Movie reviews of Paul Hauer

These are all the movies and series that Paul has reviewed. Read more at: Filmliefhebber.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1140 / 1140

Options

Poster for The 6th Day

The 6th Day

6

Het principe dat klonen verboden is en dat er zowel voor- als tegenstanders zijn kan een film met een belangrijke maatschappelijke boodschap opleveren, maar The 6th Day is niets meer dan een simpele actiefilm.

20 may

20 may

Poster for The Possession of Hannah Grace

The Possession of Hannah Grace

7

Diederik van Rooijen debuteert met zijn eerste Amerikaanse film en lijkt zijn positie als internationale filmmaker veilig te stellen met een spannende horrorfilm die vooral leunt op de spanning en een aantal goede ‘jump scares’.

17 may

17 may

Poster for Creed II

Creed II

7

Niet dat Creed II een slechte film is, maar overduidelijk minder emotioneel geladen is dan de voorgaande Rocky-films en het door Ryan Coogler geregisseerde sportdrama uit 2015.

15 may

15 may

Poster for The Appearing

The Appearing

2

In het geval van The Appearing moet ik nog eens diep graven en tot de conclusie komen dat ik werkelijk niets positiefs over de horrorfilm kan zeggen.

13 may

13 may

Poster for Skyline

Skyline

6

De film heeft het op dat vlak laten liggen en blijft er niets meer over dan een simpele doch treffende spektakelfilm.

10 may

10 may

Poster for Bumblebee

Bumblebee

7

De film van regisseur Travis Knight is een vermakelijke film waarin de focus op de karakterontwikkelingen en het verhaal ligt.

8 may

8 may

Poster for Mary Poppins Returns

Mary Poppins Returns

7

Om in de buurt te kunnen komen van de overweldigende acteer- en zangkwaliteiten van Julie Andrews moet je van goede huize komen, maar Emily Blunt doet het prima als de strenge doch rechtvaardige kinderjuf.

6 may

6 may

Poster for The Grinch

The Grinch

4

De focus ligt voornamelijk op het jonge publiek. Met als resultaat een kindvriendelijke film met enorm veel slapstick en flauwe humor.

3 may

3 may

Poster for Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man: Into the Spider-Verse

7

Ik ben inmiddels wel een fan en het smaakt zeker naar meer.

1 may

1 may

Poster for Kong: Skull Island

Kong: Skull Island

6

Een gemiste kans en het levert een spektakel zonder inhoud op. Hoewel het vermakelijk is, voelt de film vrij doelloos aan.

26 april

26 apr

Poster for Avengers: Endgame

Avengers: Endgame

10

Ik had ook geen moment het gevoel dat de film een speelduur van ruim 3 uur heeft. Mede te danken aan het goede acteerwerk, het onderhoudende verhaal en de verbluffende visuele effecten.

25 april

25 apr

Poster for Pledge

Pledge

6

Door de goede effecten, het solide acteerwerk en het tempo dat hoog ligt, is Pledge een vermakelijke horrorfilm. Die wellicht te eenvoudig is voor een internationale bioscooprelease, maar op DVD of een video-on-demand platform zeker tot zijn recht komt.

24 april

24 apr

Poster for Suspiria

Suspiria

8

Suspiria is luguber, verontrustend en kunstzinnig. Misschien is betoverend zelfs een betere omschrijving, maar een sprookjesfilm is het allerminst.

22 april

22 apr

Poster for Dirty God

Dirty God

7

Het zeer sterke acteerwerk is niet het enige dat Dirty God een meer dan uitstekend drama maakt, want Polak weet met behulp van de juiste settings en een goede soundtrack de benauwende sfeer extra kracht bij te zetten.

20 april

20 apr

Poster for The Nutcracker and the Four Realms

The Nutcracker and the Four Realms

5

De film is soms tergend langzaam en de afloop zie je van mijlenver aankomen. Nu is de familiefilm ook geen titel om te verrijken met plotwendingen, maar het is jammer dat The Nutcracker and the Four Realms volledig leunt op het visuele aspect.

19 april

19 apr

Poster for Aquaman

Aquaman

8

Hoewel Aquaman diepgang heeft ligt de focus vooral op de bombastische actiescènes en de verbluffende CGI-animaties.

18 april

18 apr

Poster for Mortal Engines

Mortal Engines

7

Mortal Engines is echter meer dan actie en spektakel. Er wordt voldoende aandacht gespendeerd aan het verhaal en de karakterontwikkelingen.

17 april

17 apr

Poster for Billionaire Boys Club

Billionaire Boys Club

4

Dat de ellende rondom de persoon Kevin Spacey van invloed is geweest op de teleurstellende resultaten moge duidelijk zijn, maar ook het controversiële verhaal verdient naar mijn mening geen verfilming.

16 april

16 apr

Poster for Asher

Asher

6

Als je dus op een spectaculaire misdaadfilm hoopt kom je bedrogen uit, want Asher draait vooral om de hoofdprotagonist en de keuzes die hij maakt. Door het goede acteerwerk is de film onderhoudend genoeg, maar een beetje spektakel op zijn tijd had de film niet misstaan.

15 april

15 apr

Poster for The Tall Man

The Tall Man

4

Helaas doet hij snel uit de doeken hoe de vork in de steel zit en wat Julia’s aandeel in het verhaal is. Op dat moment staat er nog ruim een uur op de klok en de spannende film transformeert al snel in een dramafilm. En geen beste in alle eerlijkheid.

12 april

12 apr

Poster for Twelve Monkeys

Twelve Monkeys

8

Het verhaal draait dan ook grotendeels om James Cole die op een fenomenale wijze wordt neergezet door Bruce Willis.

10 april

10 apr

Poster for I.T.

I.T.

7

De thriller van regisseur John Moore is dan ook erg spannend en daarmee vermakelijk. Het zeer onderhoudende verhaal en de overtuigende acteerprestaties van zowel Pierce Brosnan als James Frecheville zorgen ervoor dat je aan de buis gekluisterd zit.

8 april

8 apr

Poster for Apostle

Apostle

5

Apostle is een zeer mysterieuze film die een heerlijk naargeestig sfeertje bevat, maar de kijker ook bij de strot beetpakt. Maar Apostle is tevens een productie die te maken heeft met een paar probleempjes. Zo ligt het tempo enorm laag en dat werkt soms in het nadeel.

5 april

5 apr

Poster for Widows

Widows

8

Widows is een sterk misdaaddrama dat te danken is aan de wijze waarop McQueen het onderhoudende verhaal in beeld brengt, maar vooral aan de wijze waarop de sterrencast in de huid kruipt van de uiteenlopende personages.

3 april

3 apr

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit