Movie reviews of Gwen Becoolsodapop

These are all the movies and series that Gwen has reviewed. Read more at: Be Cool, Sodapop.

Number of movie reviews: 522 / 522

Options

Lone Survivor is een prima oorlogsfilm die zijn kans heeft gemist om één van de betere te zijn. Review

7.0

List

Rate

2014-10-23

2014

Al met al is 7500 een vermakelijke horror film met een prima cast. Een aanrader voor Halloween! Review

6.0

List

Rate

2014-10-17

2014

De hele film ziet er prachtig uit en dat zet dan ook de toon voor dit romantisch drama. Review

6.0

List

Rate

2014-10-12

2014

Een heerlijke mysterie met een vleugje zwarte humor. Review

8.0

List

Rate

2014-10-06

2014

Big Ass Spider is een vermakelijke B-film die zijn titel meer dan waar maakt. Review

6.0

List

Rate

2014-10-02

2014

Toen ik Godzilla aan het kijken was zat ik te denken dat ik liever Cloverfield aan het kijken was. Review

4.0

List

Rate

2014-09-24

2014

Haalt het niveau van zijn voorganger bij lange na niet. Review

7.0

List

Rate

2014-09-14

2014

Het bekijken waard met dank aan de sterke prestatie van Chris Evans. Review

7.0

List

Rate

2014-09-03

2014

Een zeer vermakelijk en humoristisch avontuur... Review

8.0

List

Rate

2014-08-21

2014

Al met al is Dawn of the Planet of the Apes een prima film en ik hoop dat het volgende deel nog beter en grootser zal zijn. Review

7.0

List

Rate

2014-08-16

2014

Maleficent is leuk om een keer gezien te hebben, maar meer ook niet. Review

5.0

List

Rate

2014-06-21

2014

één van de beter films uit de X-Men franchise. Review

7.0

List

Rate

2014-05-31

2014

Een vermakelijke en charmante film, al is het als coming-of-age verhaal niet bijzonder origineel. Review

7.0

List

Rate

2014-05-25

2014

Een bizarre film, voornamelijk door het acteerwerk van Paz de la Huerta. Review

6.0

List

Rate

2014-05-10

2014

Ik heb me in ieder geval prima vermaakt met Oldboy. Review

8.0

List

Rate

2014-05-06

2014

Ik deel de liefde voor de film niet. Ik vond de film juist een beetje saai... Review

6.0

List

Rate

2014-04-28

2014

De film was onderhoudend en het verhaal intrigerend... Review

8.0

List

Rate

2014-04-21

2014

Door The Cabin in the Woods ga je anders kijken naar horror. Review

8.0

List

Rate

2014-04-06

2014

Al met al is Carrie een aardige remake, oeps, verfilming geworden. Met dank aan de prima cast. Review

7.0

List

Rate

2014-03-25

2014

Een aardig cadeautje voor de fans. Review

7.0

List

Rate

2014-03-16

2014

Als je de cast kan waarderen is About Alex het bekijken waard. Verder is het geen aanrader. Review

5.0

List

Rate

2014-03-16

2014

The Call is niet een film waar je teveel over moet nadenken... Review

7.0

List

Rate

2014-02-25

2014

Machete Kills is een vermakelijke film, maar helaas niet zo sterk als zijn voorganger. Review

6.0

List

Rate

2014-02-15

2014

Ik geef de film 4 uit maximaal 5 gehaktballen! Review

8.0

List

Rate

2014-02-08

2014

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English