Movie reviews of Pluymers Peter

These are all the movies and series that Pluymers has reviewed. Read more at: Mening van een Filmfreak.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 203 / 203

Options

Poster for Once Upon a Time in Venice

Once Upon a Time in Venice

5.0

2017, Action, Comedy, Suspense, Mystery

Deze licht-komische actieprent is toch een klein beetje een verademing.

2017.09.29

Poster for Before I Fall

Before I Fall

6.5

2017, Drama, Suspense, Mystery

Het is misschien een beetje overdreven moralistisch wijsvingergezwaai, maar uiteindelijk is het ook een waarheid als een koe.

2017.09.29

Poster for Alien: Covenant

Alien: Covenant

3.0

2017, Horror, Suspense, Science fiction

Het lijkt wel alsof alleen het commerciƫle dan nog telt.

2017.09.29

Poster for Bushwick

Bushwick

4.0

2017, Action, Suspense

Het is niets speciaals maar het is geen overlevingsoefening als je de gehele film uitkijkt.

2017.09.28

Poster for Realive

Realive

7.0

2016, Science fiction

Een boeiende en tegelijkertijd emotionele film.

2017.09.18

Poster for Beacon Point

Beacon Point

5.0

2016, Suspense

Er is toch een enigszins spannende sfeer en er zijn schitterende beeldfragmenten te bewonderen...

2017.09.15

Poster for Unlocked

Unlocked

5.0

2017, Action, Suspense

Een zoveelste spionage-thriller die voor kortstondig vermaak zorgt maar uiteindelijk in de vergetelheid zal geraken.

2017.09.14

Poster for We Go On

We Go On

7.0

2016, Drama, Horror, Suspense

Een fascinerend bovennatuurlijk verhaal zonder bloederige toestanden en hartkloppingen-bezorgende schrikeffecten.

2017.09.08

Poster for Mine

Mine

6.0

2016, Suspense, War

Toch slaagde deze film er wonderwel in mijn aandacht te behouden.

2017.09.04

Poster for Bad Frank

Bad Frank

5.0

2017, Drama, Suspense

Niet echt slecht. Maar je kan het ook niet echt een topfilm noemen.

2017.08.31

Poster for Remember

Remember

7.0

2015, Drama, Suspense

Vooral het onthutsende en verrassende einde zal een blijvende indruk nalaten.

2017.08.28

Poster for King Arthur: Legend of the Sword

King Arthur: Legend of the Sword

8.0

2017, Fantasy, Drama, Action

Een helse rollercoaster die als een pletwals over je heen raast.

2017.08.28

Poster for The Ice Cream Truck

The Ice Cream Truck

3.0

2017, Horror, Comedy, Suspense

Een oersaaie would-be slasher.

2017.08.18

Poster for The Void

The Void

5.0

2016, Horror, Science fiction, Mystery

Ik bevind me denk ik redelijk centraal qua opinie over dit bizar schouwspel.

2017.08.16

Poster for Security

Security

5.0

2017, Action

Spijtig genoeg komt het nogal kinderachtig over bij momenten.

2017.08.16

Poster for Dunkirk

Dunkirk

8.0

2017, Drama, Action, History, Suspense, War

Een episch oorlogsverhaal.

2017.08.09

Poster for Pete's Dragon

Pete's Dragon

6.5

2016, Adventure, Fantasy

Missie geslaagd Disney!

2017.08.09

Poster for The Bad Batch

The Bad Batch

6.0

2017, Drama, Horror, Suspense

Voor mij een meer dan geslaagde film.

2017.08.02

Poster for All Nighter

All Nighter

3.0

2017, Comedy

Zou een perfecte komedie zijn, mits de aanwezigheid van enige humor.

2017.08.02

Poster for The Lazarus Effect

The Lazarus Effect

4.0

2015, Horror, Suspense

Een flauw afkooksel van andere films waarbij het laten verrijzen van overledenen het centrale onderwerp is.

2017.08.02

Poster for Revolt

Revolt

7.0

2017, Action, Science fiction

Het acteren was verre van slecht, de speciale effecten zien er behoorlijk uit en de videobewerking is behoorlijk.

2017.08.02

Poster for Beauty and the Beast

Beauty and the Beast

7.0

2017, Fantasy, Love

Sprookjesachtig, gedetailleerd en fascinerend.

2017.07.30

Poster for The White King

The White King

6.0

2017, Drama, Science fiction

Qua sfeer is het een geslaagde film.

2017.07.30

Poster for John Wick: Chapter 2

John Wick: Chapter 2

6.0

2017, Action, Suspense, Crime

Interessant? Ja. Noodzakelijk? Nee, niet echt.

2017.07.23

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit