Movie reviews of Jim Schulpen

These are all the movies and series that Jim has reviewed. Read more at: Film of the Day.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 89 / 89

Options

Poster for The Florida Project

The Florida Project

7.5

2017, Drama

Een heerlijke film die je ongedwongen de leuke en minder leuke kanten van de onderkant van de samenleving laat zien.

2018.02.09

Poster for Den skyldige

Den skyldige

8.0

2018, Suspense

Dankzij het fantastische scenario gewoon superspannend en zal je zeker meeslepen tot aan het overdonderende einde.

2018.02.07

Poster for Grave

Grave

7.0

2017, Drama, Horror

Geen standaard horror; het leent wat elementen van king of the body horror David Cronenberg maar heeft ook een eigen, Europese stijl.

2018.02.04

Poster for Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the Jungle

7.0

2017, Adventure, Fantasy, Action, Comedy

Al met al een fijne familiefilm die prima vermaakt!

2018.02.02

Poster for The Disaster Artist

The Disaster Artist

6.0

2017, Drama, Comedy, History

Sterk geacteerd en heeft een fascinerend verhaal, maar het geheel is een stuk serieuzer en tragischer.

2018.01.31

Poster for The Room

The Room

3.5

2003, Drama, Love

Een misbaksel, maar dankzij de absurditeit die daardoor ontstaat kun je je er wel mee vermaken.

2018.01.21

Poster for The Night Before

The Night Before

6.5

2015, Comedy

Leuk om met een paar vrienden te kijken in december, maar niet het beste werk van deze makers.

2018.01.07

Poster for Nightcrawler

Nightcrawler

7.0

2014, Drama, Suspense, Crime

Dit is het regiedebuut van schrijver Dan Gilroy, dus wellicht dat hij in volgende films nog meer eenheid weet te creëren.

2018.01.05

Poster for Holiday Inn

Holiday Inn

7.0

1942, Drama, Music, Comedy, Love

De romantiek spat er vanaf in deze kerstfilm.

2018.01.02

Poster for The Square

The Square

8.0

2017, Drama

Als je een beetje geduld hebt en houdt van films waarin je zelf moet ontdekken waar ze precies over gaan, dan is The Square een absolute aanrader.

2017.12.27

Poster for The Princess Diaries

The Princess Diaries

6.0

2001, Comedy, Love

De algemene sfeer zou je mede door een paar goede onliners kunnen bestempelen als ‘gezellig’...

2017.12.20

Poster for Moana

Moana

7.0

2016, Adventure, Animation, Comedy

Niet erg bijzonder, maar toch weet de film op een paar punten te verrassen.

2017.12.17

Poster for Nocturnal Animals

Nocturnal Animals

8.5

2016, Drama, Suspense

Een droevig en hard verhaal; emotioneel zonder te vervallen in een tranentrekker.

2017.12.13

Poster for Split

Split

8.0

2017, Horror, Suspense

Best een vermakelijke film.

2017.12.08

Poster for Toni Erdmann

Toni Erdmann

8.0

2016, Drama, Comedy

Die ontwikkeling is het geduld hebben meer dan waard.

2017.11.19

Poster for Road House

Road House

6.5

1989, Action, Suspense

Anno nu moet je deze actiethriller vooral ironisch bekijken want de vele clichés maken de personages flinterdun...

2017.11.05

Poster for Kedi

Kedi

7.0

2017, Documentary

Een perfecte film voor als je ziek op de bank ligt, of als je gewoon heel erg van katten houdt.

2017.11.03

Poster for Baby Driver

Baby Driver

9.0

2017, Action, Crime

De kleine dosis aan grapjes houdt het luchtig tussen de bloedstollende, immersieve spanning die de muzikale actiescènes teweeg brengen.

2017.10.18

Poster for Alien: Covenant

Alien: Covenant

5.5

2017, Horror, Suspense, Science fiction

Informatie en actie zijn uit balans...

2017.10.14

Poster for Don't Breath

Don't Breath

6.5

2016, Horror, Suspense, Crime

Berust sterk op één vernieuwend aspect wat het een mooie toevoeging aan het horrorlandschap maakt, maar weet daarnaast weinig anders te bieden.

2017.10.11

Poster for The Circle

The Circle

5.5

2017, Drama, Suspense, Science fiction

Eigenlijk zit de film erg cliché in elkaar.

2017.10.08

Poster for Dave Made a Maze

Dave Made a Maze

6.0

2017, Adventure, Horror, Comedy

Leuk om te zien als een low-budget uitgewerkt concept, maar mist toch kwaliteit om echt iets met je te doen.

2017.10.06

Poster for Life

Life

7.0

2017, Drama, Horror, Suspense, Science fiction

Gewoon een rip-off van Alien, maar weet ondanks net zo lege personages toch de spanning hoog te houden.

2017.09.23

Poster for Get Out

Get Out

8.5

2017, Horror, Suspense, Mystery

Een spannende, donkere horror.

2017.08.27

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit