Movie reviews of Dax Vercauteren

These are all the movies and series that Dax has reviewed. Read more at: MoviePulp.

Number of movie reviews: 1151 / 1151

Options

Judy is misschien geen Bohemian Rhapsody, maar de acteerprestatie van Renee Zellweger moet niet onderdoen tegenover een Rami Malek of een Taron Egerton. Zonder meer de beste rol uit haar carrière. https://www.moviepulp.be/66147/judy-recensie-op-film-fest-gent-2019.html... Review

7.0

List

Rate

2019-10-12

2019

Met Fractured levert Netflix wederom een kwalitatieve productie af, dankzij het werk van Brad Anderson & Sam Worington. Review

7.0

List

Rate

2019-10-11

2019

The Farewell mag dan wel onze grenzen hebben verlegd, het was niet voor ons. Review

6.0

List

Rate

2019-10-09

2019

We vrezen dat The Goldfinch vanwege zijn eindeloze speelduur & slaapverwekkende opbouw in de vergetelheid zal verdwijnen. Review

6.0

List

Rate

2019-10-07

2019

Zonder meer één van de zwakste films met Will Smith in de hoofdrol... Review

5.0

List

Rate

2019-10-07

2019

Godzilla: King of the Monsters is een succesvolle metafilm die zowel de franchise heerlijk uitbreidt alsook entertainend blijft. Review

7.0

List

Rate

2019-10-06

2019

Zonder meer één van de beste comic book-verfilmingen van het jaar, maar niet beter dan Glass & Spider-Man: Far from Home voor yours truely. Review

8.0

List

Rate

2019-09-30

2019

Chernobyl is na heel wat evaluatie het strafste wat we van 2019 zagen op stream & schijf. Review

10

List

Rate

2019-09-28

2019

De zwart satirische komedie The Politician is geen 2de Sex Education op Netflix, laat staan dat het in zijn genre concurentie probeert aan te gaan met The Death of Stalin, The Interview of Three Billboards Outside Ebbing Missouri. Stevige flop op Netflix. Review

4.0

List

Rate

2019-09-27

2019

Rambo Last Blood is niet de laatste zwanenzang van Sylvester Stallone als Rambo, wat deze Last Blood een beetje een waardeloze titel geeft. Dat gezegd zijnde hebben wij genoten van Rambo: Last Blood hoewel er ruimte voor verbetering was. Review

6.0

List

Rate

2019-09-25

2019

M. Night Shyamalan is helemaal terug met Glass. Review

9.0

List

Rate

2019-09-22

2019

A Rainy Day in New York is niet het beste wat we te zien kregen van Woody Allen die kost wat kost op de filmset wil blijven tot hij sterft. Review

4.0

List

Rate

2019-09-16

2019

Met Unbelievable brengt Netflix eindelijk opnieuw wat originaliteit in het detectivegenre door een verhaal te brengen van een serieverkrachter. TV die je ogen opent, hoewel het geen Sinner is. Review

7.0

List

Rate

2019-09-15

2019

Hustlers is het vrouwelijke alter ego van The Wolf of Wall Street. Een waar Robin Hood-verhaal die je als man 2 keer gaat doen nadenken als je een dame in de bar ontmoet met 3 mooie zussen. Dikke aanrader! Review

9.0

List

Rate

2019-09-13

2019

Bastaard is één van de kroonjuwelen van de VAF dit jaar. Review

8.0

List

Rate

2019-09-13

2019

Tot slot vinden we het misschien wel een verloren kans dat de verhaallijn van The Best of Dorien B. een paar keer opnieuw moet herstarten, maar met zijn vlotte speelduur van om en bij de 100 minuten is hij zeker toegankelijk te noemen. Review

6.0

List

Rate

2019-09-05

2019

IT Chapter 2 is een afkooksel van zijn voorganger. Een typische horror-blockbuster die zoveel mogelijk zielen naar de bios wil brengen (en geld binnen te rijven) zonder echt angstaanjagend te zijn. Spijtig. Review

5.0

List

Rate

2019-09-04

2019

We vrezen dat Mortal Engines geen 3 delen zal krijgen, maar dat betekent niet dat de film van de creatieve gedachte van Peter Jackson niet de moeite waard is. Review

7.0

List

Rate

2019-09-01

2019

The Avengers: Endgame is maar een schim van zichzelf vergeleken tegenover The Avengers: Infinity War, maar het eindigt de 3 fases van De Marvel Cinematic Universe in stijl. Review

6.0

List

Rate

2019-08-31

2019

Samen met de fabelachtige filmmuziek van Don Davis & liederen op de Matrix-soundtracks door Rage Against The Machines, Propellerheads & The Prodigy maken deze The Matrix tot de cyberpunk-film aller tijde... Review

10

List

Rate

2019-08-29

2019

Angel Has Fallen doet zijn origineel alle eer toe en valt onder één van de betere actiefilms van het jaar te categoriseren. Review

7.0

List

Rate

2019-08-26

2019

Crawl & Pet Sematary krijgen verrassend concurrentie van deze Ready or Not in het horrorgenre dit jaar, want de horrorthriller met heel wat Rated R gore & een stevig plot kan je wel de verrassing van het jaar noemen. Review

8.0

List

Rate

2019-08-26

2019

We hopen dat Johnny Depp zijn vechtscheiding met Amber Heard verwerkt heeft met Richard Says Goodbye, want ons inspireerde het maar weinig. Review

5.0

List

Rate

2019-08-20

2019

Hou je van enge verhaaltjes met leuke nieuwe monsters? Dan is Scary Stories to Tell in the Dark je ding. Op het niveau van The Haunting of Hill House en dat was in ons geval geen goede referentie. Review

6.0

List

Rate

2019-08-19

2019

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English