Movie reviews of Rick Schuttinga

These are all the movies and series that Rick has reviewed. Read more at: De Filmrecensent.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 556 / 556

Options

Poster for Clash

Clash

6

De manier is origineel, de uitvoering mist een punch.

2016.10.08

2016

Poster for Remainder

Remainder

10

De film is bizar, en toch zo dichtbij. Ziet er vreemd uit, maar voelt indringend vertrouwd.

2016.10.08

2016

Poster for My Life as a Zucchini

My Life as a Zucchini

8

Het is een mooi verhaal. Geen poespas, geen breinbreker, gewoon vlot vertelt in een uur...

2016.10.08

2016

Poster for Tonio

Tonio

9

Wat zo bewonderenswaardig goed is aan Tonio is de opbouw...

2016.10.08

2016

Poster for Toni Erdmann

Toni Erdmann

10

Je hebt nog nooit zo'n bizar grappige komedie gezien zónder flauw te zijn.

2016.10.08

2016

Poster for Snowden

Snowden

5

Juist door de focus op het verkeerde onderdeel te leggen is Snowden heel voorzichtig geworden.

2016.10.02

2016

Poster for I, Daniel Blake

I, Daniel Blake

7

Een mooie film en weet zeker pijnpunten aan te wijzen, maar kon diepgaander...

2016.10.02

2016

Poster for The Light Between Oceans

The Light Between Oceans

6

Voor de groep die zich gemakkelijk een traantje laat ontvallen is de film een aanrader.

2016.10.02

2016

Poster for Hell or High Water

Hell or High Water

8

Ben Foster speelt voortreffelijk, hij toont waarom hij de gedoodverfde acteur is als het gaat om gestoorde rollen.

2016.10.02

2016

Poster for Waterboys

Waterboys

8

Waaruit maar blijkt hoe goed muziek, personages en verhaal in de film één passend geheel vormen.

2016.10.02

2016

Poster for Riphagen The Untouchable

Riphagen The Untouchable

7

Spannend, maar het slot is zó langgerekt dat dit essentiële element daar is verdwenen.

2016.09.23

2016

Poster for Don't Breath

Don't Breath

7

Het verhaal lijkt soms redelijk ver te gaan, maar kijk je vanuit het oogpunt van alle betrokkenen dan zie je de realiteit.

2016.09.23

2016

Poster for The Magnificent Seven

The Magnificent Seven

6

Met toffe gunfights alleen maak je nog geen interessante western.

2016.09.23

2016

Poster for Neruda

Neruda

3

Er zijn te veel vragen voor een saai en traag middenstuk van flinke omvang.

2016.09.18

2016

Poster for Florence Foster Jenkins

Florence Foster Jenkins

8

Grappig en ontroerend én met achterliggende boodschap.

2016.09.18

2016

Poster for Complete Unknown

Complete Unknown

6

Een soort zoektocht zonder al te mysterieus te zijn.

2016.09.18

2016

Poster for Sully

Sully

8

De grote what ifs zijn visueel zeer indrukwekkend uit het brein van Sully gehaald en in zijn echte omgeving tot leven gebracht.

2016.09.18

2016

Poster for Alone in Berlin

Alone in Berlin

6

Echt spannend wil het dan ook niet worden, maar wat wil je met een tegenactie op schrift.

2016.09.18

2016

Poster for Perfect Strangers

Perfect Strangers

8

Een tafel met zeven vrienden en smartphone is genoeg om een interessante setting te creëren.

2016.09.18

2016

Poster for Blair Witch

Blair Witch

4

Spoel naar het eind en geniet, de rest is toch niks.

2016.09.16

2016

Poster for Adios amigos

Adios amigos

9

De casting van de vier hoofdrollen is perfect, hun fysieke en mentale reis treft doel bij iedere kijker.

2016.09.09

2016

Poster for Blood Father

Blood Father

6

De regisseur laat vragen onbeantwoord en dat is een plus.

2016.09.09

2016

Poster for The Infiltrator

The Infiltrator

7

Bij vlagen spannend, een typische Hollywood film als het gaat om Amerikaans succes tentoonspreiden.

2016.09.09

2016

Poster for Sausage Party

Sausage Party

6

De animatiefilm voor volwassenen, is verre van correct en juist dat is wat de film aantrekkelijk maakt.

2016.09.02

2016

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit