Movie reviews of Rick Schuttinga

These are all the movies and series that Rick has reviewed. Read more at: De Filmrecensent.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 528 / 528

Options

Poster for The Square

The Square

8.5

2017, Drama

Zit boordevol grappige dialogen en bijzonder ongemakkelijke situaties.

2017.09.17

Poster for Woodshock

Woodshock

4.5

2017, Drama, Suspense

Alles aan Woodshock is prachtig; behalve de vertelling en de personages, toch wel een essentieel onderdeel.

2017.09.17

Poster for The Man with the Iron Heart

The Man with the Iron Heart

6.5

2017, Action, History, Suspense, War

Een prima oorlogsfilm die met focus stukken beter had kunnen zijn.

2017.09.17

Poster for It

It

9.0

2017, Drama, Horror, Suspense

Lijkt namelijk onschuldig, maar is bij vlagen fantastische horror, scènes die je niet graag aan je tiener voorschotelt...

2017.09.08

Poster for The Beguiled

The Beguiled

6.5

2017, Drama, Western

Een prima film, maar zeker geen hoogvlieger. Het geheel blijft realistisch braaf.

2017.09.08

Poster for Patti Cake$

Patti Cake$

8.0

2017, Drama

Dat tekent een goede soundtrack; wanneer film en muziek samen één geheel wordt.

2017.08.21

Poster for The Eyes of My Mother

The Eyes of My Mother

8.0

2016, Drama, Horror

Je gaat deze zwart-wit sferische thriller/horror zonder meer waarderen.

2017.08.11

Poster for Rodin

Rodin

4.5

2017, Drama, Love

De flow is uiterst vlak en er valt nauwelijks iets te beleven.

2017.08.11

Poster for Atomic Blonde

Atomic Blonde

8.0

2017, Action, Suspense, Mystery

Een actiefilm waarin personages er ook daadwerkelijk afgemat uitzien na een slopend gevecht...

2017.07.31

Poster for Valerian and the City of a Thousand Planets

Valerian and the City of a Thousand Planets

7.5

2017, Adventure, Action, Science fiction

Een spectaculaire prachtfilm.

2017.07.28

Poster for Paris Can Wait

Paris Can Wait

3.0

2016, Drama, Love

Technisch is deze film zo slecht, dat je nooit in het verhaal zal geraken.

2017.07.28

Poster for Dunkirk

Dunkirk

9.5

2017, Drama, Action, History, Suspense, War

Je kunt zeggen dat er weinig herkenning is, maar de afstandelijkheid draagt juist bij aan het sombere gevoel.

2017.07.21

Poster for Homo Sapiens

Homo Sapiens

8.0

2016, Documentary

Mooi én droevig. Het zet je aan het denken over hoe wij omgaan met (leef)ruimte, (bouw)stoffen en de natuur.

2017.07.21

Poster for Wakefield

Wakefield

5.0

2017, Drama

Een flinke domper, een teleurstellende slow cinema.

2017.07.21

Poster for Vincent

Vincent

8.0

2016, Drama, Comedy

Wat langdradig, maar gelukkig de gehele lengte hilarisch.

2017.07.17

Poster for Louise by the Shore

Louise by the Shore

6.0

2016, Animation

Mooi, maar met onvoldoende duiding.

2017.07.14

Poster for Una

Una

9.0

2017, Drama, Suspense

Een hoog continu spanningsniveau met goed gebruik van schrikeffecten: plotselinge overgangen, van stil naar abrupt kabaal.

2017.07.14

Poster for Wish Upon

Wish Upon

2.5

2017, Fantasy, Horror, Suspense

De nieuwste aanwinst in de alsmaar uitdijende groep van ondermaatse horrorfilms.

2017.07.14

Poster for The Swedish Theory of Love

The Swedish Theory of Love

6.0

2015, Documentary

Blijft aan de oppervlakte...

2017.07.11

Poster for Cars 3

Cars 3

6.0

2017, Adventure, Animation, Comedy

Met 7 kwartier film, een langdradig middenstuk en nauwelijks races is dit een kleine domper.

2017.07.08

Poster for Back to Burgundy

Back to Burgundy

7.5

2017, Drama, Comedy

Speelt op gevoel en doet dat goed. Een mooi portret van volgers, leiders en volgers die leiders worden.

2017.07.07

Poster for The Untamed

The Untamed

7.5

2016, Drama, Horror, Suspense, Science fiction

Tóch is de film smaakvol. Dit komt door de mysterie, de cinematografie en de vervreemdende soundtrack.

2017.06.30

Poster for Despicable Me 3

Despicable Me 3

6.0

2017, Animation, Action, Comedy

'gewoon' leuk. Niets meer, niets minder.

2017.06.25

Poster for Transformers: The Last Knight

Transformers: The Last Knight

5.5

2017, Adventure, Action, Suspense, Science fiction

Vermakelijk en soms zelfs grappig.

2017.06.23

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit