Movie reviews of Dax Vercauteren

These are all the movies and series that Dax has reviewed. Read more at: MoviePulp.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 616 / 616

Options

Poster for Taboo

Taboo

9

Heeft een geweldig mysterieus plot dat de perfecte balans houdt tussen irritatie & shock.

2017.12.03

2017

Poster for Dark

Dark

6

De Duitse versie van Stranger Things met een snuifje Tabula Rasa & Twin Peaks.

2017.12.01

2017

Poster for Paddington 2

Paddington 2

6

Een geslaagde familiefilm met smaakvolle komische toetsen.

2017.11.28

2017

Poster for Mudbound

Mudbound

8

Misschien wat langdradig, maar een van de zeldzame Netflix-films die we een aanrader mogen noemen.

2017.11.27

2017

Poster for The Sinner

The Sinner

8

Wij zijn mee...

2017.11.26

2017

Poster for The Night Manager

The Night Manager

7

Heeft een leuke manier gevonden om de huidige context te linken aan het leven als spion...

2017.11.26

2017

Poster for Godless

Godless

4

Godless vonden we maar een flauwe bedoeling en een teleurstelling voor een Netflix-serie door een naam zoals Steven Soderbergh.

2017.11.24

2017

Poster for Mindhunter

Mindhunter

6

Ondanks het geweldige concept van profiling hadden we moeite om Mindhunter uit te kijken en dat wil wat zeggen.

2017.11.20

2017

Poster for Coco

Coco

9

Pixar toont nog maar eens dat het kwaliteit kan brengen voor jong en oud met Coco.

2017.11.19

2017

Poster for Marvel's The Punisher

Marvel's The Punisher

9

Werkelijk alles aan The Punisher is geweldig: de toon, de cinematografie, het bloed, de muziek...

2017.11.17

2017

Poster for The LEGO Ninjago Movie

The LEGO Ninjago Movie

4

Het niveau van de humor is zo laag dat het de kinderen zelfs niet deed lachen.

2017.11.16

2017

Poster for Justice League

Justice League

5

Een teleurstelling voor ons, want het mist vertrouwen.

2017.11.15

2017

Poster for The Killing of a Sacred Deer

The Killing of a Sacred Deer

8

Topcinema voor de cinefiel...

2017.11.13

2017

Poster for The Lobster

The Lobster

7

Op zijn minst smaakvol te noemen voor de meerwaardezoeker.

2017.11.13

2017

Poster for Crimson Peak

Crimson Peak

4

Een slechte blockbuster...

2017.11.10

2017

Poster for Battle of the Sexes

Battle of the Sexes

6

Heeft misschien een mooi momentum, wij stoorden ons aan de historische realiteit van de film.

2017.11.07

2017

Poster for Jigsaw

Jigsaw

4

Niet bepaald ons ding.

2017.10.31

2017

Poster for Control

Control

8

Een solide thriller in een Vlaams jasje en daar kunnen we alleen maar trots op zijn.

2017.10.25

2017

Poster for Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok

4

De structuur van de film zit niet goed waardoor je al snel moet vechten met de zandmannetjes.

2017.10.19

2017

Poster for Our Souls at Night

Our Souls at Night

6

Een perfecte film om de grootouders te herdenken.

2017.10.15

2017

Poster for Suburra: la serie

Suburra: la serie

8

Zowat de beste Italiaanse content die we ooit zagen.

2017.10.11

2017

Poster for Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery

8

Een succesvolle stap in de goede richting die leading lady Sonequa Martin-Green de erkenning geeft die ze verdient.

2017.10.10

2017

Poster for American Assassin

American Assassin

6

Om en bij boven gemiddelde dus. Klopt, alleen verdwijnt American Assassin jammer genoeg uit je hoofd als sneeuw voor de zon.

2017.10.09

2017

Poster for Wonder Woman

Wonder Woman

8

Een absolute aanrader...

2017.10.08

2017

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit