Movie reviews of Gwen Becoolsodapop

These are all the movies and series that Gwen has reviewed. Read more at: Be Cool, Sodapop.

Number of movie reviews: 460 / 460

Options

Summer schijnt een spoof te zijn, maar het is er één die ik niet kan waarderen. Review

4.0

List

Rate

2015-06-12

2015

Anna Kendrick, Brittany Snow en Rebel Wilson spelen opnieuw goede en grappige rollen. Review

7.0

List

Rate

2015-06-09

2015

Na de pilot aflevering heb ik meteen de tweede aflevering gekeken en ik ben ook benieuwd naar de rest van de serie. Review

7.0

List

Rate

2015-06-08

2015

En eigenlijk interesseert het me niet wat er in Pretty Lake aan de hand is nu ik Pretty Lake heb gezien. Review

5.0

List

Rate

2015-06-08

2015

Sense8 is gemaakt door Andy en Lana Wachowski, de makers van The Matrix. Zelf ben ik geen fan van hun werk... Review

5.0

List

Rate

2015-06-08

2015

It Follows is één van de betere en meest verrassende horrorfilms van de afgelopen jaren. Review

8.0

List

Rate

2015-06-05

2015

Liam Neeson speelt zijn rol natuurlijk weer prima. Review

6.0

List

Rate

2015-06-03

2015

Een vermakelijke blockbuster die niet vernieuwend is, maar goed genoeg. Review

7.0

List

Rate

2015-05-30

2015

Al met al is A Case of You een vermakelijk filmpje die gemakkelijk te vergeten is. Review

6.0

List

Rate

2015-05-26

2015

Case 39 is geen vernieuwende horrorfilm, maar wel één die een betere reputatie verdient. Review

7.0

List

Rate

2015-05-21

2015

Het script is van bedroevende kwaliteit en eigenlijk een verspilling van hun tijd en talent. Review

5.0

List

Rate

2015-05-17

2015

Net als de pilot aflevering van Lost roept “Where Paradise is Home” veel vragen op. Review

8.0

List

Rate

2015-05-15

2015

Oldboy is een moderne klassieker. Review

9.0

List

Rate

2015-05-11

2015

Het idee achter After the Dark is leuk, maar helaas niet goed uitgewerkt. Review

6.0

List

Rate

2015-05-08

2015

Een behoorlijk trage film, maar het is ook een intrigerende zit. Review

8.0

List

Rate

2015-05-04

2015

Een spannende film en Adam Wingard laat zien dat hij met stappen vooruit gaat als regisseur. Review

7.0

List

Rate

2015-05-01

2015

Als geheel eigenlijk allesbehalve geslaagd... Review

?

List

Rate

2015-04-29

2015

Avengers: Age of Ultron is een aardige sequel, maar ik geef de voorkeur aan het eerste deel. Review

8.0

List

Rate

2015-04-27

2015

Een vermakelijke film. Review

7.0

List

Rate

2015-04-24

2015

Het verhaal van The Captive is vrij simpel. Review

7.0

List

Rate

2015-04-20

2015

Event Horizon is zeker een aanrader als je fan bent van het ‘horror op een spaceship’ genre. Review

8.0

List

Rate

2015-04-14

2015

Al met al is dit een prima pilot. Heel boeiend vind ik het allemaal nog niet, maar dat kan nog komen. Review

7.0

List

Rate

2015-04-11

2015

Vermakelijk, maar ook weer makkelijk om te vergeten. De film haalt niet het niveau van het eerste deel. Review

6.0

List

Rate

2015-04-10

2015

De Cinderella in deze klassieke versie is wel (een beetje) een deurmat. Review

8.0

List

Rate

2015-04-05

2015

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English