Movie reviews of Dax Vercauteren

These are all the movies and series that Dax has reviewed. Read more at: MoviePulp.

Number of movie reviews: 1015 / 1015

Options

Tot slot vinden we het misschien wel een verloren kans dat de verhaallijn van The Best of Dorien B. een paar keer opnieuw moet herstarten, maar met zijn vlotte speelduur van om en bij de 100 minuten is hij zeker toegankelijk te noemen. Review

6.0

List

Rate

2019-09-05

2019

IT Chapter 2 is een afkooksel van zijn voorganger. Een typische horror-blockbuster die zoveel mogelijk zielen naar de bios wil brengen (en geld binnen te rijven) zonder echt angstaanjagend te zijn. Spijtig. Review

5.0

List

Rate

2019-09-04

2019

We vrezen dat Mortal Engines geen 3 delen zal krijgen, maar dat betekent niet dat de film van de creatieve gedachte van Peter Jackson niet de moeite waard is. Review

7.0

List

Rate

2019-09-01

2019

The Avengers: Endgame is maar een schim van zichzelf vergeleken tegenover The Avengers: Infinity War, maar het eindigt de 3 fases van De Marvel Cinematic Universe in stijl. Review

6.0

List

Rate

2019-08-31

2019

Samen met de fabelachtige filmmuziek van Don Davis & liederen op de Matrix-soundtracks door Rage Against The Machines, Propellerheads & The Prodigy maken deze The Matrix tot de cyberpunk-film aller tijde... Review

10

List

Rate

2019-08-29

2019

Angel Has Fallen doet zijn origineel alle eer toe en valt onder één van de betere actiefilms van het jaar te categoriseren. Review

7.0

List

Rate

2019-08-26

2019

Crawl & Pet Sematary krijgen verrassend concurrentie van deze Ready or Not in het horrorgenre dit jaar, want de horrorthriller met heel wat Rated R gore & een stevig plot kan je wel de verrassing van het jaar noemen. Review

8.0

List

Rate

2019-08-26

2019

We hopen dat Johnny Depp zijn vechtscheiding met Amber Heard verwerkt heeft met Richard Says Goodbye, want ons inspireerde het maar weinig. Review

5.0

List

Rate

2019-08-20

2019

Hou je van enge verhaaltjes met leuke nieuwe monsters? Dan is Scary Stories to Tell in the Dark je ding. Op het niveau van The Haunting of Hill House en dat was in ons geval geen goede referentie. Review

6.0

List

Rate

2019-08-19

2019

Laat Sextuplets je weekend niet verpesten. Review

4.0

List

Rate

2019-08-18

2019

Tot slot blijft de humor zoals steeds met de Galliërs van fijn niveau zonder maar op één enkel moment in het cliché te vallen. Review

6.0

List

Rate

2019-08-15

2019

De unieke personages, de special effects van de figuren & landschappen van de originele Dora-tekenfilms worden enigszins goed geïntegreerd in het verhaal en de tekenfilmbeelden in Dora and the Lost City of Gold zijn een goed bedoeld eerbetoon aan Go, Diego, Go! & Dora the Explorer. Maar het meest essentiële element van de kindershow werd gemist... Review

5.0

List

Rate

2019-08-13

2019

Alleen de Pulp King kan ons door meer dan 2.5 uur cinema loodsen zonder te zweten... Review

10

List

Rate

2019-08-12

2019

Via de dialogen vinden we eveneens het strafste aan Pulp Fiction terug: de gitzwarte humor die dankzij de absurde situaties in een clandestiene omgeving vol sex, drugs & rock ’n roll meesterlijk tot uiting komt. Review

10

List

Rate

2019-08-11

2019

Alita: Battle Angel is een fijne blockbuster in het cyberpunk genre, maar het is geen uitdager. Review

7.0

List

Rate

2019-08-10

2019

Maar het verhaal en verschillende situaties in Crazy Rich Asians voelt zeer natuurlijk aan waardoor het vooral een geslaagde romantische film is van regisseur Jon M. Chu die niet zoals de vele Amerikaanse romcoms in het cliché hervalt. Review

6.0

List

Rate

2019-08-10

2019

De nieuwe Playmobil film is geen Lego Batman-film, maar het moet niet onder doen tegenover zijn varianten zoals Ninjago & Lego 2. Voor de fans van Playmobil is het voldoende. Review

5.0

List

Rate

2019-08-03

2019

Otherhood is de Sex and the City-film zonder inhoud voor vrouwen in de menopauze. Review

4.0

List

Rate

2019-08-02

2019

Hobbs & Shaw is beter dan de doorsnee Fast & Furious-films, dankzij de humor van Dwayne Johnson & Jason Statham en inbreng van regisseur David Leitch. Verrassende aanrader! Review

7.0

List

Rate

2019-08-02

2019

Niet slecht, maar ook niet spectaculair. Review

6.0

List

Rate

2019-07-31

2019

Midsommar is een bizarre & rare film die toch opnieuw het vakmanschap van Ari Aster toont. Voor de filmhebbers van de regisseur... Review

6.0

List

Rate

2019-07-29

2019

Crawl is de beste horrorfilm met krokodillen die ik tot op heden zag. Het genre kent eindelijk zijn meester, hoewel het eerder een Shallows is in plaats van een Jaws. Review

7.0

List

Rate

2019-07-27

2019

Gemengde gevoelens. Hield je van Red Sparrow, maar vond je dat er te weinig actie was? Dan is Anna iets voor jou. Het is weliswaar ondermaats voor een Luc Besson-filmproductie. Review

7.0

List

Rate

2019-07-27

2019

De teleurstellende science fiction effects samen met de oncharismatische cast maken Another Life met deze zomerse temperaturen gewoon niet het bingen waard en Another Life onwaardig om door het algoritme van Netflix aangeboden te worden. Review

2.0

List

Rate

2019-07-26

2019

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English