Movie reviews of Paul Hauer

These are all the movies and series that Paul has reviewed. Read more at: Filmliefhebber.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1001 / 1001

Options

Poster for American Made

American Made

8.0

2017, Drama, Action, Comedy, History, Crime

Het spel van Cruise is uitstekend terwijl er ook mooie bijrollen zijn voor Domhnall Gleeson, Sarah Wright en Alejandro Edda.

2018.01.17

Poster for Insidious: The Last Key

Insidious: The Last Key

5.0

2018, Horror, Suspense, Mystery

Toch mist Insidious: The Last Key dat heerlijke bedrukkende sfeertje dat in de eerste delen zo nadrukkelijk aanwezig is.

2018.01.15

Poster for Gifted

Gifted

7.0

2017, Drama, Comedy

Een mooi drama die de liefhebbers van het genre zeker zullen waarderen.

2018.01.15

Poster for Always Watching: A Marble Hornets Story

Always Watching: A Marble Hornets Story

5.0

2015, Horror

De makers hebben zich overduidelijk laten inspireren door Paranormal Activity, maar het niveau wordt nooit gehaald.

2018.01.12

Poster for Call Me by Your Name

Call Me by Your Name

7.0

2017, Drama, Love

Omdat het gewoon een hele mooie film is.

2018.01.10

Poster for Hackers

Hackers

8.0

1995, Drama, Action, Suspense, Crime

. Je hoopt dan ook dat ze het gaan redden en erin slagen om hun onschuld te bewijzen.

2018.01.10

Poster for Una

Una

7.0

2017, Drama, Suspense

Vermakelijk is Una allerminst hoewel het een goede film is.

2018.01.08

Poster for Saw 3D

Saw 3D

6.0

2010, Horror, Crime

Een film vol met bloederige taferelen en smerige slachtpartijen is voor de horrorliefhebber altijd welkom, maar de franchise heeft zijn tijd gehad.

2018.01.05

Poster for Saw VI

Saw VI

6.0

2009, Horror, Mystery

Gaat als zoete koek in bij de horrorliefhebber. Ondanks dat deze wel een stuk minder is dan zijn voorgangers.

2018.01.03

Poster for Saw V

Saw V

6.0

2008, Horror, Suspense, Crime

Allesbehalve vernieuwend, want inmiddels kennen we de routine. Desalniettemin is het voor een vijfde deel een vermakelijke film.

2018.01.01

Poster for Saw IV

Saw IV

7.0

2007, Horror, Suspense, Crime

Scoort goed op het gebied van smerige en bloederige scènes en in iedere film lijkt het er steviger aan toe te gaan.

2017.12.29

Poster for The Disaster Artist

The Disaster Artist

8.0

2017, Drama, Comedy, History

De film zit vol met energie, humor en optimisme wat je als kijker een goed gevoel geeft.

2017.12.28

Poster for Saw III

Saw III

7.0

2006, Horror, Suspense, Crime

Het acteerwerk is uitstekend, de speciale en make-up effecten zeer overtuigend en er is weer genoeg bloed en gore aanwezig...

2017.12.27

Poster for The Dark Tower

The Dark Tower

6.0

2017, Fantasy, Horror, Action, Western, Science fiction

Het is spectaculair en verbluffende special effects eisen de positieve aandacht op.

2017.12.25

Poster for Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the Jungle

8.0

2017, Adventure, Fantasy, Action, Comedy

Oversteeg mijn verwachtingen en ik heb bijna 2 uur lang genoten en gelachen.

2017.12.24

Poster for Saw II

Saw II

7.0

2005, Horror

Een degelijk vervolg met uitstekende acteerprestaties...

2017.12.22

Poster for Pitch Perfect 3

Pitch Perfect 3

5.0

2017, Music, Comedy

Gelukkig is deel 3 het laatste deel, want origineel voelt niets meer aan.

2017.12.20

Poster for Saw

Saw

8.0

2004, Horror, Crime, Mystery

Het mysterie rondom het personage Jigsaw is zenuwslopend terwijl je meeleeft met de twee mannen...

2017.12.20

Poster for Thinner

Thinner

7.0

1996, Horror, Suspense

Een vermakelijke horrorfilm die je als liefhebber van het genre en de verhalen van Stephen King absoluut niet mag missen.

2017.12.18

Poster for Spider-Man: Homecoming

Spider-Man: Homecoming

8.0

2017, Adventure, Drama, Action, Science fiction

In Spider-Man: Homecoming lijkt alles te kloppen. Het acteerwerk is dik op orde.

2017.12.15

Poster for Star Wars: The Last Jedi

Star Wars: The Last Jedi

8.0

2017, Adventure, Fantasy, Science fiction

Zo goed als The Force Awakens is Star Wars Episode VIII The Last Jedi naar mijn mening niet, maar ik heb er wel weer van genoten.

2017.12.13

Poster for Atomic Blonde

Atomic Blonde

8.0

2017, Action, Suspense, Mystery

één van de vermakelijkste actiefilms van dit jaar.

2017.12.11

Poster for Jigsaw

Jigsaw

6.0

2017, Horror, Suspense, Crime, Mystery

Onaardig is de film niet, maar op een aantal punten stelt deze toch flink teleur.

2017.12.10

Poster for Wonderstruck

Wonderstruck

8.0

2017, Drama

Haynes weet alles echt als een mooi sprookje te verweven, maar voelt het continue aan als een puzzel die je wilt oplossen.

2017.12.07

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit