Movie reviews of Axel Karsdorp

These are all the movies and series that Axel has reviewed. Read more at: Filmdomein.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 384 / 384

Options

Poster for Annabelle Comes Home

Annabelle Comes Home

7

Annabelle Comes Home kent een prettige spanningsopbouw, maar levert in het vervolg van de film in op de geloofwaardigheid. Het is altijd fijn als een horrorfilm geen goedkope trucjes nodig heeft om de kijker aan het griezelen te krijgen. Wat ook goed werkt is dat het verhaal vrij eenvoudig is van opzet. Toch is het jammer dat de film veel teveel verschillende personages wil introduceren aan de kijker als de remmen eenmaal losgaa...

8 november

8 nov

Poster for The Secret Life of Pets 2

The Secret Life of Pets 2

6

Huisdiergeheimen 2 is een herhaling van zetten, die ondanks weinig vernieuwing zijn doelgroep zeker een groot plezier zal doen.

4 november

4 nov

Poster for Charlie's Angels

Charlie's Angels

6

Toch is de actie zeer kleurrijk te noemen, iets wat ook geldt voor de locaties, heeft de film een heerlijke soundtrack en leuke bijrollen.

29 october

29 oct

Poster for Brightburn

Brightburn

7

Brightburn geeft een aangename draai aan een superhelden oorsprongsverhaal, maar verzuimt helaas wel om het onderste uit de kan te halen.

22 october

22 oct

Poster for Child's Play

Child's Play

6

Child’s Play is een aardige poging om een doodgebloede franchise weer nieuw leven in te blazen.

18 october

18 oct

Poster for Greta

Greta

4

Greta is een matig geschreven psychologische thriller die eigenlijk geen eer doet aan het aanwezige talent. Het is dan ook vooral te danken aan Chloë Grace Moretz dat de film nog enigszins het aankijken waard is.

17 october

17 oct

Poster for Coureur

Coureur

8

Coureur laat op treffende wijze de donkere kant van het wielrennen aan het begin van deze eeuw zien. Regisseur Mercken schetst een authentiek beeld, wat niet zo gek is gezien zijn eigen voorgeschiedenis.

3 october

3 oct

Poster for Vox Lux

Vox Lux

4

Niet alleen zijn de liedjes niet pakkend genoeg, dit geldt ook voor de concertbeelden en daarnaast geeft Natalie Portman als belangrijkste gezicht van de film niet thuis.

2 october

2 oct

Poster for John Wick: Chapter 3 - Parabellum

John Wick: Chapter 3 - Parabellum

9

John Wick 3: Parabellum is een vrijwel plotloze actiefilm, die de lat in dit genre op ongekende hoogte weet te leggen.

1 october

1 oct

Poster for Maurice

Maurice

8

Niet alleen zien we prachtige locaties en sterk acteerwerk, ook is de film een sterke studie van klassenverschillen aan het begin van de vorige eeuw.

30 september

30 sep

Poster for Dark Phoenix

Dark Phoenix

5

X-Men: Dark Phoenix blinkt uit in degelijkheid, maar mist enige creativiteit en gewoonweg de impact om dit slotakkoord te bieden wat de reeks verdient.

27 september

27 sep

Poster for Red Joan

Red Joan

4

Red Joan is een film die aan elkaar hangt van verkeerde keuzes.

23 september

23 sep

Poster for Dumbo

Dumbo

7

Dumbo is een bovengemiddelde live-action remake die ondanks zijn tekortkomingen in de lucht wordt gehouden door de visuele kunde van Tim Burton.

2 september

2 sep

Poster for At Eternity's Gate

At Eternity's Gate

7

At Eternity’s Gate laat op meeslepende wijze de tragische laatste jaren van Van Gogh tot leven komen, waarbij Dafoe de acteur blijkt die de taal van de kunstenaar het beste spreekt.

27 august

27 aug

Poster for Wonder Park

Wonder Park

6

Wonder Park is een kleurrijke animatiefilm, die worstelt met een misplaatste depressie gezien de doelgroep. Lef is zeker niet hetgeen dat ontbreekt aan Wonder Park.

21 august

21 aug

Poster for The Curse of La Llorona

The Curse of La Llorona

4

The Curse of Llorona verzandt in een overschot aan losse eindjes en gebrek aan logica.

19 august

19 aug

Poster for Once Upon a Time... in Hollywood

Once Upon a Time... in Hollywood

9

Once Upon a Time in Hollywood is een sprookje zoals alleen Tarantino hem kan vertellen. Werkelijk alle elementen kloppen. Het schrijfwerk is van grote klasse, de heerlijk gekozen soundtrack staat volledig in dienst van de film en de acteurs presteren op de top van hun kunnen.

17 august

17 aug

Poster for The Aftermath

The Aftermath

6

The Aftermath heeft voldoende potentie, maar komt door een vlak script maar niet tot leven. De gekozen achtergrond, met een platgebombardeerd Hamburg, is indrukwekkend, maar krijgt eigenlijk niet de aandacht die het verdient.

16 august

16 aug

Poster for Cats

Cats

4

Cats: op zoek naar Kattopia biedt enerzijds leuk vermaak voor de doelgroep, maar is anderzijds ook weinig meer dan een rip off van Finding Nemo met soms alarmerende situaties om aan de doelgroep te tonen.

14 august

14 aug

Poster for Alita: Battle Angel

Alita: Battle Angel

5

Alita: Battle Angel 4K is een wat vlakke futuristische sciencefictionfilm, die zich vooral lijkt te richten op een jeugdige doelgroep.

13 august

13 aug

Poster for The Clovehitch Killer

The Clovehitch Killer

7

The Clovehitch Killer is een sterke kleine thriller over een seriemoordenaar, maar dan gezien door de ogen van een tienerzoon. Zeker, de film mist wat kansen om echt in de roos te schieten, maar een intrigerend uitgangspunt mist zeker zijn uitwerking niet.

30 july

30 jul

Poster for Us

Us

8

Opnieuw een rake horrorfilm van Jordan Peele, welke weinig onderdoet voor zijn sterke debuut. Net als in Get Out weet Peele hier een intelligente horrorfilm te presenteren, die hij weet te combineren met enkele maatschappelijke boodschappen.

29 july

29 jul

Poster for The Lego Movie 2: The Second Part

The Lego Movie 2: The Second Part

7

The Lego Movie 2 is een onderhoudend vervolg dat weliswaar de frisheid van zijn voorganger mist, maar zeker laat zien dat er nog genoeg te genieten valt in het Lego-universum.

24 july

24 jul

Poster for Time Freak

Time Freak

6

Time Freak is een aardige jongerenvariant op een vrij uitgekauwd tijdreisthema. Waar Butterfield zichzelf opnieuw heel erg in de weg lijkt te zitten, maakt Turner nog het beste van haar rol.

28 june

28 jun

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit