Movie reviews of Pel Laurens

These are all the movies and series that Pel has reviewed. Read more at: FilmGeek.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 112 / 112

Options

Poster for Captain America: Civil War

Captain America: Civil War

8

Over het algemeen is het een zeer goede film, echter op sommige moment voelt het een beetje aan als een rommeltje.

2016.05.25

2016

Poster for X-Men: Apocalypse

X-Men: Apocalypse

10

Een goede opvolger van de eerdere X-Men films.

2016.05.18

2016

Poster for Regression

Regression

4

De dialogen zijn zwak, en de karakters zijn oppervlakkig.

2016.05.15

2016

Poster for I Am Wrath

I Am Wrath

2

Maar een echt goede film, met een sterk script en klasse actie. Nee, dat is I Am Wrath niet.

2016.05.13

2016

Poster for Midnight Special

Midnight Special

10

Het verhaal neemt je mee, maar blijft ook dermate geheimzinnig dat je het niet anders kan dan te blijven kijken.

2016.05.12

2016

Poster for The Trust

The Trust

4

Het nadeel is dat de film je nergens brengt.

2016.05.11

2016

Poster for 10 Cloverfield Lane

10 Cloverfield Lane

6

Een goede thriller.

2016.05.10

2016

Poster for Triple 9

Triple 9

4

Op zich goed, er had alleen veel meer gedaan kunnen worden met het verhaal.

2016.05.03

2016

Poster for Youth

Youth

6

Ik vond het op sommige momenten iets te lastig om mijn focus erbij te houden omdat hij toen net te langzaam ging.

2016.04.28

2016

Poster for London Has Fallen

London Has Fallen

6

De film is goed, maar de manier van werken van de terroristen is soms iets te belachelijk.

2016.04.14

2016

Poster for Racing Extinction

Racing Extinction

10

De feiten die worden uitgezet in de documentaire worden goed onderbouwd en begrijpelijk neergezet.

2016.04.12

2016

Poster for The Night Before

The Night Before

8

Zit aan elkaar vol met komische momenten...

2016.04.10

2016

Poster for Full Contact

Full Contact

6

Voor de mensen die van oorlogs-drama houden is dit niet de film. Maar als drama film is het zeker goed gelukt.

2016.03.31

2016

Poster for As Above, So Below

As Above, So Below

6

Het verhaal is wel okay, maar er had meer kunnen gebeuren met de omgeving.

2016.03.17

2016

Poster for The Forest

The Forest

8

Heeft een aantal goede schrikmomenten in de film zitten, en het verteld een goed verhaal als psychologische horror.

2016.03.06

2016

Poster for Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

10

J.J Abrams doet het goed met de mix van een nieuw verhaal, de oude verhalen, nieuwe gezichten en vooral ook de oude gezichten.

2016.01.13

2016

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit