Movie reviews of Gwen Becoolsodapop

These are all the movies and series that Gwen has reviewed. Read more at: Be Cool, Sodapop.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 422 / 422

Options

Poster for Enemy

Enemy

8

Een film die ik eigenlijk meteen nog een keer wil zien om te kijken of ik de puzzelstukjes goed in elkaar heb gelegd.

2015.01.29

2015

Poster for Mystic River

Mystic River

8

Mystic River is een vrij trage film, maar het mysterie is onderhoudend en het acteerwerk is uitstekend.

2015.01.25

2015

Poster for The Imitation Game

The Imitation Game

8

The Imitation Game is een interessante film...

2015.01.22

2015

Poster for All About Evil

All About Evil

6

Als je zin hebt in een campy horror film dan is All About Evil een aanrader. Ik heb me in ieder geval prima vermaakt.

2015.01.20

2015

Poster for 21 & Over

21 & Over

7

Teller en Astin maken het beste van hun gênante rollen en doen schaamteloos hun ding.

2015.01.16

2015

Poster for Preservation

Preservation

6

Ondanks dat de film voorspelbaar is, heb ik me toch prima vermaakt met Preservation.

2015.01.13

2015

Poster for Unbroken

Unbroken

7

Ondanks het bijzondere verhaal vond ik de film zelf niet pakkend.

2015.01.08

2015

Poster for Event 15

Event 15

6

Het idee erachter zet je aan het denken, al wordt het niet goed uitgewerkt.

2015.01.04

2015

Poster for The Fault in Our Stars

The Fault in Our Stars

8

The Fault in Our Stars is een mooie film, één waarbij ik zeker een traantje moest wegpinken.

2015.01.02

2015

Poster for Boyhood

Boyhood

7

Boyhood is een uniek project en voor filmliefhebbers een must see vanwege het concept.

2014.12.30

2014

Poster for You're Not You

You're Not You

7

Swank en Rossum tillen met hun uitstekende acteerprestaties deze zeer middelmatige film naar een hoger niveau.

2014.12.28

2014

Poster for Annie

Annie

6

Annie is op zich een aardige update van het bekende verhaal, maar verwacht er niet teveel van.

2014.12.27

2014

Poster for As Above, So Below

As Above, So Below

6

Een verfrissende horrorfilm in het huidige landschap die uitstekend een beklemmend sfeertje neerzet.

2014.12.24

2014

Poster for Dead Snow 2: Red vs. Dead

Dead Snow 2: Red vs. Dead

6

Al met al, een verrassend leuke film en een prima vervolg.

2014.12.15

2014

Poster for Sharknado 2: The Second One

Sharknado 2: The Second One

5

De film neemt zichzelf niet serieus en dat maakt het ook weer leuk.

2014.12.13

2014

Poster for Lucy

Lucy

6

Lucy bevat aardige ideeën die niet optimaal uitgewerkt zijn met Johansson als stralend middelpunt.

2014.12.06

2014

Poster for The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

6

Een trage opzet voor de nog te komen gebeurtenissen in Part 2.

2014.12.01

2014

Poster for The Purge: Anarchy

The Purge: Anarchy

7

Al met al is The Purge: Anarchy veel beter en spannender dan ik had verwacht.

2014.11.20

2014

Poster for The Maze Runner

The Maze Runner

7

The Maze Runner is een prima film met een sterk concept...

2014.11.10

2014

Poster for A Nightmare on Elm Street

A Nightmare on Elm Street

8

Het geweld is hier niet om om te lachen, maar het is angstaanjagend, zeker voor die tijd.

2014.11.03

2014

Poster for Lone Survivor

Lone Survivor

7

Lone Survivor is een prima oorlogsfilm die zijn kans heeft gemist om één van de betere te zijn.

2014.10.23

2014

Poster for Flight 7500

Flight 7500

6

Al met al is 7500 een vermakelijke horror film met een prima cast. Een aanrader voor Halloween!

2014.10.17

2014

Poster for Ain't Them Bodies Saints

Ain't Them Bodies Saints

6

De hele film ziet er prachtig uit en dat zet dan ook de toon voor dit romantisch drama.

2014.10.12

2014

Poster for Gone Girl

Gone Girl

8

Een heerlijke mysterie met een vleugje zwarte humor.

2014.10.06

2014

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit