Movie reviews of Rick Schuttinga

These are all the movies and series that Rick has reviewed. Read more at: De Filmrecensent.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 554 / 554

Options

Poster for The Killing of a Sacred Deer

The Killing of a Sacred Deer

9

Voor een psychologische thriller is in The Killing of a Sacred Deer verrassend veel humor te vinden.

2017.09.17

2017

Poster for The Party

The Party

8

Theater op het witte doek; dat is misschien wel de beste omschrijving van The Party met de spelers, het verhaal en de dialogen in de hoofdrol.

2017.09.17

2017

Poster for The Square

The Square

9

Zit boordevol grappige dialogen en bijzonder ongemakkelijke situaties.

2017.09.17

2017

Poster for Woodshock

Woodshock

5

Alles aan Woodshock is prachtig; behalve de vertelling en de personages, toch wel een essentieel onderdeel.

2017.09.17

2017

Poster for The Man with the Iron Heart

The Man with the Iron Heart

7

Een prima oorlogsfilm die met focus stukken beter had kunnen zijn.

2017.09.17

2017

Poster for It

It

9

Lijkt namelijk onschuldig, maar is bij vlagen fantastische horror, scènes die je niet graag aan je tiener voorschotelt...

2017.09.08

2017

Poster for The Beguiled

The Beguiled

7

Een prima film, maar zeker geen hoogvlieger. Het geheel blijft realistisch braaf.

2017.09.08

2017

Poster for Patti Cake$

Patti Cake$

8

Dat tekent een goede soundtrack; wanneer film en muziek samen één geheel wordt.

2017.08.21

2017

Poster for The Eyes of My Mother

The Eyes of My Mother

8

Je gaat deze zwart-wit sferische thriller/horror zonder meer waarderen.

2017.08.11

2017

Poster for Rodin

Rodin

5

De flow is uiterst vlak en er valt nauwelijks iets te beleven.

2017.08.11

2017

Poster for Atomic Blonde

Atomic Blonde

8

Een actiefilm waarin personages er ook daadwerkelijk afgemat uitzien na een slopend gevecht...

2017.07.31

2017

Poster for Valerian and the City of a Thousand Planets

Valerian and the City of a Thousand Planets

8

Een spectaculaire prachtfilm.

2017.07.28

2017

Poster for Paris Can Wait

Paris Can Wait

3

Technisch is deze film zo slecht, dat je nooit in het verhaal zal geraken.

2017.07.28

2017

Poster for Dunkirk

Dunkirk

10

Je kunt zeggen dat er weinig herkenning is, maar de afstandelijkheid draagt juist bij aan het sombere gevoel.

2017.07.21

2017

Poster for Homo Sapiens

Homo Sapiens

8

Mooi én droevig. Het zet je aan het denken over hoe wij omgaan met (leef)ruimte, (bouw)stoffen en de natuur.

2017.07.21

2017

Poster for Wakefield

Wakefield

5

Een flinke domper, een teleurstellende slow cinema.

2017.07.21

2017

Poster for Vincent

Vincent

8

Wat langdradig, maar gelukkig de gehele lengte hilarisch.

2017.07.17

2017

Poster for Louise by the Shore

Louise by the Shore

6

Mooi, maar met onvoldoende duiding.

2017.07.14

2017

Poster for Una

Una

9

Een hoog continu spanningsniveau met goed gebruik van schrikeffecten: plotselinge overgangen, van stil naar abrupt kabaal.

2017.07.14

2017

Poster for Wish Upon

Wish Upon

3

De nieuwste aanwinst in de alsmaar uitdijende groep van ondermaatse horrorfilms.

2017.07.14

2017

Poster for The Swedish Theory of Love

The Swedish Theory of Love

6

Blijft aan de oppervlakte...

2017.07.11

2017

Poster for Cars 3

Cars 3

6

Met 7 kwartier film, een langdradig middenstuk en nauwelijks races is dit een kleine domper.

2017.07.08

2017

Poster for Back to Burgundy

Back to Burgundy

8

Speelt op gevoel en doet dat goed. Een mooi portret van volgers, leiders en volgers die leiders worden.

2017.07.07

2017

Poster for The Untamed

The Untamed

8

Tóch is de film smaakvol. Dit komt door de mysterie, de cinematografie en de vervreemdende soundtrack.

2017.06.30

2017

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit