Movie reviews of Pluymers Peter

These are all the movies and series that Pluymers has reviewed. Read more at: Mening van een Filmfreak.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 203 / 203

Options

Poster for Mute

Mute

5.0

2018, Suspense, Science fiction, Mystery

De enscenering en personages vormen een kleurrijk geheel.

2018.04.06

Poster for The Cloverfield Paradox

The Cloverfield Paradox

6.0

2018, Horror, Suspense, Science fiction, Mystery

Ondanks alles heb ik me toch kostelijk geamuseerd hiermee.

2018.04.05

Poster for Renegades

Renegades

5.0

2017, Action, Suspense

Onderhoudend genoeg vol actierijke gedeeltes en met een feelgood einde.

2018.04.05

Poster for The Wall

The Wall

6.0

2017, Suspense, War

Buiten dit zucht-moment, vond ik de acteerprestaties best te pruimen.

2018.04.05

Poster for Don't Knock Twice

Don't Knock Twice

6.0

2017, Horror

Voor een avondje griezelen is deze film wel een aanrader.

2018.04.05

Poster for 47 Meters Down

47 Meters Down

6.0

2017, Adventure, Drama, Horror, Suspense

Het werd uiteindelijk toch vreselijk spannend.

2018.04.03

Poster for The Ritual

The Ritual

5.0

2017, Horror

Spijtig genoeg is de ontknoping niet van hetzelfde niveau als de inleiding.

2018.04.03

Poster for Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the Jungle

7.0

2017, Adventure, Fantasy, Action, Comedy

Misschien iets te voorspelbaar maar toch hilarisch op sommige momenten.

2018.04.03

Poster for The Shape of Water

The Shape of Water

6.0

2017, Fantasy, Drama, Love

Zonder twijfel is Guillermo del Toro een meester in visualiseren en een ware visionair. Maar telkens blijf ik op mijn honger zitten.

2018.03.31

Poster for Jack Goes Home

Jack Goes Home

7.0

2016, Drama, Horror, Suspense

De psychologische chaos is een constante in deze film.

2018.03.31

Poster for Personal Shopper

Personal Shopper

3.0

2016, Drama, Suspense, Mystery

Nee, ik en Kirsten Stewart. Dat komt nooit goed!

2018.03.25

Poster for Marrowbone

Marrowbone

7.0

2017, Drama, Horror, Suspense, Mystery

Het is zeker geen baanbrekende film maar toch de moeite waard om eens te kijken.

2018.03.25

Poster for Braven

Braven

5.0

2018, Drama, Action

Echt slecht is Braven nu ook weer niet. Maar je wordt ook niet omvergeblazen door deze clichématige actiefilm.

2018.03.25

Poster for Marauders

Marauders

4.0

2016, Action, Suspense, Crime

De enige waar ik toch eventjes van genoten heb is Christopher Meloni als FBI agent Montgomery.

2018.03.23

Poster for Cold Skin

Cold Skin

4.0

2017, Horror, Suspense, Science fiction

Het verhaal is niet echt overweldigend en neigt naar het repetitieve na verloop van tijd.

2018.03.23

Poster for Better Watch Out

Better Watch Out

7.0

2017, Horror, Suspense

Ingenieus, verrassend en op zijn minst briljant te noemen.

2018.03.20

Poster for Murder on the Orient Express

Murder on the Orient Express

6.0

2017, Drama, Crime, Mystery

Spannend? Tja, voor mij niet in ieder geval.

2018.03.09

Poster for Entanglement

Entanglement

7.0

2018, Drama, Comedy, Love

Gewoonweg verrukkelijk en een charmant overkomende film.

2018.03.09

Poster for Jigsaw

Jigsaw

5.0

2017, Horror, Suspense, Crime, Mystery

Een kijkbeurt waardig. Maar als er nog een vervolg aan gebreid wordt, ga ik toch gewoonweg passen.

2018.03.01

Poster for Beyond Skyline

Beyond Skyline

5.0

2017, Horror, Action, Science fiction

Voor de fervente SF liefhebbers is dit zeker de moeite waard om eens te bekijken.

2018.03.01

Poster for Acts of Violence

Acts of Violence

2.0

2018, Action, Crime

Geloof me vrij. Je zal niks missen als je deze waardeloze film niet kijkt.

2018.02.25

Poster for Suburbicon

Suburbicon

5.0

2017, Drama, Suspense, Crime, Mystery

Al bij al vond ik de film niet echt spectaculair en het onderwerp niet subtiel genoeg.

2018.02.21

Poster for Happy Death Day

Happy Death Day

5.0

2017, Horror, Suspense, Mystery

Echt een film om samen met enkele vrienden te bekijken op een Halloween-avond. Niet meer en niet minder/...

2018.02.21

Poster for Devil's Gate

Devil's Gate

4.0

2017, Horror, Suspense, Science fiction

Zo’n film waar het verhaal niet echt overeenkomt met het uitzicht als het over kwaliteit gaat. Spijtig, want het had potentieel.

2018.02.12

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit