Movie reviews of Rick Schuttinga

These are all the movies and series that Rick has reviewed. Read more at: De Filmrecensent.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 548 / 548

Options

Poster for It Comes at Night

It Comes at Night

8

Een realistisch post-apocalyptisch verhaal. Met geloofwaardige gebeurtenissen, wendingen en menselijke reacties.

2017.06.16

2017

Poster for The Wall

The Wall

7

Niet puntje van je stoel spannend, maar voldoende boeiend.

2017.06.09

2017

Poster for Brothers

Brothers

9

Sterk in het weglaten, het duidelijke niet benadrukken. Mooie beelden, dromerig geschoten.

2017.06.09

2017

Poster for Mountain

Mountain

8

St het antwoord vinden in de details is zeer krachtig.

2017.06.06

2017

Poster for Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

6

Flops of niet, Pirates of the Caribbean gaat onverstoord door.

2017.05.28

2017

Poster for A Bag of Marbles

A Bag of Marbles

7

Een ingetogen verhaal waarin niet spektakel centraal staat, maar vriendschap, familie en vrijheid.

2017.05.26

2017

Poster for I Am Not Your Negro

I Am Not Your Negro

6

Moet je inzichten bieden, aan het denken zetten en tot actie oproepen, maar sec een maatschappelijk probleem aankaarten maakt niets direct een uitstekende film.

2017.05.26

2017

Poster for Hounds of Love

Hounds of Love

8

Prachtig camerawerk, treffende slow motions, uitstekende jaren '80 soundtrack en uitmuntende sound effects.

2017.05.09

2017

Poster for The Circle

The Circle

6

Een gemiddelde film die je wél aan het denken weet te zetten over belangrijke onderwerpen...

2017.05.05

2017

Poster for King Arthur: Legend of the Sword

King Arthur: Legend of the Sword

7

Een zeer vermakelijke blockbuster...

2017.05.01

2017

Poster for The Lost City of Z

The Lost City of Z

5

Een oersaaie film: The Lost City of Zzz.

2017.04.28

2017

Poster for Get Out

Get Out

8

De humor maakt de spanning wat losser en het zorgt voor een frisse combinatie.

2017.04.21

2017

Poster for Molly

Molly

8

Een B-film, maar wel echt goed. Voor liefhebbers van het genre is dit een welkome verrassing die gegarandeerd voor vermaak zorgt.

2017.04.19

2017

Poster for Song to Song

Song to Song

8

Dromerige performance art, maar voldoende concreet om het begrijpelijk te houden en dus de schoonheid ervan te kunnen waarderen.

2017.04.17

2017

Poster for The Boss Baby

The Boss Baby

8

Beoordeel je The Boss Baby echter alleen op humor dan is de score ruim voldoende.

2017.04.16

2017

Poster for Girl Asleep

Girl Asleep

7

Mooie stijl, fantastisch decor en een juiste sfeer. De droom is echter te vaag, te lang, nietszeggend en werkt daardoor niet.

2017.04.15

2017

Poster for The Cleanse

The Cleanse

6

Het verhaal klinkt aantrekkelijk, de poster ziet er gelikt uit en er is een goede cast samengesteld. Daar ligt het niet aan, wél aan de tamme uitvoering.

2017.04.15

2017

Poster for Headshot

Headshot

7

Eerste helft is top, de lange en inspiratieloze eindgevechten minder.

2017.04.15

2017

Poster for My Father Die

My Father Die

5

Helaas is de actie niet intensief en bruut genoeg om te kunnen overtuigen.

2017.04.15

2017

Poster for Berlin Syndrome

Berlin Syndrome

5

Een saaie thriller...

2017.04.15

2017

Poster for I Am Not a Serial Killer

I Am Not a Serial Killer

7

Weet wat voor film het wilt zijn, overdrijft niet en zal dus zeker niet teleurstellen.

2017.04.09

2017

Poster for Hunt for the Wilderpeople

Hunt for the Wilderpeople

9

Naast de fantastische grappen zit veel humor in talloze kleine dingen...

2017.03.20

2017

Poster for Life, Animated

Life, Animated

8

Hoopvol, mooi en misschien zelfs een beetje magisch.

2017.03.19

2017

Poster for The Birth of a Nation

The Birth of a Nation

6

Te onverzorgd om echt indruk te kunnen maken. De spectaculaire ontknoping blijft tam en mist de verwachtte kracht.

2017.03.17

2017

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit