Movie reviews of Dax Vercauteren

These are all the movies and series that Dax has reviewed. Read more at: MoviePulp.

Number of movie reviews: 1141 / 1141

Options

Het conspiracy verhaal samen met de zalig realistische actiescène in Guggenheim kan je zonder meer de grootste troef van The International noemen. Review

6.0

List

Rate

2009-03-23

2009

Het verhaal gaat tevens ook met hakken en schokken vooruit, waardoor je als kijker niet altijd even geboeid blijft. Review

6.0

List

Rate

2009-03-23

2009

Een mislukte poging om een sterk controversieel verhaal naar het witte doek te brengen. Review

4.0

List

Rate

2009-03-01

2009

Je kan een aantal minuten op deze mooie dames kijken, maar ik had iets meer humor in de film verwacht. Review

4.0

List

Rate

2009-03-01

2009

Raakt je op een licht existentiële manier waardoor de lengte van de film totaal niet stoort. Review

8.0

List

Rate

2009-02-12

2009

Het doet je nadenken over het leven en oud worden, maar tegelijkertijd doet het je ook lachen met zijn droge humor elementen. Review

6.0

List

Rate

2009-02-04

2009

Ik voelde niet echt mee met de pijn en de situatie van Leonard, omdat het ritme van de film zo verdomd traag was. Review

4.0

List

Rate

2009-01-28

2009

Ben je een hevige feministe, hou je van liefdesintriges en een smerige kritiek op de man? Dan is The Duchess iets voor jou. Review

6.0

List

Rate

2009-01-27

2009

De beste Indisch film die ik ooit heb gezien... Review

6.0

List

Rate

2009-01-27

2009

Het romantisch verhaal, die in mijn ogen een tikkeltje te lang duurde, krijgt de nadruk in deze film. Review

6.0

List

Rate

2009-01-27

2009

Zalige vechtchoreografie, een wat vreemde manier van verfilming, een mega BMX achtervolgscène... Review

6.0

List

Rate

2008-12-22

2008

De unieke landschappen van Australië maken samen met de enscenering eveneens een sterk punt uit van de film. Review

6.0

List

Rate

2008-12-18

2008

In deze vernieuwde versie mag je dezelfde typerende elementen verwachten, maar met wat meer Hollywood flair en knappe special effects. Review

6.0

List

Rate

2008-12-15

2008

Zeker en vast entertainend, maar hij komt wat langdradig over. Review

6.0

List

Rate

2008-12-11

2008

Een minder kinds verhaal, meer variatie en meer zotte stoten. Review

6.0

List

Rate

2008-12-06

2008

De beste Bondfilm dat er ooit werd gemaakt. Review

10

List

Rate

2008-11-13

2008

Leuke graphics, grappige stoten, hilarische personages... Review

6.0

List

Rate

2008-07-25

2008

Een verfrissend nieuwe kijk op het hele superhero gebeuren. Review

6.0

List

Rate

2008-07-09

2008

Een aardige stap in de goede richting moet ik zeggen. Review

8.0

List

Rate

2008-07-07

2008

Een originele thriller die je als kijker bij de realiteit brengt en toch niet ordinair overkomt. Review

8.0

List

Rate

2008-06-12

2008

Forest Whitaker speelt op een meesterlijke wijze de corrupte en machtsgeile politiechef Jack Wander. Review

8.0

List

Rate

2008-05-19

2008

Een aangename horrorfilm die het ordinaire wil overstijgen... Review

6.0

List

Rate

2008-04-16

2008

Bepaalde dansscènes hadden een beter effect kunnen hebben als ze deftig gesneden werden. Review

4.0

List

Rate

2008-04-04

2008

Een genoegen om in de cinema te bekijken als je gewoon het verstand een keer op nul wil zetten. Review

8.0

List

Rate

2008-03-18

2008

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English