Movie reviews of Dax Vercauteren

These are all the movies and series that Dax has reviewed. Read more at: MoviePulp.

Number of movie reviews: 998 / 998

Options

Met I Am Mother is een vrijdagavond weer mooi gevuld, maar verwacht er geen klassieker van. Review

6.0

List

Rate

2019-06-07

2019

Dark Phoenix is dan misschien niet zo slecht als Apocalypse, het is verre van een First Class of Days of Future Past. Review

5.0

List

Rate

2019-06-05

2019

Ma

Ma is niet één van de betere horrorproducties van het jaar, maar het mag er zijn onder de vleugels van Jason Blum. Review

6.0

List

Rate

2019-06-03

2019

Sterk werk van de jongeman die nog maar 22 jaar is. Hedges wordt bovendien ondersteund door een sterke Nicole Kidman & Russell Crowe met als kers op de kaart Joel Edgerton die een solide regie op zich neemt alsook de beduidend belangrijke rol van Victor Sykes. Review

7.0

List

Rate

2019-05-31

2019

Godzilla: King of the Monsters is een verrassend sterke blockbuster die zowel qua tempo als verhaal strak zit. Review

7.0

List

Rate

2019-05-27

2019

Rocketman is voor de echte Elton John-fans onder ons, maar verwacht geen Vinyl, A Star is Born & Bohemian Rhapsody. Review

6.0

List

Rate

2019-05-24

2019

Zet de cartoon dus maar terug op. Deze live action versie van Aladdin is misschien trouw aan zijn roots, maar zijn schim siert het niet. Review

5.0

List

Rate

2019-05-21

2019

John Wick: Chapter 3 – Parabellum is een verbetering tegenover John Wick: Chapter 2, maar het blijft verre van het niveau van de originele John Wick. Verstand op nul, lachen en GOAN! #moetkunnen... Review

7.0

List

Rate

2019-05-17

2019

De popcornprent is misschien een stuk te lang met veel teveel climaxen zoals enkel Chinezen ervan kunnen (blijven) genieten en hoewel de wetenschap ergens steek houdt, moet je wel de nodige nuance bij het scenario leggen om Wandering Earth geloofwaardig te houden. Review

5.0

List

Rate

2019-05-10

2019

Leuke romantische komedie hoewel het iets korter mocht. Review

6.0

List

Rate

2019-05-07

2019

Een aantrekkelijk film voor iedereen. Review

7.0

List

Rate

2019-05-06

2019

We hadden meer verwacht van Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, want het is geen Mindhunter of The People vs. O.J. Simpson. Review

6.0

List

Rate

2019-05-03

2019

Liz Feldman’s Dead to Me is met zijn 10 afleveringen misschien iets teveel van het goede, maar de slimme dialogen, de fijne satire & het mooie einde zorgen ervoor dat Netflix weer een succesvolle serie lanceert. Review

7.0

List

Rate

2019-05-03

2019

Liefhebbers van Sebastián Lelio komen aan hun trekken met Gloria Bell, wij niet zo. Review

6.0

List

Rate

2019-04-29

2019

Kursk is een ambitieuze Europese duikbotenfilm die de verwachtingen niet echt inlost. Review

6.0

List

Rate

2019-04-28

2019

Marvel’s Phase 3 moest met The Avengers: Endgame op één of andere manier eindigen, spijtig dat het daarvoor 3 uur nodig heeft om een gevoelige snaar te raken. Kortom, wij bleven op onze honger zitten. Review

6.0

List

Rate

2019-04-23

2019

De genialiteit van Spider-Man: Into the Spider-Verse ontsnapt me wat, maar het is wel een terechte Oscarwinnaar. Review

6.0

List

Rate

2019-04-20

2019

Hield je van The Nun? Dan is The Curse of La Llorona iets voor jou, maar we zagen tot op heden betere horrorfilms. Review

6.0

List

Rate

2019-04-15

2019

De dynamiek, omgeving & enscenering doet zeer snel terugdenken aan het recente Grenslanders en ondanks de Belgische voelt het hele gebeuren zeer Nederlands aan. Review

4.0

List

Rate

2019-04-15

2019

Het scenario is samen met het tempo van Bastaard on point en sleurt deze psychologische thriller net zoals een goede Vlaamse thrillerreeks je in zijn omgeving. Review

8.0

List

Rate

2019-04-13

2019

Dus een goed plot, een strakke enscenering & het karakter van een Vlaamse film, wat kan je nog meer verwachten als liefhebber van de Belgische film? Review

8.0

List

Rate

2019-04-13

2019

Het resultaat is dan ook met het goede acteerwerk van John Lithgow, Jason Clarke & Amy Seimetz dat Pet Sematary de hoge verwachtingen van het publiek inlost. Review

8.0

List

Rate

2019-04-11

2019

Het scenario is er één in de dozijn op Netflix met apocalyptische voorbeelden zoals Bird Box, How It Ends & Apostle die zeer gelijkaardig zijn. Review

6.0

List

Rate

2019-04-10

2019

Shazam! is in onze ogen de zoveelste ontgoocheling van DC Films, wat ze daar over de plas ook over denken. Wanneer brengen ze Christopher Nolan & Zack Snyder terug? Review

5.0

List

Rate

2019-04-01

2019

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English