Movie reviews of Pluymers Peter

These are all the movies and series that Pluymers has reviewed. Read more at: Mening van een Filmfreak.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 203 / 203

Options

Poster for Once Upon a Time in Venice

Once Upon a Time in Venice

5

Deze licht-komische actieprent is toch een klein beetje een verademing.

2017.09.29

2017

Poster for Before I Fall

Before I Fall

7

Het is misschien een beetje overdreven moralistisch wijsvingergezwaai, maar uiteindelijk is het ook een waarheid als een koe.

2017.09.29

2017

Poster for Alien: Covenant

Alien: Covenant

3

Het lijkt wel alsof alleen het commerciƫle dan nog telt.

2017.09.29

2017

Poster for Bushwick

Bushwick

4

Het is niets speciaals maar het is geen overlevingsoefening als je de gehele film uitkijkt.

2017.09.28

2017

Poster for Realive

Realive

7

Een boeiende en tegelijkertijd emotionele film.

2017.09.18

2017

Poster for Beacon Point

Beacon Point

5

Er is toch een enigszins spannende sfeer en er zijn schitterende beeldfragmenten te bewonderen...

2017.09.15

2017

Poster for Unlocked

Unlocked

5

Een zoveelste spionage-thriller die voor kortstondig vermaak zorgt maar uiteindelijk in de vergetelheid zal geraken.

2017.09.14

2017

Poster for We Go On

We Go On

7

Een fascinerend bovennatuurlijk verhaal zonder bloederige toestanden en hartkloppingen-bezorgende schrikeffecten.

2017.09.08

2017

Poster for Mine

Mine

6

Toch slaagde deze film er wonderwel in mijn aandacht te behouden.

2017.09.04

2017

Poster for Bad Frank

Bad Frank

5

Niet echt slecht. Maar je kan het ook niet echt een topfilm noemen.

2017.08.31

2017

Poster for Remember

Remember

7

Vooral het onthutsende en verrassende einde zal een blijvende indruk nalaten.

2017.08.28

2017

Poster for King Arthur: Legend of the Sword

King Arthur: Legend of the Sword

8

Een helse rollercoaster die als een pletwals over je heen raast.

2017.08.28

2017

Poster for The Ice Cream Truck

The Ice Cream Truck

3

Een oersaaie would-be slasher.

2017.08.18

2017

Poster for The Void

The Void

5

Ik bevind me denk ik redelijk centraal qua opinie over dit bizar schouwspel.

2017.08.16

2017

Poster for Security

Security

5

Spijtig genoeg komt het nogal kinderachtig over bij momenten.

2017.08.16

2017

Poster for Dunkirk

Dunkirk

8

Een episch oorlogsverhaal.

2017.08.09

2017

Poster for Pete's Dragon

Pete's Dragon

7

Missie geslaagd Disney!

2017.08.09

2017

Poster for The Bad Batch

The Bad Batch

6

Voor mij een meer dan geslaagde film.

2017.08.02

2017

Poster for All Nighter

All Nighter

3

Zou een perfecte komedie zijn, mits de aanwezigheid van enige humor.

2017.08.02

2017

Poster for The Lazarus Effect

The Lazarus Effect

4

Een flauw afkooksel van andere films waarbij het laten verrijzen van overledenen het centrale onderwerp is.

2017.08.02

2017

Poster for Revolt

Revolt

7

Het acteren was verre van slecht, de speciale effecten zien er behoorlijk uit en de videobewerking is behoorlijk.

2017.08.02

2017

Poster for Beauty and the Beast

Beauty and the Beast

7

Sprookjesachtig, gedetailleerd en fascinerend.

2017.07.30

2017

Poster for The White King

The White King

6

Qua sfeer is het een geslaagde film.

2017.07.30

2017

Poster for John Wick: Chapter 2

John Wick: Chapter 2

6

Interessant? Ja. Noodzakelijk? Nee, niet echt.

2017.07.23

2017

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit