Movie reviews of Dax Vercauteren

These are all the movies and series that Dax has reviewed. Read more at: MoviePulp.

Number of movie reviews: 1015 / 1015

Options

Us

Met Us levert Jordan Peele eindelijk wat we verwachten van de man. Us is dan ook een stuk beter als zijn voorganger Get Out. Review

8.0

List

Rate

2019-03-19

2019

Arctic is Mads Mikkelsen zoals we hem kennen. Geen Revenant, maar best een stevige survival-film. Review

6.0

List

Rate

2019-03-18

2019

Deadpool 2 gaat verder op de eerste film: de snelheid, de humor, de gevechten en de zelfspot, de verwijzingen naar andere films en series, het geregeld doorbreken van de 4th wall, maar breidt toch ook weer net iets meer uit met nieuwe personages en hun verhaal. Is dat slecht? Verre van! Het is wederom een heuse rollercoaster met uitbreiding. En een speciale familiefilm. Review

8.0

List

Rate

2019-03-17

2019

Met Love, Death + Robots komt je aan je trekken als animatieliefhebber, maar het legendarische niveau van The Animatrix wordt wegens de te korte afleveringen en de afwezigheid van samenhang niet evenaart. Review

7.0

List

Rate

2019-03-15

2019

Captive State is vergelijkbaar met Kin, maar legt wel een sterker plot voor de dag. Blijven zitten tot het einde is dus de boodschap, ondanks het feit dat de film best wat te lang aanvoelt... Review

6.0

List

Rate

2019-03-14

2019

Triple Frontier is een solide actiefilm die meer dan het streamen waard is. Review

7.0

List

Rate

2019-03-13

2019

Stan & Ollie is een stevig debuut van regisseur Jon S. Baird en de beste prestatie van John C. Reilly & Steve Coogan tot op heden. Review

6.0

List

Rate

2019-03-11

2019

Destroyer is zonder meer het beste wat regisseuse Karyn Kusama heeft gebracht en bevat een voortreffelijke karakterkop van een Nicole Kidman. Enkel spijtig van de matige opbouw & iets te lange speelduur. Review

7.0

List

Rate

2019-03-11

2019

Met Captain Marvel introduceert Marvel weer een solide superheld(in) hoewel we meer vrouwelijkheid hadden verwacht. Entertainment zonder meer qua. Review

6.0

List

Rate

2019-03-05

2019

Een leuke feel good movie met Mark Wahlberg, Rose Byrn & Isabela Moner in de hoofdrol. Voor diegenen die geen zin hebben om voor de zoveelste keer naar een Marvelfilm te gaan kijken. Review

6.0

List

Rate

2019-03-04

2019

Het einde laat samen met de te lange speelduur misschien wat te wensen over, maar niemand kan ontkennen dat deze horrorfilm van 2018 geen sterk debuut was. Review

8.0

List

Rate

2019-03-03

2019

Met The Boy Who Harnessed the Wind hou je je dus maar beter vast aan een zware film als je kijkt naar deze nieuwe meerwaardefilm... Review

7.0

List

Rate

2019-02-28

2019

O.G. is een stevig debuut door documentaire-maakster Madeleine Sackler met een voortreffelijke Jeffrey Wright. Review

7.0

List

Rate

2019-02-26

2019

Als je graag naar kostuums & Engels middeleeuwse geschiedenis kijkt, is Mary Queen of Scots iets voor jou. Anders laat je het maar liever aan jezelf voorbij gaan. Review

4.0

List

Rate

2019-02-25

2019

Urbanus De Vuilnisheld is voor de liefhebbers van de humor van Urbanus, maar we vrezen dat Generation Z hier weinig toenadering voor zal vinden. Review

6.0

List

Rate

2019-02-25

2019

Oftewel ontsnapte het hele gebeuren aan me, maar Sisters Brothers wist me niet te bekoren. Niet één van Jacques Audiard’s beste. Review

4.0

List

Rate

2019-02-23

2019

De film voelt ondanks zijn relatief korte speelduur eindeloos aan en het plot is zo doorzichtig als een zeef. Review

5.0

List

Rate

2019-02-18

2019

Happy Death Day was al niks, maar dit vervolg nog minder. Review

2.0

List

Rate

2019-02-18

2019

Cold Pursuit is Taken in de bergen, maar met de humor van The Gringo. Leuke combo zonder meer. Review

6.0

List

Rate

2019-02-18

2019

De actie, production design & special effects zijn geslaagd en ook de cast met aan het hoofd Ellen Page vormen een mooi team als disfunctionerende superhelden, maar de donkere toon van de strips gaat wat verloren in het hele gebeuren. Review

7.0

List

Rate

2019-02-15

2019

één van die zeldzame films die gedurende zijn speelduur van meer dan 2 uur licht verteerbaar blijft en met een stabiele & chronologische verhaallijn geen enkele minuut verveelt. Review

7.0

List

Rate

2019-02-14

2019

Trio is niet je alledaagse romcom en de mix tussen toneel & film maakt Trio zeer uniek. Geslaagde romantische film zonder meer. Review

6.0

List

Rate

2019-02-11

2019

Toegegeven, het resultaat is iets minder voor een Star Wars-film, maar Solo: a Star Wars story is alles behalve slecht. Review

7.0

List

Rate

2019-02-10

2019

Een leuke blockbuster voor de hele familie van de immer ouderwordende grootmeester van de cinema Steven Spielberg. Review

7.0

List

Rate

2019-02-10

2019

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English