Movie reviews of Pluymers Peter

These are all the movies and series that Pluymers has reviewed. Read more at: Mening van een Filmfreak.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 313 / 313

Options

Poster for Pyewacket

Pyewacket

5

En ondanks dat het griezelgehalte van laag niveau is, vond ik de dynamiek uitermate geslaagd.

21 october

21 oct

Poster for Adrift

Adrift

7

Hun liefdesrelatie leek overtuigend en realistisch. Geen nep-aanvoelende momenten.

2018.10.04

2018

Poster for The Meg

The Meg

4

Een mega tegenvaller.

2018.09.29

2018

Poster for What Still Remains

What Still Remains

5

Is geen spannende film met zenuwslopende confrontaties en gevechten op leven en dood. Het is eerder een sociodrama...

2018.09.29

2018

Poster for Mara

Mara

4

Voor de doorgewinterde horrorfanaat is het eigenlijk redelijk slaapverwekkend...

2018.09.29

2018

Poster for The Night Eats the World

The Night Eats the World

7

Een originele film met een unieke kijk op het zombie-genre.

2018.09.26

2018

Poster for Traffik

Traffik

4

Als men zich gehouden had aan het idee om een ontluisterende film te maken over mensenhandel, dan was het misschien nog interessant geweest.

2018.09.23

2018

Poster for Zoe

Zoe

7.5

Een prachtfilm en een verademing na een aantal minder geslaagde films.

2018.09.18

2018

Poster for A Quiet Place

A Quiet Place

9

Deze briljante film is een regelrechte nagelbijter en zal je bloed doen stollen op bepaalde momenten.

2018.09.17

2018

Poster for A Prayer Before Dawn

A Prayer Before Dawn

7

Geen lolletje om naar te kijken en zal zeker nog rondspoken in je hoofd de dagen nadien.

2018.09.10

2018

Poster for Upgrade

Upgrade

9

Mijn advies is dus om deze uiterst entertainende cyberpunk SF te gaan bekijken zo gauw je de kans ziet. Doen!

2018.09.02

2018

Poster for Pacific Rim: Uprising

Pacific Rim: Uprising

3

Om eerlijk te zijn had ik soms het gevoel dat ik een modernere versie van de Power Rangers aan het kijken was.

2018.08.22

2018

Poster for Don't Hang Up

Don't Hang Up

6

Ondanks het tempo slaagt men er toch in om de spanning geleidelijk aan op te drijven.

2018.08.22

2018

Poster for The Hollow Child

The Hollow Child

4

Heeft zijn goede en slechte kanten. Maar waar het helemaal niet in slaagt, is om te zorgen voor een griezelig of angstaanjagende sfeer.

2018.08.18

2018

Poster for Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War

7

Chapeau voor de makers om dit heterogeen mengsel van personages om te vormen tot een kleurrijk geheel. Zeker niet een eenvoudige taak.

2018.08.17

2018

Poster for You Were Never Really Here

You Were Never Really Here

8

De film is meer een karakterstudie dan simpelweg een wraakfilm. Het is het soort film dat onder de huid kruipt.

2018.08.17

2018

Poster for Future World

Future World

2

Een slordig en oppervlakkig gemaakte film die zo ridicuul overkomt dat het zelfs niet meer grappig is.

2018.08.17

2018

Poster for Downsizing

Downsizing

7

Ik vond vooral het romantisch gedeelte nogal geforceerd overkomen. Maar verder vond ik het toch een aangename film.

2018.08.03

2018

Poster for The Commuter

The Commuter

5

Een beetje Non-Stop en een dwarsdoorsnede van alle Taken episodes, dat zich dan afspeelt op een trein.

2018.08.03

2018

Poster for How It Ends

How It Ends

4

Verder sloeg deze would-be dystopische film de bal compleet mis. Het is niet echt een rijkelijke aanvulling voor dit welbekende genre.

2018.08.03

2018

Poster for Submergence

Submergence

5

Uiteindelijk vond ik de verhaallijn in deze potpourri van romantiek en drama redelijk graatmager.

2018.08.03

2018

Poster for Euthanizer

Euthanizer

7

Een wrede en smerige film.

2018.08.02

2018

Poster for 12 Strong

12 Strong

6

12 Strong is zeker spannend te noemen, bevat een hele resem actierijke scènes en toont op een overduidelijke manier hoe chaotisch de politieke situatie in dat land is.

2018.07.22

2018

Poster for 10 x 10

10 x 10

4

Dat 10X10 niet aan de verwachtingen beantwoorde, is volgens mij niet te wijten aan het acteerwerk zelf. Ik denk eerder dat het script aan de basis ligt van deze teleurstelling.

2018.07.22

2018

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit