Movie reviews of Pel Laurens

These are all the movies and series that Pel has reviewed. Read more at: FilmGeek.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 108 / 108

Options

Poster for Unlocked

Unlocked

10

2017, Action, Suspense

Er zit naast een goede dosis spanning en actie toch nog een vleugje humor in de film verwerkt.

2017.05.09

Poster for Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2

10

2017, Adventure, Action, Comedy, Science fiction

Het verhaal sleept je mee, pakt je vast en doet wat met je. Een echte must-see.

2017.05.03

Poster for The Fate of the Furious

The Fate of the Furious

8.0

2017, Adventure, Action, Suspense, Crime

De actie is nog steeds net zo goed, het verhaal zit er in als is dat nog steeds maar bijzaak.

2017.04.23

Poster for Kong: Skull Island

Kong: Skull Island

8.0

2017, Adventure, Fantasy, Action

Ziet er visueel goed uit, zit humor in en word op geen moment saai.

2017.04.11

Poster for Raw

Raw

8.0

2017, Drama, Horror

Perfect opgebouwd om van te kunnen genieten.

2017.04.05

Poster for X-Men Origins: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine

6.0

2009, Adventure, Action, Suspense, Science fiction

Helaas is er van goede karakteruitwerking geen sprake...

2017.03.13

Poster for Justice League Dark

Justice League Dark

8.0

2017, Fantasy, Animation, Action, Suspense, Science fiction

De animated film doet de karakters goed, en hun achtergrond word mooi onderbouwd...

2017.03.01

Poster for Jackie

Jackie

8.0

2016, Drama, History

Natalie Portman speelt een sterke Jacqueline Kennedy en grijpt je stevig vast...

2017.02.28

Poster for Fifty Shades Darker

Fifty Shades Darker

8.0

2017, Drama, Love

Dakota Johnson maakt Fifty Shades Darker nog net de moeite waard om hem helemaal uit te zitten.

2017.02.15

Poster for Take the 10

Take the 10

6.0

2017, Comedy

Een goede poging in het maken van een goede comedy.

2017.02.06

Poster for Ocean's Eleven

Ocean's Eleven

8.0

2001, Suspense, Crime

Als de sterrencast zo duidelijk het plezier in de film heeft, dan krijgt het publiek dit automatisch ook.

2017.01.26

Poster for The Founder

The Founder

8.0

2016, Drama, History

Het verhaal word perfect van begin tot einde uitgeschreven, en is goed te volgen.

2017.01.25

Poster for The Grand Budapest Hotel

The Grand Budapest Hotel

8.0

2014, Drama, Comedy

Een film vol met humor, die langzaam door het verhaal beweegt.

2017.01.21

Poster for xXx: Return of Xander Cage

xXx: Return of Xander Cage

8.0

2017, Adventure, Action, Crime

Het verhaal dat mee loopt is leuk, maar de actie en stunts zijn echt een pareltje voor het oog.

2017.01.19

Poster for The Windmill Massacre

The Windmill Massacre

8.0

2016, Drama, Horror

Ik vind het eigenlijk een goede film.

2017.01.17

Poster for Brimstone

Brimstone

10

2016, Western, Suspense, Mystery

De dreiging die je voelt is er continu, soms door kleine hints, soms door de muziek en soms door de scènes.

2017.01.07

Poster for The History of Love

The History of Love

6.0

2016, Fantasy, Drama, Love

De vele verhaallijnen maakte het voor mij een best moeilijke film, maar wel een met een mooi verhaal.

2017.01.03

Poster for Assassin's Creed

Assassin's Creed

6.0

2016, Adventure, Action, Science fiction

Ik miste regelmatig de uitleg wat er nou daadwerkelijk gebeurde in de film.

2017.01.03

Poster for Captain America: The First Avenger

Captain America: The First Avenger

8.0

2011, Adventure, Action, Science fiction

Zit vol met actie, en voor zowel de mensen die van oorlog films, sci-fi of superhelden films dan is deze film best wel goed te doen.

2017.01.02

Poster for White Rabbit Project

White Rabbit Project

10

2016

Als je van Mythbusters hield dan ga je dit zeker leuk vinden.

2016.12.27

Poster for 12 Dates of Christmas

12 Dates of Christmas

6.0

2011, Fantasy, Comedy, Love

Zit vol met kerstkleding maar ook met grappige momenten en soms zelfs even romantische momenten.

2016.12.24

Poster for Rogue One: A Star Wars Story

Rogue One: A Star Wars Story

8.0

2016, Adventure, Action, Science fiction

Een heel origineel verhaal...

2016.12.14

Poster for True Memoirs of an International Assassin

True Memoirs of an International Assassin

4.0

2016, Action, Comedy

Zit vol met platte grappen, clichés en acties die je van kilometers ver ziet aankomen.

2016.11.25

Poster for The Ridiculous 6

The Ridiculous 6

6.0

2015, Comedy, Western

Het publiek dat van Adam Sandler houdt zal deze film kunnen waarderen.

2016.11.24

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit