Movie reviews of Paul Hauer

These are all the movies and series that Paul has reviewed. Read more at: Filmliefhebber.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1216 / 1216

Options

Poster for The Perfection

The Perfection

6

De film is slim in elkaar gezet. De kijker wordt op een onderhoudende manier getrakteerd op pikante bedscènes, smerige praktijken en een behoorlijke dosis spanning.

17 july

17 jul

Poster for We Are Monsters

We Are Monsters

5

Smerige beelden en bloederige scènes worden in een hoog tempo op de kijker afgevuurd. In alle eerlijkheid moet de film het ook grotendeels van deze momenten hebben, want het acteerwerk van zowel Hanna Oldenburg en Ralf Beck zijn niet memorabel te noemen.

12 july

12 jul

Poster for Cold Pursuit

Cold Pursuit

4

Een zwarte komedie vraagt om een beetje tempo, want van de spanning hoeft Cold Pursuit het niet te hebben. Maar helaas scoort de film op dat vlak ook een dikke onvoldoende.

10 july

10 jul

Poster for I Am Mother

I Am Mother

7

Het is een ingetogen drama met elementen van een sciencefiction film waarin het verhaal en vooral de karakterontwikkelingen centraal staan. In een simpele doch futuristische setting wordt de relatie tussen mens en machine opnieuw uitgelicht terwijl de spanning voortkomt uit de vraag of de kunstmatige intelligentie wel te vertrouwen is.

8 july

8 jul

Poster for Spider-Man: Far from Home

Spider-Man: Far from Home

8

Naast het goede acteerwerk van niet alleen Tom Holland, maar ook van zijn medespelers Samuel L. Jackson en Jake Gyllenhaal, is er een fijne balans tussen de actiemomenten, grappige en zelfs dramatische momenten.

4 july

4 jul

Poster for Escape Room

Escape Room

7

De overige castleden bestaande uit Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis, Tyler Labine en Deborah Ann Woll spelen hun rollen verder prima. Er is weinig op aan te merken hoewel het geschreven moet worden dat de makers weinig energie steken in de karakterontwikkelingen.

3 july

3 jul

Poster for Filth

Filth

6

James McAvoy speelt de rol van de zelfingenomen rechercheur Bruce meer dan uitstekend en in het eerste deel zien we ook iemand die zichzelf boven de wet plaatst.

1 july

1 jul

Poster for Child's Play

Child's Play

5

Men slaat een compleet nieuwe weg in en Mark Hamill is de perfecte keuze om de moordende speelgoedpop van zijn stem te voorzien. Desalniettemin is het even wennen, want als filmliefhebber heb ik toch een bepaalde beeld bij Chucky en hoe hij eruit hoort te zien.

27 june

27 jun

Poster for In Fear

In Fear

4

De film begint voortvarend en spannend, maar als de aap eenmaal uit de mouw is en het vervolg niets meer te bieden heeft dan 2 tieners die continu op de vlucht moeten slaan voor een vreemde man, wordt In Fear al snel repetitief en saai.

26 june

26 jun

Poster for Mug

Mug

7

Mug is dan ook een uitstekende film die de kijker niet alleen bij de strot beetpakt en meesleurt in het verhaal, maar je ook flink aan het denken zet.

24 june

24 jun

Poster for Toy Story 4

Toy Story 4

9

Het is dan ook een emotionele rollercoaster met een aantal spannende, grappige en ontroerende momenten.

22 june

22 jun

Poster for At First Light

At First Light

5

Veel fragmenten met waanzinnige special effects hoef je dan ook niet te verwachten, maar de momenten die er zijn zien er dan ook enorm goed uit.

21 june

21 jun

Poster for We

We

6

Hoewel het zeer overtuigende acteerwerk van de jonge hoofdrolspelers bijdraagt aan het feit dat je als kijker aan de buis gekluisterd zit is er nimmer sympathie voor de personages die één voor één bijdragen aan het destructieve gedrag van de vriendengroep.

20 june

20 jun

Poster for Happy Death Day 2U

Happy Death Day 2U

5

Ook in het vervolg blijft Landon keurig binnen de lijntjes met als resultaat dat expliciete en bloederige beelden van de moorden niet te zien zijn.

19 june

19 jun

Poster for Nocturne

Nocturne

7

Niet alleen het goede acteerwerk houdt de kijker geïnteresseerd, maar ook de wijze waarop Van der Valk zijn film in elkaar heeft gezet. Met bijzondere beelden, het gebruik van kleurfilters en zorgvuldig gekozen settings presenteert hij een film die zowel pracht uitstraalt als een beklemmend gevoel creëert.

18 june

18 jun

Poster for Ben Is Back

Ben Is Back

8

De kracht van het door Peter Hedges geregisseerde drama zit vooral in hoe realistisch de film is.

17 june

17 jun

Poster for Godzilla: King of the Monsters

Godzilla: King of the Monsters

7

Godzilla: King of the Monsters is dan ook niets meer of minder dan een simpele en vermakelijke popcorn film. Een film waarbij je lekker onderuit gezakt in je bioscoopstoel hangt en een bak popcorn naar binnen schuift.

15 june

15 jun

Poster for The Mule

The Mule

7

The Mule is geen spannende misdaadfilm ondanks dat Earl regelmatig onder druk wordt gezet door ongure types en een pistool tegen het lijf krijgt gedrukt. Dat neemt niet weg dat de film enorm onderhoudend is.

14 june

14 jun

Poster for The Upside

The Upside

7

The Upside is dan ook een emotionele rollercoaster waarin ruimte is voor drama, maar ook veel humor.

14 june

14 jun

Poster for Let the Right One In

Let the Right One In

8

Een sterk en emotioneel beladen horrorfilm waarin ook expliciete beelden van Eli’s gruweldaden niet worden geschuwd.

12 june

12 jun

Poster for Toni Erdmann

Toni Erdmann

8

Een ruim 2 en een half uur durende kwaliteitsfilm waarin het tempo laag ligt, maar geen moment verveelt.

10 june

10 jun

Poster for Glass

Glass

6

Het is ongelofelijk knap hoe de Brit van het ene in het andere personage stapt. Het zijn de hoogtepunten die Glass enigszins redden, want ondanks dat het een onderhoudende thriller is maakt de film veel minder indruk dan zijn voorgangers.

7 june

7 jun

Poster for Monsters University

Monsters University

8

Het is vaak lachen, gieren en brullen geblazen als zij samen met andere kleurrijke personages werkelijk alles uit de kast moeten trekken en obstakels moeten zien te overwinnen om de opleiding tot een goed einde te brengen.

3 june

3 jun

Poster for Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

7

Efron verdient dan ook alle lof voor hoe hij deze spraakmakende en zware rol heeft ingevuld.

31 may

31 may

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit