Movie reviews of Rick Schuttinga

These are all the movies and series that Rick has reviewed. Read more at: De Filmrecensent.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 524 / 524

Options

Poster for It Comes at Night

It Comes at Night

8.0

2017, Drama, Horror, Suspense, Mystery

Een realistisch post-apocalyptisch verhaal. Met geloofwaardige gebeurtenissen, wendingen en menselijke reacties.

2017.06.16

Poster for The Wall

The Wall

7.0

2017, Suspense, War

Niet puntje van je stoel spannend, maar voldoende boeiend.

2017.06.09

Poster for Brothers

Brothers

8.5

2017, Drama

Sterk in het weglaten, het duidelijke niet benadrukken. Mooie beelden, dromerig geschoten.

2017.06.09

Poster for Ha'har

Ha'har

7.5

2015, Drama

St het antwoord vinden in de details is zeer krachtig.

2017.06.06

Poster for Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

6.0

2017, Adventure, Fantasy, Action, Comedy

Flops of niet, Pirates of the Caribbean gaat onverstoord door.

2017.05.28

Poster for A Bag of Marbles

A Bag of Marbles

7.0

2017, Drama

Een ingetogen verhaal waarin niet spektakel centraal staat, maar vriendschap, familie en vrijheid.

2017.05.26

Poster for I Am Not Your Negro

I Am Not Your Negro

6.0

2017, Documentary

Moet je inzichten bieden, aan het denken zetten en tot actie oproepen, maar sec een maatschappelijk probleem aankaarten maakt niets direct een uitstekende film.

2017.05.26

Poster for Hounds of Love

Hounds of Love

8.0

2016, Drama, Horror, Crime

Prachtig camerawerk, treffende slow motions, uitstekende jaren '80 soundtrack en uitmuntende sound effects.

2017.05.09

Poster for The Circle

The Circle

6.0

2017, Drama, Suspense, Science fiction

Een gemiddelde film die je wél aan het denken weet te zetten over belangrijke onderwerpen...

2017.05.05

Poster for King Arthur: Legend of the Sword

King Arthur: Legend of the Sword

7.0

2017, Fantasy, Drama, Action

Een zeer vermakelijke blockbuster...

2017.05.01

Poster for The Lost City of Z

The Lost City of Z

4.5

2017, Adventure, Drama, Action, History

Een oersaaie film: The Lost City of Zzz.

2017.04.28

Poster for Get Out

Get Out

8.0

2017, Horror, Suspense, Mystery

De humor maakt de spanning wat losser en het zorgt voor een frisse combinatie.

2017.04.21

Poster for Molly

Molly

8.0

2017, Action, Science fiction

Een B-film, maar wel echt goed. Voor liefhebbers van het genre is dit een welkome verrassing die gegarandeerd voor vermaak zorgt.

2017.04.19

Poster for Song to Song

Song to Song

8.0

2017, Drama, Music, Love

Dromerige performance art, maar voldoende concreet om het begrijpelijk te houden en dus de schoonheid ervan te kunnen waarderen.

2017.04.17

Poster for The Boss Baby

The Boss Baby

7.5

2017, Animation, Comedy

Beoordeel je The Boss Baby echter alleen op humor dan is de score ruim voldoende.

2017.04.16

Poster for Girl Asleep

Girl Asleep

6.5

2016, Fantasy, Drama, Comedy

Mooie stijl, fantastisch decor en een juiste sfeer. De droom is echter te vaag, te lang, nietszeggend en werkt daardoor niet.

2017.04.15

Poster for The Cleanse

The Cleanse

5.5

2018, Fantasy, Drama, Comedy

Het verhaal klinkt aantrekkelijk, de poster ziet er gelikt uit en er is een goede cast samengesteld. Daar ligt het niet aan, wél aan de tamme uitvoering.

2017.04.15

Poster for Headshot

Headshot

6.5

2016, Action, Suspense

Eerste helft is top, de lange en inspiratieloze eindgevechten minder.

2017.04.15

Poster for My Father Die

My Father Die

5.0

2016, Drama, Action

Helaas is de actie niet intensief en bruut genoeg om te kunnen overtuigen.

2017.04.15

Poster for Berlin Syndrome

Berlin Syndrome

5.0

2017, Drama, Horror, Suspense, Mystery

Een saaie thriller...

2017.04.15

Poster for I Am Not a Serial Killer

I Am Not a Serial Killer

7.0

2016, Horror, Suspense

Weet wat voor film het wilt zijn, overdrijft niet en zal dus zeker niet teleurstellen.

2017.04.09

Poster for Hunt for the Wilderpeople

Hunt for the Wilderpeople

9.0

2016, Adventure, Drama, Comedy

Naast de fantastische grappen zit veel humor in talloze kleine dingen...

2017.03.20

Poster for Life, Animated

Life, Animated

7.5

2016, Documentary

Hoopvol, mooi en misschien zelfs een beetje magisch.

2017.03.19

Poster for The Birth of a Nation

The Birth of a Nation

6.0

2016, Drama

Te onverzorgd om echt indruk te kunnen maken. De spectaculaire ontknoping blijft tam en mist de verwachtte kracht.

2017.03.17

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit