Movie reviews of Dax Vercauteren

These are all the movies and series that Dax has reviewed. Read more at: MoviePulp.

Number of movie reviews: 1152 / 1152

Options

Kursk is een ambitieuze Europese duikbotenfilm die de verwachtingen niet echt inlost. Review

6.0

List

Rate

2019-04-28

2019

Marvel’s Phase 3 moest met The Avengers: Endgame op één of andere manier eindigen, spijtig dat het daarvoor 3 uur nodig heeft om een gevoelige snaar te raken. Kortom, wij bleven op onze honger zitten. Review

6.0

List

Rate

2019-04-23

2019

De genialiteit van Spider-Man: Into the Spider-Verse ontsnapt me wat, maar het is wel een terechte Oscarwinnaar. Review

6.0

List

Rate

2019-04-20

2019

Hield je van The Nun? Dan is The Curse of La Llorona iets voor jou, maar we zagen tot op heden betere horrorfilms. Review

6.0

List

Rate

2019-04-15

2019

De dynamiek, omgeving & enscenering doet zeer snel terugdenken aan het recente Grenslanders en ondanks de Belgische voelt het hele gebeuren zeer Nederlands aan. Review

4.0

List

Rate

2019-04-15

2019

Het scenario is samen met het tempo van Bastaard on point en sleurt deze psychologische thriller net zoals een goede Vlaamse thrillerreeks je in zijn omgeving. Review

8.0

List

Rate

2019-04-13

2019

Dus een goed plot, een strakke enscenering & het karakter van een Vlaamse film, wat kan je nog meer verwachten als liefhebber van de Belgische film? Review

8.0

List

Rate

2019-04-13

2019

Het resultaat is dan ook met het goede acteerwerk van John Lithgow, Jason Clarke & Amy Seimetz dat Pet Sematary de hoge verwachtingen van het publiek inlost. Review

8.0

List

Rate

2019-04-11

2019

Het scenario is er één in de dozijn op Netflix met apocalyptische voorbeelden zoals Bird Box, How It Ends & Apostle die zeer gelijkaardig zijn. Review

6.0

List

Rate

2019-04-10

2019

Shazam! is in onze ogen de zoveelste ontgoocheling van DC Films, wat ze daar over de plas ook over denken. Wanneer brengen ze Christopher Nolan & Zack Snyder terug? Review

5.0

List

Rate

2019-04-01

2019

De actie mag dan wel OK zijn samen met het casten van zowel Taron Egerton, Jamie Foxx als Ben Mendelsohn, de vuur special effects, de dialogen en de talloze ongeloofwaardige verwondingen van Robin Hood laten nu eenmaal te wensen over. Review

5.0

List

Rate

2019-03-28

2019

The Prodigy is een goede start van een nieuwe horrorfranchise. Voor de horrorfilmhebbers! Review

6.0

List

Rate

2019-03-25

2019

Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jason Clarke, Djimon Hounsou & Diane Lane hoeven zich niet meer te bewijzen en leveren voortreffelijk werk in Serenity. Review

7.0

List

Rate

2019-03-25

2019

Kortom, gemengde gevoelens, Wonder Park wordt ondanks het pakkend scenario geen box office hit, maar er is ongetwijfeld een toekomst voor deze content op televisie of stream. Review

5.0

List

Rate

2019-03-24

2019

Dumbo is de beste live action film die ik tot op heden zag van Disney dankzij visionair genie Tim Burton. Review

9.0

List

Rate

2019-03-24

2019

De makers hebben zeker hun best gedaan om Venom voor te stellen aan het grote publiek op een toegankelijke wijze. Dit zorgt ervoor dat je sowieso een heel vermakelijke actiefilm te zien krijgt die je op het einde doet hunkeren naar meer. Review

7.0

List

Rate

2019-03-24

2019

Widows verslaat Ocean’s 8 misschien, maar het blijft ondermaats voor een Steve McQueen-productie. Review

6.0

List

Rate

2019-03-23

2019

Us

Met Us levert Jordan Peele eindelijk wat we verwachten van de man. Us is dan ook een stuk beter als zijn voorganger Get Out. Review

8.0

List

Rate

2019-03-19

2019

Arctic is Mads Mikkelsen zoals we hem kennen. Geen Revenant, maar best een stevige survival-film. Review

6.0

List

Rate

2019-03-18

2019

Deadpool 2 gaat verder op de eerste film: de snelheid, de humor, de gevechten en de zelfspot, de verwijzingen naar andere films en series, het geregeld doorbreken van de 4th wall, maar breidt toch ook weer net iets meer uit met nieuwe personages en hun verhaal. Is dat slecht? Verre van! Het is wederom een heuse rollercoaster met uitbreiding. En een speciale familiefilm. Review

8.0

List

Rate

2019-03-17

2019

Met Love, Death + Robots komt je aan je trekken als animatieliefhebber, maar het legendarische niveau van The Animatrix wordt wegens de te korte afleveringen en de afwezigheid van samenhang niet evenaart. Review

7.0

List

Rate

2019-03-15

2019

Captive State is vergelijkbaar met Kin, maar legt wel een sterker plot voor de dag. Blijven zitten tot het einde is dus de boodschap, ondanks het feit dat de film best wat te lang aanvoelt... Review

6.0

List

Rate

2019-03-14

2019

Triple Frontier is een solide actiefilm die meer dan het streamen waard is. Review

7.0

List

Rate

2019-03-13

2019

Stan & Ollie is een stevig debuut van regisseur Jon S. Baird en de beste prestatie van John C. Reilly & Steve Coogan tot op heden. Review

6.0

List

Rate

2019-03-11

2019

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English