Movie reviews of Paul Hauer

These are all the movies and series that Paul has reviewed. Read more at: Filmliefhebber.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1167 / 1167

Options

Poster for I.T.

I.T.

7

De thriller van regisseur John Moore is dan ook erg spannend en daarmee vermakelijk. Het zeer onderhoudende verhaal en de overtuigende acteerprestaties van zowel Pierce Brosnan als James Frecheville zorgen ervoor dat je aan de buis gekluisterd zit.

8 april

8 apr

Poster for Apostle

Apostle

5

Apostle is een zeer mysterieuze film die een heerlijk naargeestig sfeertje bevat, maar de kijker ook bij de strot beetpakt. Maar Apostle is tevens een productie die te maken heeft met een paar probleempjes. Zo ligt het tempo enorm laag en dat werkt soms in het nadeel.

5 april

5 apr

Poster for Widows

Widows

8

Widows is een sterk misdaaddrama dat te danken is aan de wijze waarop McQueen het onderhoudende verhaal in beeld brengt, maar vooral aan de wijze waarop de sterrencast in de huid kruipt van de uiteenlopende personages.

3 april

3 apr

Poster for Sargad

Sargad

5

Sargad is een vermakelijke indie film en het bewijs dat je met beperkte middelen toch een onderhoudende film kunt creëren.

2 april

2 apr

Poster for Dumbo

Dumbo

7

Een mooie verfilming van een iconische klassieker die een bezoekje aan de bioscoop dan ook meer dan waard is.

30 march

30 mar

Poster for Теснота

Теснота

6

Darya Zhovnar speelt de rol voortreffelijk en weet alleen al met haar mimiek en haar lichaamstaal de kijker te betoveren. Je leeft met haar mee terwijl de acties van haar ouders en haar dorpsgenoten soms te bizar voor woorden zijn.

29 march

29 mar

Poster for Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

7

Er is een goede balans tussen de spectaculaire en grappige momenten terwijl de focus op het verhaal nooit verloren gaat.

28 march

28 mar

Poster for Mile 22

Mile 22

6

Mile 22 is dan ook een vermakelijke film ondanks dat het niet compleet foutloos is.

27 march

27 mar

Poster for Overlord

Overlord

5

Overlord is dan ook het beste te beschrijven als een historisch drama met een twist. De twist duurt lang, maar als de hel losbarst dan gebeurd dat ook goed. Het verzacht de stevige kritiek op een gebrek aan spanning en het toch wel matige acteerwerk iets.

26 march

26 mar

Poster for Beyond The Sky

Beyond The Sky

5

Ondanks dat het acteerwerk niet altijd op orde is vind ik de film best spannend.

25 march

25 mar

Poster for Shazam!

Shazam!

8

Het DC Extended Universe lijkt eindelijk op de goede weg te zijn. Met kwalitatief wisselende films kabbelde het een beetje voort, maar na Aquaman en Shazam! kunnen de fans opgelucht ademhalen. De bombastische actiefilm vol verbluffende effecten smaakt dan ook zeker naar meer!

24 march

24 mar

Poster for The Girl in the Spider's Web

The Girl in the Spider's Web

4

Het is niet alleen lastig om andere acteurs de rollen te zien spelen, maar ook het acteerwerk is niet bijzonder te noemen. Waar Rooney Mara in de buurt wist te komen van de formidabele acterende Noomi Rapace weet Claire Foy haar stempel niet te drukken.

22 march

22 mar

Poster for The Eyes of My Mother

The Eyes of My Mother

7

Ik wil er eigenlijk niet zo veel over vertellen, want The Eyes Of My Mother is een film die je beter zelf kunt ervaren. Hoewel het een horrorfilm is ligt de nadruk vooral op het verhaal.

20 march

20 mar

Poster for Us

Us

7

Ook het verhaal steekt goed in elkaar en de interessante plotwending komt als een donderslag bij heldere hemel.

19 march

19 mar

Poster for The Sisters Brothers

The Sisters Brothers

2

Een gebrek aan spanning is een flinke domper, want de trailer deed immers vermoeden dat er wel iets meer spektakel aanwezig zou zijn.

18 march

18 mar

Poster for Death of a Ghost Hunter

Death of a Ghost Hunter

3

Hoe ik het ook wend of keer, maar Death of a Ghost Hunter is een slap aftreksel van diens ijzersterke genregenoot Paranormal Activity.

15 march

15 mar

Poster for Child's Play 3

Child's Play 3

6

Het resultaat is dan ook een veel mindere film die niet alleen onderhevig is aan fouten, maar ook niet de sfeer van het origineel en diens vervolg bevat.

13 march

13 mar

Poster for Killer Kate!

Killer Kate!

2

Killer Kate! kampt met flinke manco’s die het kijkplezier niet ten goede komen. Vooral het matige tot slechte acteerwerk maakt de horrorfilm geen topper in het genre.

11 march

11 mar

Poster for Psycho

Psycho

4

Het doet mij afvragen of de film in zijn totaliteit geen kopie is en het maakt mij nog nieuwsgieriger naar de versie van Hitchcock. Een geprezen film die tot op de dag van vandaag nog steeds wordt gezien als één van de betere thrillers in het genre. Naar mijn mening valt deze remake daar niet onder, want bloedstollend spannend of verrassend vond ik Psycho allerminst.

8 march

8 mar

Poster for Captain Marvel

Captain Marvel

4

Met Captain Marvel lijkt de studio voor het eerst de plank een beetje mis te slaan en dat is niet alleen te wijten aan de hoofdrolspeelster. Ook de wijze waarop het verhaal wordt verteld is op zijn zachts geschreven irritant te noemen terwijl de saaie momenten overheersen en te sporadisch worden afgewisseld met spektakel.

7 march

7 mar

Poster for Halloween

Halloween

8

Een groot pluspunt van Halloween is dat alle remmen los gaan. Waar de filmstudio er steeds vaker voor kiest om een milde horrorfilm te vertonen in de hoop dat de bioscoopbezoekers niet wegblijven, is Halloween een harde en bloederige film waarin de angstaanjagende gemaskerde moordenaar de onschuldige slachtoffers vakkundig aan zijn keukenmes rijgt.

6 march

6 mar

Poster for Breaking at the Edge

Breaking at the Edge

5

Het concept van Breaking at the Edge is niet vernieuwend. Het acteerwerk is oké te noemen en de visuele en make-up effecten zijn prima. Maar de kracht van het vermakelijke tussendoortje zit vooral in het verhaal dat best spannend is.

4 march

4 mar

Poster for First Man

First Man

6

Het is niet voldoende om First Man te bestempelen als een topper. Waar het wellicht een eerbetoon aan Armstrong en zijn nabestaanden moest worden, levert Chazelle een ietwat saaie film af die niet aangrijpend genoeg is om te imponeren.

1 march

1 mar

Poster for Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody

10

Als liefhebber van Queen, de muziek en de iconische bandleden is Bohemian Rhapsody verplicht kijkvoer.

27 february

27 feb

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit