Movie reviews of Pluymers Peter

These are all the movies and series that Pluymers has reviewed. Read more at: Mening van een Filmfreak.

Number of movie reviews: 382 / 382

Options

Eerlijk gezegd vond ik deze film op veel vlakken origineel. Review

7.0

List

Rate

2019-01-22

2019

Bird Box liet op mij een verpletterende indruk na. Het was niet dusdanig spannend dat ik mijn ogen wou bedekken. Maar het scheelde niet veel! Een echte aanrader dus. Review

9.0

List

Rate

2019-01-06

2019

Het zag er misschien wel visueel piekfijn en uiterst verzorgd uit, maar zo betoverend als pakweg Harry Potter werd het nooit. Review

4.0

List

Rate

2019-01-06

2019

Jonathan is een interessante en fascinerende indie-SF. Review

8.0

List

Rate

2019-01-06

2019

Ondanks dat er soms prachtige beelden te bewonderen vallen en je het verhaal hoogst origineel kan noemen, valt het al bij al tegen. Review

5.0

List

Rate

2019-01-06

2019

Rampzalig was het niet maar doorgewinterde horror-fanaten zullen er nogal meewarig naar kijken. Review

6.0

List

Rate

2018-12-27

2018

. Maar hou je van een beetje suspense, een tikkeltje horror en heidense godsdiensttaferelen, dan is deze folk-horror film zeker je ding. In ieder geval één van de betere Netflix producties tot nu toe. Review

7.0

List

Rate

2018-12-24

2018

Op psychologisch vlak kan je deze film een succes noemen. Het SF-gedeelte, dat zich naar het einde toe ontvouwt, vond ik echter minder geslaagd. Review

5.0

List

Rate

2018-12-24

2018

Ondermaats acteren, een belachelijke verhaallijn en een monster dat amper in beeld komt. Review

1.0

List

Rate

2018-11-29

2018

Zeker geen al te beste film. Review

3.0

List

Rate

2018-11-27

2018

Een wansmakelijk oord vol smerigheden en bloedstollende rekwisieten. Spijtig genoeg is dat ook het enige wat ik me zal herinneren van deze gemiddelde film. Review

5.0

List

Rate

2018-11-19

2018

Gewoon middelmatige brol met superhelden. Review

3.0

List

Rate

2018-11-15

2018

Maar buiten enkele mooie natuuropnames en momenten waarin de dialoog interessant leek, is het allemaal betrekkelijk saai en eentonig. Review

3.0

List

Rate

2018-11-10

2018

Spijtig genoeg zijn de personages een beetje clichématig. Review

6.0

List

Rate

2018-11-10

2018

Zeker geen actierijke en avontuurlijke blockbuster maar wel een interessante film die toont hoe personen met een afwijking functioneren in onze maatschappij. Review

7.0

List

Rate

2018-11-10

2018

Voor de verstokte SF liefhebbers is dit toch wel een aanrader. Review

6.0

List

Rate

2018-11-10

2018

Een middelmatige film. Review

5.0

List

Rate

2018-11-05

2018

Te beperkt, te goedkoop en te oppervlakkig. Review

3.0

List

Rate

2018-11-05

2018

Het leek soms wel een Shakespeareaans toneelstuk waarbij men gebruik maakt van weloverwogen woorden in een subtiele dialoog. Ik had noot gedacht een conversatie op zich, me zo zou boeien. Review

7.0

List

Rate

2018-10-30

2018

Ik vond het zelfs op bepaalde momenten ronduit oersaai. Ondanks de sterrencast was het op acteergebied soms zelfs lachwekkend. Review

2.0

List

Rate

2018-10-30

2018

Een simpele, derderangs film... Review

4.0

List

Rate

2018-10-21

2018

En ondanks dat het griezelgehalte van laag niveau is, vond ik de dynamiek uitermate geslaagd. Review

5.0

List

Rate

2018-10-21

2018

Hun liefdesrelatie leek overtuigend en realistisch. Geen nep-aanvoelende momenten. Review

7.0

List

Rate

2018-10-04

2018

Een mega tegenvaller. Review

4.0

List

Rate

2018-09-29

2018

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English