Movie reviews of Gwen Becoolsodapop

These are all the movies and series that Gwen has reviewed. Read more at: Be Cool, Sodapop.

Number of movie reviews: 425 / 425

Options

En heel vreemde film met scènes die voorlopig nog op mijn netvlies staan gebrand helaas. Review

6.0

List

Rate

2015-02-15

2015

Een interessant verhaal, maar de film als geheel is niet goed uitgewerkt. Review

6.0

List

Rate

2015-02-11

2015

Het script is één grote cliché en de dialogen zijn af en toe cringe worthy... Review

4.0

List

Rate

2015-02-06

2015

Een film die ik eigenlijk meteen nog een keer wil zien om te kijken of ik de puzzelstukjes goed in elkaar heb gelegd. Review

8.0

List

Rate

2015-01-29

2015

Mystic River is een vrij trage film, maar het mysterie is onderhoudend en het acteerwerk is uitstekend. Review

8.0

List

Rate

2015-01-25

2015

The Imitation Game is een interessante film... Review

8.0

List

Rate

2015-01-22

2015

Als je zin hebt in een campy horror film dan is All About Evil een aanrader. Ik heb me in ieder geval prima vermaakt. Review

6.0

List

Rate

2015-01-20

2015

Teller en Astin maken het beste van hun gênante rollen en doen schaamteloos hun ding. Review

7.0

List

Rate

2015-01-16

2015

Ondanks dat de film voorspelbaar is, heb ik me toch prima vermaakt met Preservation. Review

6.0

List

Rate

2015-01-13

2015

Ondanks het bijzondere verhaal vond ik de film zelf niet pakkend. Review

7.0

List

Rate

2015-01-08

2015

Het idee erachter zet je aan het denken, al wordt het niet goed uitgewerkt. Review

6.0

List

Rate

2015-01-04

2015

The Fault in Our Stars is een mooie film, één waarbij ik zeker een traantje moest wegpinken. Review

8.0

List

Rate

2015-01-02

2015

Boyhood is een uniek project en voor filmliefhebbers een must see vanwege het concept. Review

7.0

List

Rate

2014-12-30

2014

Swank en Rossum tillen met hun uitstekende acteerprestaties deze zeer middelmatige film naar een hoger niveau. Review

7.0

List

Rate

2014-12-28

2014

Annie is op zich een aardige update van het bekende verhaal, maar verwacht er niet teveel van. Review

6.0

List

Rate

2014-12-27

2014

Een verfrissende horrorfilm in het huidige landschap die uitstekend een beklemmend sfeertje neerzet. Review

6.0

List

Rate

2014-12-24

2014

Al met al, een verrassend leuke film en een prima vervolg. Review

6.0

List

Rate

2014-12-15

2014

De film neemt zichzelf niet serieus en dat maakt het ook weer leuk. Review

5.0

List

Rate

2014-12-13

2014

Lucy bevat aardige ideeën die niet optimaal uitgewerkt zijn met Johansson als stralend middelpunt. Review

6.0

List

Rate

2014-12-06

2014

Een trage opzet voor de nog te komen gebeurtenissen in Part 2. Review

6.0

List

Rate

2014-12-01

2014

Al met al is The Purge: Anarchy veel beter en spannender dan ik had verwacht. Review

7.0

List

Rate

2014-11-20

2014

The Maze Runner is een prima film met een sterk concept... Review

7.0

List

Rate

2014-11-10

2014

Het geweld is hier niet om om te lachen, maar het is angstaanjagend, zeker voor die tijd. Review

8.0

List

Rate

2014-11-03

2014

Lone Survivor is een prima oorlogsfilm die zijn kans heeft gemist om één van de betere te zijn. Review

7.0

List

Rate

2014-10-23

2014

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English