Movie reviews of Rick Schuttinga

These are all the movies and series that Rick has reviewed. Read more at: De Filmrecensent.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 548 / 548

Options

Poster for Interstellar

Interstellar

10

Het verhaal is weergaloos, ongekend spectaculair en adembenemend mooi.

2014.11.08

2014

Poster for The Skeleton Twins

The Skeleton Twins

8

Heerlijk genieten van een sterk staaltje acteren op de klanken van Nothing's Gonna Stop Us Now...

2014.11.08

2014

Poster for My Old Lady

My Old Lady

6

Ondanks dat de film soms wat saai is en richting het eind enigszins voorspelbaar, is de film tóch plezierig te noemen.

2014.11.08

2014

Poster for Gabriel

Gabriel

7

Een prachtig geacteerde sombere filmhuis.

2014.11.08

2014

Poster for The Salvation

The Salvation

7

Geen opsmuk, gewoon rechtlijnig, met voldoende spanning en een passende opbouw richting de verlossing.

2014.11.08

2014

Poster for Horns

Horns

7

De humor is zeer geslaagd en alleen al het kijken waard.

2014.11.03

2014

Poster for The Drop

The Drop

8

Een gelaagde drama-/misdaadfilm met een goed in elkaar stekend verhaal.

2014.10.27

2014

Poster for The Hundred-Foot Journey

The Hundred-Foot Journey

8

Voorspelbaar, maar verrassend genoeg op een manier die totaal niet storend is.

2014.10.26

2014

Poster for Fury

Fury

9

Duister, drukkend, onvoorspelbaar, grimmig en bruut.

2014.10.23

2014

Poster for A Walk Among the Tombstones

A Walk Among the Tombstones

6

Je blijft als kijker achter met een hoop losse eindjes.

2014.10.20

2014

Poster for The Judge

The Judge

9

Een vleugje romantiek, een snufje broederliefde en een diepgewortelde familieband.

2014.10.17

2014

Poster for Gemma Bovery

Gemma Bovery

6

Gaat van redelijk saai naar voldoende vermakelijk.

2014.10.13

2014

Poster for Wild Tales

Wild Tales

8

Als je denkt dat het niet gekker kan, gaan de makers net dat ene stapje verder.

2014.10.05

2014

Poster for Under the Skin

Under the Skin

1

Geen plot, geen clou, geen twists, geen uitleg. Gewoon saai. Héél saai.

2014.10.05

2014

Poster for Pride

Pride

9

Een heerlijke film met een positief einde - je pinkt gegarandeerd een traantje weg.

2014.10.05

2014

Poster for Mommy

Mommy

6

Het verhaal is somber, depressief zelfs. Goed geacteerd, dat zeker.

2014.10.05

2014

Poster for Whiplash

Whiplash

10

Ultiem genieten voor muziekliefhebbers, jazz connaisseurs, drum fanatici en iedereen die maar kan genieten van de ambitie van een ander.

2014.10.05

2014

Poster for Gone Girl

Gone Girl

9

Een uitstekende thriller die je bij de kladden grijpt en niet meer loslaat.

2014.10.03

2014

Poster for Miracle Monks

Miracle Monks

6

Een vermakelijke komedie, maar de film weet zijn kijkers helaas niet te ontroeren zoals De Marathon...

2014.09.29

2014

Poster for The Maze Runner

The Maze Runner

7

Het verhaal steekt goed in elkaar...

2014.09.26

2014

Poster for The Equalizer

The Equalizer

8

Langdradig? Misschien wel, al kan de film denk ik niet korter, zonder afbreuk te doen aan het verhaal.

2014.09.18

2014

Poster for Life of Crime

Life of Crime

5

De film is niet grappig, spannend of interessant.

2014.09.15

2014

Poster for The Prince

The Prince

4

Niemand staat op de juiste plaats...

2014.09.08

2014

Poster for As Above, So Below

As Above, So Below

6

Gelaagd zou ik niet willen zeggen, daarvoor is de film toch te simpel.

2014.09.05

2014

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit