Movie reviews of Dax Vercauteren

These are all the movies and series that Dax has reviewed. Read more at: MoviePulp.

Number of movie reviews: 1015 / 1015

Options

John Wick: Chapter 3 – Parabellum is een verbetering tegenover John Wick: Chapter 2, maar het blijft verre van het niveau van de originele John Wick. Verstand op nul, lachen en GOAN! #moetkunnen... Review

7.0

List

Rate

2019-05-17

2019

De popcornprent is misschien een stuk te lang met veel teveel climaxen zoals enkel Chinezen ervan kunnen (blijven) genieten en hoewel de wetenschap ergens steek houdt, moet je wel de nodige nuance bij het scenario leggen om Wandering Earth geloofwaardig te houden. Review

5.0

List

Rate

2019-05-10

2019

Leuke romantische komedie hoewel het iets korter mocht. Review

6.0

List

Rate

2019-05-07

2019

Een aantrekkelijk film voor iedereen. Review

7.0

List

Rate

2019-05-06

2019

We hadden meer verwacht van Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, want het is geen Mindhunter of The People vs. O.J. Simpson. Review

6.0

List

Rate

2019-05-03

2019

Liz Feldman’s Dead to Me is met zijn 10 afleveringen misschien iets teveel van het goede, maar de slimme dialogen, de fijne satire & het mooie einde zorgen ervoor dat Netflix weer een succesvolle serie lanceert. Review

7.0

List

Rate

2019-05-03

2019

Liefhebbers van Sebastián Lelio komen aan hun trekken met Gloria Bell, wij niet zo. Review

6.0

List

Rate

2019-04-29

2019

Kursk is een ambitieuze Europese duikbotenfilm die de verwachtingen niet echt inlost. Review

6.0

List

Rate

2019-04-28

2019

Marvel’s Phase 3 moest met The Avengers: Endgame op één of andere manier eindigen, spijtig dat het daarvoor 3 uur nodig heeft om een gevoelige snaar te raken. Kortom, wij bleven op onze honger zitten. Review

6.0

List

Rate

2019-04-23

2019

De genialiteit van Spider-Man: Into the Spider-Verse ontsnapt me wat, maar het is wel een terechte Oscarwinnaar. Review

6.0

List

Rate

2019-04-20

2019

Hield je van The Nun? Dan is The Curse of La Llorona iets voor jou, maar we zagen tot op heden betere horrorfilms. Review

6.0

List

Rate

2019-04-15

2019

De dynamiek, omgeving & enscenering doet zeer snel terugdenken aan het recente Grenslanders en ondanks de Belgische voelt het hele gebeuren zeer Nederlands aan. Review

4.0

List

Rate

2019-04-15

2019

Het scenario is samen met het tempo van Bastaard on point en sleurt deze psychologische thriller net zoals een goede Vlaamse thrillerreeks je in zijn omgeving. Review

8.0

List

Rate

2019-04-13

2019

Dus een goed plot, een strakke enscenering & het karakter van een Vlaamse film, wat kan je nog meer verwachten als liefhebber van de Belgische film? Review

8.0

List

Rate

2019-04-13

2019

Het resultaat is dan ook met het goede acteerwerk van John Lithgow, Jason Clarke & Amy Seimetz dat Pet Sematary de hoge verwachtingen van het publiek inlost. Review

8.0

List

Rate

2019-04-11

2019

Het scenario is er één in de dozijn op Netflix met apocalyptische voorbeelden zoals Bird Box, How It Ends & Apostle die zeer gelijkaardig zijn. Review

6.0

List

Rate

2019-04-10

2019

Shazam! is in onze ogen de zoveelste ontgoocheling van DC Films, wat ze daar over de plas ook over denken. Wanneer brengen ze Christopher Nolan & Zack Snyder terug? Review

5.0

List

Rate

2019-04-01

2019

De actie mag dan wel OK zijn samen met het casten van zowel Taron Egerton, Jamie Foxx als Ben Mendelsohn, de vuur special effects, de dialogen en de talloze ongeloofwaardige verwondingen van Robin Hood laten nu eenmaal te wensen over. Review

5.0

List

Rate

2019-03-28

2019

The Prodigy is een goede start van een nieuwe horrorfranchise. Voor de horrorfilmhebbers! Review

6.0

List

Rate

2019-03-25

2019

Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jason Clarke, Djimon Hounsou & Diane Lane hoeven zich niet meer te bewijzen en leveren voortreffelijk werk in Serenity. Review

7.0

List

Rate

2019-03-25

2019

Kortom, gemengde gevoelens, Wonder Park wordt ondanks het pakkend scenario geen box office hit, maar er is ongetwijfeld een toekomst voor deze content op televisie of stream. Review

5.0

List

Rate

2019-03-24

2019

Dumbo is de beste live action film die ik tot op heden zag van Disney dankzij visionair genie Tim Burton. Review

9.0

List

Rate

2019-03-24

2019

De makers hebben zeker hun best gedaan om Venom voor te stellen aan het grote publiek op een toegankelijke wijze. Dit zorgt ervoor dat je sowieso een heel vermakelijke actiefilm te zien krijgt die je op het einde doet hunkeren naar meer. Review

7.0

List

Rate

2019-03-24

2019

Widows verslaat Ocean’s 8 misschien, maar het blijft ondermaats voor een Steve McQueen-productie. Review

6.0

List

Rate

2019-03-23

2019

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English