Movie reviews of Arno Bogaerts

These are all the movies and series that Arno has reviewed. Read more at: Brainfreeze.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 120 / 120

Options

Poster for Terminator: Dark Fate

Terminator: Dark Fate

8

Terminator: Dark Fate blijft de beste sequel op Terminator 2 tot hiertoe en dat komt volledig door de R-rated actie en vooral dankzij de reünie tussen Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton. De film haalt misschien niet het niveau van de eerste twee, maar werkt wel als afsluiter van die trilogie.

22 october

22 oct

Poster for Wonder Woman: Bloodlines

Wonder Woman: Bloodlines

7

Bloodlines is misschien niet de beste Wonder Woman-soloprent, maar alle ingrediënten zijn aanwezig om de fans van DC’s grootste superheldin ruimschoots te plezieren.

21 october

21 oct

Poster for Joker

Joker

10

Een comicbookfilm zoals er vandaag de dag nog maar weinig zijn.

26 september

26 sep

Poster for It Chapter Two

It Chapter Two

6

It: Chapter Two is zeker geen grote teleurstelling, maar weet niet de mokerslag die het eerste deel was te evenaren. De prestatie van Skarsgård en de getrouwheid aan het boek, alsook de vele easter eggs, zijn genoeg om de film te redden en de saga op een waardige manier af te sluiten...

11 september

11 sep

Poster for Batman: Hush

Batman: Hush

7

Met Batman: Hush heeft DC opnieuw een mooie adaptatie van een iconische verhaallijn in het vernieuwde DC Animated Universe-sausje gegoten.

23 july

23 jul

Poster for The Lion King

The Lion King

8

Net zoals zijn voorganger is deze The Lion King een perfecte familiefilm voor jong en oud. De oudere generatie zal hun nostalgie naar de eerste film kunnen herbeleven, terwijl de jonge generatie voor het eerst betoverd kan worden door de (inmiddels in CGI afgebeelde) prachtig afgebeelde Pride Lands en hun kleurrijke bewoners.

13 july

13 jul

Poster for Spider-Man: Far from Home

Spider-Man: Far from Home

8

Spider-Man: Far From Home is een net iets leukere prent dan zijn voorganger en een waardige culminatie voor deze versie van Spider-Man in het MCU.

27 june

27 jun

Poster for Men in Black: International

Men in Black: International

5

Het scenario is zeer braaf en volgens het boekje. Heel wat grappen komen gewoonweg niet aan en ook de geforceerde politieke correctheid trekt weg van het verhaal.

19 june

19 jun

Poster for Brightburn

Brightburn

7

Brightburn duurt gelukkig niet te lang en wordt zelfs zeer interessant voor superheldenfans in de laatste minuten...

10 june

10 jun

Poster for Dark Phoenix

Dark Phoenix

5

Met X-Men: Dark Phoenix eindigt de reeks dus niet met een knaller van formaat, maar in mineur en dat is zeer jammer. We gaan McAvoy, Fassbender, Lawrence en co echter missen als Marvel’s tweede generatie X-Men op het grote scherm, maar deze “tussenaflevering” schiet te kort als waardig eindpunt voor de franchise…

5 june

5 jun

Poster for Godzilla: King of the Monsters

Godzilla: King of the Monsters

6

De build-up naar opvolger Godzilla vs Kong beperkt zich spijtig genoeg enkel tot de eindgeneriek, maar het is duidelijk dat het MonsterVerse van Legendary de goede richting uitgaat. Laten we gewoon hopen dat men volgende keer beseft dat het de monsters zijn die de films maken, niet het familiedrama...

29 may

29 may

Poster for Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles

Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles

8

Batman Vs Teenage Mutant Ninja Turtles is een animatiefilm voor alle leeftijden waarin typisch de ene actiescène op de andere volgt in een vrij rechttoe rechtaan en voorspelbaar verhaal, maar het zijn de kleine karaktermomenten die de vele gelijkenissen tussen de Batman-familie en de Turtles aantonen die het geheel de moeite waard maken.

20 may

20 may

Poster for John Wick: Chapter 3 - Parabellum

John Wick: Chapter 3 - Parabellum

8

Hoewel de nieuwigheid er wat van af is, breidt John Wick: Chapter 3 – Parabellum de mythologie van de serie weer wat verder uit en is het opnieuw een spectaculaire, actievolle en zeer gewelddadige rollercoaster van een film met wederom een fantastische Keanu Reeves in de titelrol.

20 may

20 may

Poster for Avengers: Endgame

Avengers: Endgame

8

Één van de beste en meest ambitieuze superheldenfilms aller tijden en een prachtige zwanenzang voor de helden waarmee het MCU startte. Een absoluut meesterwerk.

23 april

23 apr

Poster for Hellboy

Hellboy

6

De nieuwe Hellboy is ondanks de over-the-top gore en foutjes wel geweldig entertainend en hopen we dat er tenminste één sequel volgt waarin de vele teasers en easter eggs beter uitgewerkt kunnen worden.

10 april

10 apr

Poster for Justice League vs. the Fatal Five

Justice League vs. the Fatal Five

6

Een leuk tussendoortje voor diegenen die niet genoeg kunnen krijgen van de hoogdagen van DC’s vorige geanimeerde universum en de tekenstijl van Bruce Timm. De film is een extra lange, lichtjes middelmatige aflevering van Justice League Unlimited dus. Niets meer, niets minder.

1 april

1 apr

Poster for Shazam!

Shazam!

9

Shazam! is veruit één van de betere oorsprongsverhalen in het genre van de laatste jaren en een prachtige adaptatie van de comics met een gezonde dosis fun en humor.

25 march

25 mar

Poster for Alita: Battle Angel

Alita: Battle Angel

6

Zeker één van de betere manga-adaptaties in Hollywood, maar spijtig genoeg wil dat niet veel zeggen.

7 february

7 feb

Poster for Reign of the Supermen

Reign of the Supermen

7

Fans van de comics zullen van dezelfde mening zijn dat deze adaptatie niet het niveau haalt van de vorige, maar desalniettemin wel een sterke toevoeging is aan het geanimeerde DC-universum.

1 february

1 feb

Poster for Glass

Glass

9

Een echte hedendaagse sequel tot Unbreakable geworden die niet moet onderdoen voor het origineel. Een absolute aanrader.

10 january

10 jan

Poster for Bumblebee

Bumblebee

6

Terwijl Bumblebee zeker geen slechte sci-fi/actiefilm is en de Transformers-franchise wel degelijk een nieuwe richting uitstuurt, wordt de invloed van Michael Bay gemist.

27 december

27 dec

Poster for Aquaman

Aquaman

8

Een prachtadaptatie van het personage en blijft zeer trouw aan het bronmateriaal, maar het zal ons benieuwen of de film ook een groter publiek kan overtuigen.

14 december

14 dec

Poster for Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man: Into the Spider-Verse

8

Een klasse apart. Veruit de beste Marvel-animatiefilm sinds Big Hero 6 en zelfs één van de betere Spider-Man-films tout court. Aanrader.

4 december

4 dec

Poster for Overlord

Overlord

7

Een zeer entertainende en actievolle horrorfilm, die heel wat meer is dan de Call of Duty WWII: Nazi Zombies-adaptatie die de trailers doen uitschijnen. Een zeer leuk tussendoortje voor zowel oorlogsfilm- als horrorfans.

2018.11.07

2018

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit