Movie reviews of Rick Schuttinga

These are all the movies and series that Rick has reviewed. Read more at: De Filmrecensent.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 528 / 528

Options

Poster for My Life as a Zucchini

My Life as a Zucchini

8.0

2016, Animation, Drama

Het is een mooi verhaal. Geen poespas, geen breinbreker, gewoon vlot vertelt in een uur...

2016.10.08

Poster for I, Daniel Blake

I, Daniel Blake

7.0

2016, Drama

Een mooie film en weet zeker pijnpunten aan te wijzen, maar kon diepgaander...

2016.10.02

Poster for Snowden

Snowden

5.0

2016, Drama, History, Suspense, Crime, Love

Juist door de focus op het verkeerde onderdeel te leggen is Snowden heel voorzichtig geworden.

2016.10.02

Poster for Waterboys

Waterboys

7.5

2016, Drama, Music, Comedy

Waaruit maar blijkt hoe goed muziek, personages en verhaal in de film één passend geheel vormen.

2016.10.02

Poster for The Light Between Oceans

The Light Between Oceans

6.0

2016, Drama, Love

Voor de groep die zich gemakkelijk een traantje laat ontvallen is de film een aanrader.

2016.10.02

Poster for Hell or High Water

Hell or High Water

8.0

2016, Drama, Western, Suspense, Crime

Ben Foster speelt voortreffelijk, hij toont waarom hij de gedoodverfde acteur is als het gaat om gestoorde rollen.

2016.10.02

Poster for Don't Breath

Don't Breath

7.0

2016, Horror, Suspense, Crime

Het verhaal lijkt soms redelijk ver te gaan, maar kijk je vanuit het oogpunt van alle betrokkenen dan zie je de realiteit.

2016.09.23

Poster for The Magnificent Seven

The Magnificent Seven

6.0

2016, Adventure, Action, Western

Met toffe gunfights alleen maak je nog geen interessante western.

2016.09.23

Poster for Riphagen The Untouchable

Riphagen The Untouchable

7.0

2016, Drama, War

Spannend, maar het slot is zó langgerekt dat dit essentiële element daar is verdwenen.

2016.09.23

Poster for Sully

Sully

8.0

2016, Drama, History

De grote what ifs zijn visueel zeer indrukwekkend uit het brein van Sully gehaald en in zijn echte omgeving tot leven gebracht.

2016.09.18

Poster for Neruda

Neruda

3.0

2016, Drama

Er zijn te veel vragen voor een saai en traag middenstuk van flinke omvang.

2016.09.18

Poster for Perfect Strangers

Perfect Strangers

7.5

2016, Drama, Comedy

Een tafel met zeven vrienden en smartphone is genoeg om een interessante setting te creëren.

2016.09.18

Poster for Alone in Berlin

Alone in Berlin

6.0

2016, Drama, Suspense, War

Echt spannend wil het dan ook niet worden, maar wat wil je met een tegenactie op schrift.

2016.09.18

Poster for Complete Unknown

Complete Unknown

6.0

2016, Drama, Suspense, Mystery

Een soort zoektocht zonder al te mysterieus te zijn.

2016.09.18

Poster for Florence Foster Jenkins

Florence Foster Jenkins

8.0

2016, Drama, Comedy

Grappig en ontroerend én met achterliggende boodschap.

2016.09.18

Poster for Blair Witch

Blair Witch

4.0

2016, Horror, Suspense

Spoel naar het eind en geniet, de rest is toch niks.

2016.09.16

Poster for The Infiltrator

The Infiltrator

6.5

2016, Drama, Suspense, Crime

Bij vlagen spannend, een typische Hollywood film als het gaat om Amerikaans succes tentoonspreiden.

2016.09.09

Poster for Adios amigos

Adios amigos

9.0

2016, Drama, Comedy

De casting van de vier hoofdrollen is perfect, hun fysieke en mentale reis treft doel bij iedere kijker.

2016.09.09

Poster for Blood Father

Blood Father

5.5

2016, Drama, Action, Suspense

De regisseur laat vragen onbeantwoord en dat is een plus.

2016.09.09

Poster for Sausage Party

Sausage Party

6.0

2016, Adventure, Fantasy, Animation, Comedy

De animatiefilm voor volwassenen, is verre van correct en juist dat is wat de film aantrekkelijk maakt.

2016.09.02

Poster for Mechanic: Resurrection

Mechanic: Resurrection

4.5

2016, Action, Suspense, Crime

Dennis Gansel heeft gelukkig wél oog voor actie, die scènes zitten namelijk uitstekend in elkaar.

2016.08.26

Poster for War Dogs

War Dogs

5.5

2016, Drama, Comedy, Crime

Het resultaat is een sterk begin, langdradig midden en clichématig eind.

2016.08.26

Poster for The Shallows

The Shallows

2.5

2016, Drama, Horror, Suspense

Wil je haaien zien? Kijk Jaws en laat dit overvolle CGI gedrocht links liggen.

2016.08.12

Poster for Café Society

Café Society

7.0

2016, Drama, Comedy, Love

Geen onderlagen, geen opsmuk.

2016.08.12

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit