Movie reviews of Gwen Becoolsodapop

These are all the movies and series that Gwen has reviewed. Read more at: Be Cool, Sodapop.

Number of movie reviews: 524 / 524

Options

één van de leukste en frisse komedies die ik in een lange tijd heb gezien. Review

8.0

List

Rate

2013-01-06

2013

Johnson lijkt voor kwaliteit te gaan en niet voor populariteit en dat kan ik waarderen. Review

10

List

Rate

2012-12-10

2012

A Very Harold & Kumar Christmas haalt niet het niveau van White Castle, maar is een stuk beter dan Guantanamo Bay. Review

7.0

List

Rate

2012-11-14

2012

Excision is een vreemde film die niet voor iedereen is weggelegd. Echt horror vind ik de film niet... Review

7.0

List

Rate

2012-11-05

2012

Dat de schrijver geen idee had wat hij met de dwergen moest doen in de film is duidelijk. Review

5.0

List

Rate

2012-10-16

2012

Wat ik een pluspunt vond was dat de film niet zo standaard is als het op het eerste gezicht lijkt. Review

6.0

List

Rate

2012-10-10

2012

Het bekijken waard, zeker voor de spannende opbouw en mooie plaatjes. Review

7.0

List

Rate

2012-10-05

2012

Bait is een vermakelijke film en één van de betere haaien films van de laatste tijd. Review

6.0

List

Rate

2012-09-21

2012

Jammer dat ze zo weinig met het concept hebben gedaan. Wel een must see voor de fans van de eerste films! Review

7.0

List

Rate

2012-09-06

2012

Dolera houdt zich goed staande en tilt met haar performance de film naar een hoger niveau. Review

6.0

List

Rate

2012-08-28

2012

In zijn geheel vond ik Magic Mike een aardige film. Review

7.0

List

Rate

2012-08-18

2012

Voor de fans is het natuurlijk een must see, maar ook voor de niet fans is het een zeer vermakelijke film. Review

8.0

List

Rate

2012-08-06

2012

Monte Carlo is een vermakelijke film voor op een niet zo zonnige dag. Review

7.0

List

Rate

2012-07-31

2012

ATM

Een onderhoudende film met spannende momenten en een aardige cast. Review

6.0

List

Rate

2012-07-26

2012

Een zeer sterke thriller... Review

9.0

List

Rate

2012-07-22

2012

Eén van de slechtste films die ik in tijden heb gezien. Review

2.0

List

Rate

2012-07-07

2012

Hill en Tatum hebben sterk samenspel en lijken vooral veel lol te hebben samen. Review

8.0

List

Rate

2012-06-24

2012

Piranha 3DD heeft weinig goeds te bieden. Niet qua horror en ook niet qua humor. Review

4.0

List

Rate

2012-06-13

2012

Een vermakelijke film geworden dankzij de goede jonge cast. Maar inhoudelijk is het een zooitje. Review

6.0

List

Rate

2012-06-05

2012

Eigenlijk moet iedereen deze film wel in de bioscoop gezien hebben. Review

8.0

List

Rate

2012-05-20

2012

The Darkest Hour is alleen het bekijken waard als je fan bent van één van de acteurs. Review

4.0

List

Rate

2012-05-15

2012

De film eindigt voor mij alleen op een verkeerde noot. Sneeuwwitje barst namelijk in zang uit, Bollywood style. Review

7.0

List

Rate

2012-05-03

2012

Voor mij levert het een film op met een laag rewatchability factor. Review

6.0

List

Rate

2012-04-30

2012

In Time is alleen al het bekijken waard voor het idee dat tijd als betaalmiddel wordt gebruikt in de toekomst. Review

8.0

List

Rate

2012-04-22

2012

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English