Movie reviews of Pluymers Peter

These are all the movies and series that Pluymers has reviewed. Read more at: Mening van een Filmfreak.

Number of movie reviews: 382 / 382

Options

Spijtig genoeg werkte het niet voor mij. Review

3.0

List

Rate

15 november

15 nov

Blood and Money zal geen blijvende indruk nalaten. Review

4.0

List

Rate

18 october

18 oct

Dark Encounter is een low-budget film met een originele insteek ondanks dat er naarstig geleend werd van andere gevestigde films. Review

7.0

List

Rate

30 september

30 sep

The Silencing is niet echt veel soeps. En eigenlijk heb je het ooit al eens in een andere film gezien. En veel beter ook. Review

5.0

List

Rate

30 september

30 sep

Ook al is Before the Fire een trage en weinig vernieuwende film qua verhaallijn, toch kon deze film me op een bepaalde manier boeien. En dan voornamelijk vanwege het acteren van Jenna Lyng Adams en Charles Hubbell. Review

6.0

List

Rate

16 september

16 sep

Al bij al vond ik deze filmversie verwarrend en rommelig. Review

3.0

List

Rate

2020-07-04

2020

Come to Daddy is een eigenzinnige, ietwat vreemde thriller met uitgesproken agressieve scènes en vol krankzinnigheid. Review

6.0

List

Rate

2020-07-01

2020

Ook al is A Good Woman Is Hard to Find een vrij conventionele thriller die niet afwijkt van de standaard regels uit dit genre, zijn er toch enkele elementen die ervoor zorgen dat de film boven het gemiddelde uitstijgt. Review

7.0

List

Rate

2020-06-28

2020

Niet alleen wat beeldvorming betreft is deze film gewoon een pareltje. Ook het acteren is fenomenaal prachtig. Niet alleen de drukkende, claustrofobische sfeer is indrukwekkend. Review

7.0

List

Rate

2020-06-28

2020

Toch zat er ergens, diep verscholen, een uitstekende film in. Spijtig genoeg slaagde men er niet in om die tevoorschijn te toveren. Review

3.0

List

Rate

2020-06-27

2020

Een vermakelijke bloederige thriller. Review

6.0

List

Rate

2020-06-14

2020

De prachtige muziek en geluidseffecten zorgen samen met het gebruikte kleurenpallet voor een apart sfeertje. Review

7.0

List

Rate

2020-06-13

2020

Al bij al is het bewonderenswaardig wat men heeft klaargespeeld in deze low-budget SF. Maar spijtig genoeg is het vooral de verhaallijn die ondermaats is. Review

4.0

List

Rate

2020-06-07

2020

Het is geen uitzonderlijke film, maar is wel meedogenloos en zeker het kijken waard. Review

7.0

List

Rate

2020-06-07

2020

De film zal geen hoofdprijs winnen in de categorie van originaliteit. Daarvoor worden de al platgetreden paden van eerder uitgekomen sport-drama’s te secuur gevolgd. Maar hetgeen Affleck hier demonstreert zorgt ervoor dat de film moeiteloos het gemiddelde overstijgt. Review

7.0

List

Rate

2020-06-07

2020

Z

Uiteindelijk is het vooral de sfeer die van wezenlijk belang is in deze film. De film behandelt in wezen verschillende onderwerpen. Jeugdige groeipijnen en ouderlijke bekommernissen. Review

6.0

List

Rate

2020-06-04

2020

The Banker is in ieder geval een geweldige film met een serieus en uitermate entertainend gedeelte. Review

8.0

List

Rate

2020-06-02

2020

Uncorked is een doorsnee film. Zo eentje dat je bekijkt terwijl je relaxed in je sofa ligt, al of niet met een glas wijn binnen handbereik. Review

5.0

List

Rate

2020-06-01

2020

Jumanji : The Next Level was onderhoudend met soms toch wel meesterlijke CGI. Een aangenaam alternatief om een gezellige filmavond mee te vullen. Maar de bron waar men nog creatieve ideeën uit zou kunnen scheppen, is uitgeput. Review

5.0

List

Rate

2020-05-12

2020

El hoyo is een bizar verhaal dat je achterlaat met een beklemmend gevoel. Review

7.0

List

Rate

2020-05-04

2020

Echt spannend kan je deze film ook niet noemen. Maar door hun imposante verschijning en no-nonsense houding, zorgen ze wel voor de nodige entertainment. Review

5.0

List

Rate

2020-05-02

2020

Dus zin in enkele enge, paranormale verhalen met een luguber trekje, dan zit je gebeiteld met deze film. Review

7.0

List

Rate

2020-05-02

2020

Zin in enkele enge, paranormale verhalen met een luguber trekje, dan zit je gebeiteld met deze film. Review

7.0

List

Rate

2020-04-29

2020

Het is geen saaie film, maar echt nagelbijtende suspense was het nu ook weer niet. Review

6.0

List

Rate

2020-04-23

2020

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English