Action, Crime

Al met al is dit een prima pilot. Heel boeiend vind ik het allemaal nog niet, maar dat kan nog komen.

2015.04.11

Poster for Horrible Bosses 2

Horrible Bosses 2

6.0

2014, Comedy

Vermakelijk, maar ook weer makkelijk om te vergeten. De film haalt niet het niveau van het eerste deel.

2015.04.10

Poster for Cinderella

Cinderella

8.0

2015, Fantasy, Drama, Love

De Cinderella in deze klassieke versie is wel (een beetje) een deurmat.

2015.04.05

Poster for [REC] 4: Apocalipsis

[REC] 4: Apocalipsis

5.0

2014, Horror, Suspense

In zijn geheel heeft de film weinig te bieden.

2015.04.03

Poster for Nightcrawler

Nightcrawler

8.0

2014, Drama, Suspense, Crime

Een goede, actuele en sinistere film met een fantastische Jake Gyllenhaal.

2015.03.30

Poster for Choose

Choose

4.0

2011, Drama, Horror, Suspense, Crime

Zeker niet één van de slechtste films die ik ooit heb gezien, maar wel één die niets toevoegt aan het genre.

2015.03.26

Poster for Chef

Chef

8.0

2014, Comedy

Zorg ervoor dat je Chef niet kijkt op een lege maag!

2015.03.23

Poster for The Equalizer

The Equalizer

6.0

2014, Action, Suspense, Crime

Ik las dat ze een sequel willen maken. Ik vond één deel genoeg.

2015.03.20

Poster for Horns

Horns

8.0

2013, Fantasy, Drama, Horror, Suspense

Een soort kruising tussen een komedie en een crime thriller met Bijbelse elementen.

2015.03.13

Poster for American Sniper

American Sniper

8.0

2014, Action, War

Al met al is American Sniper een goede film met een geweldige Bradley Cooper.

2015.03.06

Poster for Rapture-Palooza

Rapture-Palooza

7.0

2013, Fantasy, Horror, Comedy

Een leukere film dan het vergelijkbare This Is the End.

2015.03.02

Poster for Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles

6.0

2014, Adventure, Fantasy, Action, Comedy, Science fiction

Een redelijk vermakelijke film die het vooral van de nostalgie en van Megan Fox moet hebben.

2015.02.27

Poster for The Theory of Everything

The Theory of Everything

7.0

2014, Drama, Love

The Theory of Everything moet het vooral van de acteerprestaties van Redmayne en Jones hebben.

2015.02.24

Poster for Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey

5.0

2015, Drama, Suspense, Love

De film was zo slecht dat het toch vermakelijk was.

2015.02.20

Poster for Tusk

Tusk

6.0

2014, Drama, Horror, Comedy, Suspense

En heel vreemde film met scènes die voorlopig nog op mijn netvlies staan gebrand helaas.

2015.02.15

Poster for Stonehearst Asylum

Stonehearst Asylum

6.0

2014, Suspense

Een interessant verhaal, maar de film als geheel is niet goed uitgewerkt.

2015.02.11

Poster for The Best of Me

The Best of Me

4.0

2014, Drama, Love

Het script is één grote cliché en de dialogen zijn af en toe cringe worthy...

2015.02.06

Poster for Enemy

Enemy

8.0

2013, Suspense, Mystery

Een film die ik eigenlijk meteen nog een keer wil zien om te kijken of ik de puzzelstukjes goed in elkaar heb gelegd.

2015.01.29

Poster for Mystic River

Mystic River

8.0

2003, Drama, Suspense, Crime, Mystery

Mystic River is een vrij trage film, maar het mysterie is onderhoudend en het acteerwerk is uitstekend.

2015.01.25

Poster for The Imitation Game

The Imitation Game

8.0

2014, Drama, History, Suspense, War

The Imitation Game is een interessante film...

2015.01.22

Poster for All About Evil

All About Evil

6.0

2010, Horror

Als je zin hebt in een campy horror film dan is All About Evil een aanrader. Ik heb me in ieder geval prima vermaakt.

2015.01.20

Poster for 21 & Over

21 & Over

7.0

2013, Comedy

Teller en Astin maken het beste van hun gênante rollen en doen schaamteloos hun ding.

2015.01.16

Poster for Preservation

Preservation

6.0

2014, Horror, Suspense

Ondanks dat de film voorspelbaar is, heb ik me toch prima vermaakt met Preservation.

2015.01.13

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit